Gość: edek IP: *.3s.pl 20.05.07, 12:40 Zapraszam stróżów prawa na Ślęczka. To co sie tutaj dzieje to paranoja: nocne wyścigi motorów, wycie silników w terenie gdzie max jest 50km/h. Strach poprostu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyś Re: Tor wyścigowy- Ślęczka IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.07, 15:12 To samo rejon ul.Wyczółkowskiego-Tuwima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Tor wyścigowy- Ślęczka IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.07, 21:37 Trzeba zgłosić na policję,może w końcu zrobią porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obłęd Re: Tor wyścigowy- Ślęczka IP: *.3s.pl 21.05.07, 19:54 Właśnie przejechał dawca organów na motorze. Ludzie co się dzieje- gdzie jest policja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tor wyścigowy- Gen de Gaulle'a IP: *.bigserwis.pl 22.05.07, 13:31 Tu się dopiero wyprawia,motory to pikuś,w zeszłym roku widziałem patrole drogówki przez 2 - 3 dni i o dziwo troszke pomogło,teraz tylko lepią "mandaty"za zakaz zatrzymywania przy sklepie Świat Alkoholi,wydaje mi się że radar na odcinku od roosevelta do Matejki ,dałby większe korzyści dla społeczeństwa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Tor wyścigowy- Gen de Gaulle'a IP: *.3s.pl 22.05.07, 23:22 dzisiaj jak sputnik przemknął samochodzik ze strażą miejską... obok sklepu opróżniają mózgotrzepy (Ślęczka) na rogu trzech nawalonych, samochody parkujące pomimo zakazu, brak reakcji. Fajny kraj- rzeczpospolita kabaretowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Tor wyścigowy- Ślęczka IP: *.3s.pl 22.05.07, 23:35 Radar- popieram, starsi ludzie nie mają gdzie przejść. Władz do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Re: Tor wyścigowy- Ślęczka IP: *.3s.pl 24.05.07, 20:09 dawcy organów lubią ten rejon w przeciwieństwie do tych, którzy powinni temu zapobiegać. Szkoda bo naprawdę źle się dzieje, dużo szaleńców a życie ludzkie bezcenne... Zapraszamy do patroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Tor wyścigowy- Ślęczka IP: *.3s.pl 26.05.07, 22:29 dzisiaj znowu popisy na ulicy kierowców i pijanych małolatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Tor wyścigowy- Ślęczka IP: *.stk.vectranet.pl 27.05.07, 09:08 Zgłosił ktoś to w końcu na policji??? Odpowiedz Link Zgłoś