Dodaj do ulubionych

Stasio - gwałcicielem!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:19
Ej słyszeliście o tym słynnym raperze z Zabrza Stasiu? Podobno jakąś panienkę
zgwałcił pod Poznaniem. A ostatnio byłem na jego koncercie w Bohemie!!!!!!
Nie wyglądał na gwałciciela! Ciu, ale afera...
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.e-zabrze.pl 21.05.07, 21:45
      Parzymiechy Gurne od wczora łotym trąbio
    • Gość: Poinformowany Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:12
      To już lepsi są budowlańcy, Znamy takiego RASPUTINA który żadnej babie nie
      przepuści jak ją zdyba samą w domu.Wprost zwierzak.
    • Gość: mada faka Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.stk.vectranet.pl 22.05.07, 15:15
      co za bzdury! Stasio czyli Stanisław Majda przebywa od pół roku w Irlandii, a
      ten gościu co śpiewał w bohemie to nie on ! gościu wykorzystał bez wiedzy
      autora czyli stasia jego teksty i "próbuje" zdobyć uznanie wioząc się na nazwie
      STASIO. Z pewnych zódeł wiem ze stasio wraca do kraju nie wiadomo jednak czy
      nadal bedzie zajmował się muzyką...
      • Gość: ania Re: Stasio - gwałcicielem! IP: 212.106.164.* 22.05.07, 18:03
        Potwierdzam. Stasio, to jest Stanisław Majda dopiero wczoraj w nocy wrócił z
        Irlandii i nie nie mógł być sprawcą owego gwałtu koło Poznania. Nie występował
        również na koncercie w Bohemie. Tam tylko wykonywano jego teksty piosenek,
        zresztą bez jego zgody. Cóż, jeśli ktoś sam nie potrafi zaistnieć to musi
        posłużyć się czyjąś twórczością i nazwiskiem. Szkoda tylko, że publiczność
        która przyszła do Bohemy na koncert nie została o tym poinformowana. Ci co
        znają Stasia wiedzieli, że to nie on występował. Reszta została po prostu
        oszukana. Tak jak z tym gwałtem .
        • Gość: mati Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.e-zabrze.pl 22.05.07, 18:16
          podacie jakas strone tego prawdziwego rapera Stasia z Zabrza? nie jego pobrobe
          tylko prawdziwka stasia :D chcialbym zapoznac sie z jego tworczoscia ;P
    • Gość: Pstro-wski Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:20
      A ja potwierdzam, że to Stasio gwałcił. Wczoraj czytałem na Onecie, że znany
      rapper zatrzymany za gwałt i pobicie. Obrotny chłopak z tego Stasia, ledwie z
      Irlandii wrócił i już gwałci, jak się nie będzie zajmował muzyką to pewnie
      będzie gwałcił...
      • Gość: mati Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.e-zabrze.pl 22.05.07, 18:26
        Pstro-wski: to chodzilo o czlonka Kalibra 44 - Michala M. a nie stasia :PP
        • szarawiara Re: Stasio - gwałcicielem! 22.05.07, 19:44

AbradAb (Lord MM dAb), jego prawdziwe imie to: Marcin Marten. Był liderem
          formacji Kaliber 44.
          • Gość: mati Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.e-zabrze.pl 22.05.07, 21:04
            przerazacie mnie ludzie O_o joka a nie abradab !!!!!! Michał M. a nie jego brat
            Marcin M !!!!
            • szarawiara Re: Stasio - gwałcicielem! 23.05.07, 13:07
              bardzo przepraszam oczywiście masz rację!!!
    • Gość: gość Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.stk.vectranet.pl 22.05.07, 21:22
      STASIO jest wporzo ! posłuchajcie jego muzyki zamiast pisać głupoty
      • Gość: Kermit Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:53
        A ja wam mówię, że to Stasio tępaki! Poczytajcie na Onecie!
    • Gość: btr Re: Stasio - gwałcicielem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:03
      Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!!
      Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka