Dodaj do ulubionych

Zal, zal, zal

02.12.01, 13:43
troche mi zal, ze na te strone przeniosly sie watki nacjonalistyczne,
rasistowskie, nawolujace do nietolerancji i tylko jatrzace nie wiadomo w jakim
celu. Zal mi tych dni, kiedy moze i wpisow bylo mniej- ale byly one sensowne.
Szkoda, ze pseudoslazacy odkryli zabrzanskie forum jako grund do swych
idiotychnych dywagacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: michi Re: Zal, zal, zal IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 03.12.01, 16:06
      Byda łod razu pisoł po ślonsku coby niy dać kolyjnego powodu tym psycholom!
      Mosz recht! Poziom niykerych wypowiydzi jes gorzij niz denny!
      Aże mie gańba to czytać. Mom nadzieja że to ino maly procynt Ślonzokow.
      Nojlepij nie dować im satysfakcji i wogle nie zaczynać godki.
      Niech sie mielom ino ze sobom!
      Chow sie!
      • Gość: pips Re: Zal, zal, zal IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 23:03
        No cóż mario.... w każdej nacja zdarzają się idioci. Zauwaz, tym razem piszę
        czystą Polszczyzną, a jestem świadomie zorientowanym Ślązakiem o 100%
        niemieckich korzeniach.

Tolerancja jest przymiotem wybranych.
        Pozdrawiam mario i michi
        • Gość: klakier Re: Zal, zal, zal IP: *.um.zabrze.pl 04.12.01, 13:15
          Witam i pozdrawiam. Cóż więcej dodawać do powyższych wpisów. Mądrych jest
          więcej, tylko głupi głośniej krzyczą - ta myśl oddaje ostatnie wydarzenia na
          forum. Trzimcie sie chopy przy Barbórce.
          • Gość: Kasztan Re: Zal, zal, zal IP: 136.131.240.* 04.12.01, 13:31
            Nic dodac nic ujac!. Naprawde szkoda, poniewaz chetnie odwiedzalem forum
            rodzinnego miasta, gdzie mozna bylo przeczytac wiele ciekawych postow i
            dowiedziec sie wiele interesujacych wiadomosci, waznych dla kogos kto mieszka
            1.010 km od Zabrza.
            A propos klakier, Twoja informacja o Alojzym Piontku byla prawdziwa. W
            niedziele przeczytalem w Gosciu Niedzielnym wywiad z nim, z tym tylko, ze
            Piontek mieszka w Zabrzu-Rokitnicy a nie w Bytomiu.
            Pozdrawiam wszystkich zabrzan.
            • Gość: pips Re: Zal, zal, zal IP: 217.8.188.* 04.12.01, 20:30
              Wiym, ze to jest ganba, bo Rokitnica jest 4 km od mjejsca, kaj zech sie
              wychowol, ale fto jest Alojz Piontek? Goscia Niedzielnego niy czytom, noleza
              jush do pokolenia "zepsutych" religijnie ludzi.
              Pyrsk
              • Gość: klakier Re: Zal, zal, zal IP: *.um.zabrze.pl 05.12.01, 07:50
                • Gość: klakier Re: Zal, zal, zal IP: *.um.zabrze.pl 05.12.01, 08:43
                • Gość: klakier Re: Zal, zal, zal IP: *.um.zabrze.pl 05.12.01, 08:48
                  coś mi szwankuje komputer i nie wprowadził poprzedniego wpisu. Pips - Jezusie
                  Nazareński - naprawdę nie wiesz kto to jest Alojzy Piontek? Nie śpiewałeś za
                  bajtla "Alojzy Piontek kajś ty był, żeś zjadł od łopaty sztil"? Zajrzyj sie na
                  strona "znani Zabrzanie". Chop przeleżoł po zawale 7 dni pod ziemiom, pijąc
                  własny mocz i jedząc łopatę (z łopatą to może legenda?). A na jakiej kopalni to
                  było? Na pewno w Bytomiu, może "Dymitrow" -= tam co chwila coś się waliło.
                  • Gość: Kasztan Re: Zal, zal, zal IP: 136.131.240.* 05.12.01, 09:20
                    Gość portalu: klakier napisał(a):

A na jakiej kopalni to było? Na pewno w Bytomiu, może "Dymitrow" -= tam co chwila
                    coś się waliło.

To bylo klakier na kopalni "Mikulczyce-Rokitnica".
                    Sam Piontek jest rodem z "moich" Mikulczyc. A jesli chodzi o kopalnie "Dymitrow"
                    obecnie "Centrum" to rzeczywiscie byla jedna z najniebezpieczniejszych polskich
                    kopaln. Na poczatku lat osiedemdziesiatych zginelo w wybuchach pylu weglowego
                    kilkudziesieciu gornikow, w tym caly zespol ratownikow gorniczych, spieszacaych z
                    pomoca swoim kumplom.
              • Gość: pips Re: Zal, zal, zal IP: 217.8.188.* 05.12.01, 17:05
                Dziynkuja za pouczynie. Bołżech cheba za mody, jak sie to wszystko stało. Dyć
                nic niy pamientom ;-(

Pozdrowiom Kasztana z Milkuczyc.
                Vivat Silesia!
                • Gość: Kasztan Re: Zal, zal, zal IP: 136.131.240.* 05.12.01, 17:52
                  Dziekuje Ci serdecznie pips za pozdrowienia.
                  A czy Ty wiesz co my mamy wspolnego?
                  Kiedys w mojej mlodosci gralem pilke nozna w pewnej A-klasowej druzynie.
                  Czy nazwiska moich kolegow z boiska Tobie cos mowia.
                  Gabrys, Gawelczyk, Szlosarek, Pawlica, Kirszniok.
                  Jak nie to napisz, otrzymasz nastepny typ.
                  • Gość: Kasztan Re: Do pipsa IP: 136.131.240.* 07.12.01, 09:32
                    Pips, Ty mi nie odpowiedziales na moj poprzedni post.
                    Co mamy wspolnego ze soba? Jeszcze dwa nazwiska przypomnialy mi sie z tej
                    druzyny. Kaczmarek, Szemonski.
    • Gość: wrog Re: Zal, zal, zal mario osiol IP: 212.19.40.* 18.12.01, 13:48
      odezwol sie "prawdziwy Slazak" z Niemiec! fe fe
      grunt pisze przez "t" a nie przez "g"
    • byt Re: Zal, zal, zal 19.12.01, 15:10
      Powtórzę co kiedyś napisałem, po przecztaniu kilku śląskich wątków.
      Szczypie aż w oczy. Rosjanie o takich rozmowach mówią:
      kto kawo piereplewat`. Kto kogo bardziej opluje.
      • kaixo Re: Zal, zal, zal 06.01.02, 23:08
        Przegladajac nasze slaskie fora (glownie Katowice) i porownujac z innymi, np. z
        Gdanskiem czy Poznaniem nie trudno stwierdzic, ze nasze sa na naprawde niskim
        poziomie. Boje sie, ze niestety nasi rodzimy nacjonalisci z obydwu stron to
        ograniczone typy, ktore zadymy z wlasnych podworek przenosza tutaj. Szkoda, bo
        zamiast normalnej dyskusji mamy "mieso" i nic rzeczowego!
    • Gość: ... Re: Zal, zal, zal IP: *.phutomar.pl / 192.168.0.* 24.06.02, 09:44
      mario2 napisał(a):

> troche mi zal, ze na te strone przeniosly sie watki nacjonalistyczne,
      > rasistowskie, nawolujace do nietolerancji i tylko jatrzace nie wiadomo w jakim
      > celu. Zal mi tych dni, kiedy moze i wpisow bylo mniej- ale byly one sensowne.

czyzby to ten sam Mario?? - zal, zal, zal
      • Gość: mario2 Re: Zal, zal, zal IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 11:07
        Owszem. Problem polega na tym, ze wymiana mysli z mojej strony, konczy sie
        inwektywami ze strony "prawiczkow" Argumenty maja oni w piesciach. To ich
        jedyna sila.
        • switch1 Re: Zal, zal, zal 24.06.02, 11:50
          Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Owszem. Problem polega na tym, ze wymiana mysli z mojej strony, konczy sie
          > inwektywami ze strony "prawiczkow" Argumenty maja oni w piesciach. To ich
          > jedyna sila.

I kto to mówi....
          • Gość: mario2 Re: Zal, zal, zal IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 12:09
            I kto to mowi- to byl taki film z Travolta.

Przyjrzyj sie forum bezstronnie. Czy ja zakladam jakies watki" Hugo Boss" to
            kretyn - kto zna wiekszego?" Przedstawiam swoj poglad na sprawe. Pisze to co
            wiem o np. korupcji i zostaje czestowany "komunistami" itd itp. Jak juz
            wspominalem- to typowa metoda katoprawiczkow. Ryczec glosno, obojetnie co. I
            duzo!
            • Gość: Hanysek Re: Zal, zal, zal IP: *.hannover.is 25.06.02, 11:12
              A w sumie to o co Tobie chodzi mario2?
              • biale_myszy Re: Zal, zal, zal 25.06.02, 13:45
                o to kto tego ostatniego pochowa!
                :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka