Dodaj do ulubionych

Kasia Bosacka

23.12.24, 12:13
Moja mama gdzies wyczytala i mi dzis doniosla, ze Kasia Bosacka ma nowego faceta ktorego to tozsamosc utrzymuje w tajemnicy. Marcina Bosackiego babiszon wyrzucil zas z domu.

Jaka karma taka kupa jak mowia psiarze

Dlaczego Kazmirza mi jakos bardziej zal niz Bosackiego to juz nie wiem....
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:15
      Też nie wiem, Bosacki chyba nie działał w Kikach i zethaenach i nie był kościółkowy na pokaz, jak ta zakłamana gęba Kaziu.
    • m_incubo Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:21
      Ja też nie wiem.
      Mnie z kolei w ogóle nie jest żal żadnych obcych facetów, którzy są dorośli, podejmują decyzje a później ponoszą ich konsekwencje, bo niby czemu miałoby być żal?
    • kaki11 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:22
      Ani o nowym partnerze Bosackiej ani o rozstaniu Bosackiego nie słyszałam, ale jeśli tak, to jej życzę szczęścia. Do jej męża (czy tam ex męża, bo nie wiem na jakim są etapie), mam zupełnie neutralne odczucia. Pewnie mu się taki pstryczek w nos od losu należał, i dobrze, żal mi go nie jest, ale też nie życzę źle gdzieś dalej.
      • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 14:00
        Tu
        • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:01
          princesswhitewolf napisała:

> Tu

"Nie jest mu łatwo". Ciekawe skąd pismaki wiedzą takie rzeczy. I założę się, że za chwilę już nie będzie sam. Szkoda, że pan nie udziela wywiadów, może by nam coś powiedział jak się żyło z panią Kasią.
          • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:51
            Wiesz dziennikarze to tak jak forumki mozna sie o sobie dowiedzieć tu takich rzeczy o sobie ze trudno sie przestać smiac
    • astomi25 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:24
      A to nie Bosacki zone zdradzil?
      • alpepe Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:28
        No toż ona pisze o kochance per babiszon.
        • astomi25 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:30
          Aaaa.ok
      • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:58
        A ktos ma watpliwosci?
    • przepio Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:27
      Kazmirza pewnie bardziej żal, bo on chyba naprawdę odpokutował swoje odejście od żony. Dla mnie jego zachowanie było wręcz haniebne, ale gdy zobaczyłam nagranie z wc, to aż mi się go żal ( choć to za duże slowo) zrobiło.
      • husky_cat Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:32
        Zdaje się, że Kaz porzucił żonę gdy ta chorowała na raka, już za to należał mu się kibelkowy filmik ☺
        Bosacki to inny poziom, mimo wszystko, niedługo go jakas inna przytuli
      • szmytka1 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:21
        Może odejście męża to pokuta dla Bosackiej za porzucenie poprzedniego narzeczonego 😅 pamiętam jak opowiadała o tym w jakimś wywiadzie.
      • morekac1 Re: Kasia Bosacka 27.12.24, 20:14
        Kazio odpokutował nie tyle odejście od żony, co związanie się z niezrównoważoną i egzaltowaną poetessą. Ale w tym przypadku był raczej ochotnikiem, nie ofiarą.
    • imponderabilia20 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 12:34
      Ja się zastanawiam kim jest facet który wziął sobie na kark kilkoro dzieci
      • bene_gesserit Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:15
        Dzieci Bosackie oprócz najmłodszego są już dorosłe
      • husky_cat Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:16
        Przecież 3 z 4 tych dzieci jest dorosła albo prawie dorosła
      • heca007 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:32
        Przecież trójka jest dorosła. Do tego jedno studiuje za granicą.
      • g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:40
        Trójka to dorośli ludzie, a czwarte nie jest półsierotą, posiada ojca i nie trzeba go sobie brać na kark będąc w relacji z jego matką
        • imponderabilia20 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:41
          A to luz. Oceniłam po wyglądzie
          • g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:42
            Wyglądzie kogo?
            • imponderabilia20 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 14:36
              No Kaśki. Myślałam, że ma małe/szkolne te dzieci, skoro wszędzie podkreslają ich liczbę. Tak samo Petarda pisała, że Kurzaj zostawił dzieci, a potem doczytałam, że te dzieci już dawno pełnoletnie i nawet już żonate i dzieciate....
              • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:56
                Tylko Franek jest w wieku szkolnym. Reszta dorosla
    • hrasier_2 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:11

> Moja mama gdzies wyczytala i mi dzis doniosla, ze Kasia Bosacka ma nowego facet
      > a ktorego to tozsamosc utrzymuje w tajemnicy. Marcina Bosackiego babiszon wyrzu
      > cil zas z domu.
      >
      > Jaka karma taka kupa jak mowia psiarze
      >
      > Dlaczego Kazmirza mi jakos bardziej zal niz Bosackiego to juz nie wiem....
      Princesska wskoczyłaś na Pudelka. Ty wojenna dziewczyna. To dzięki Tobie ludzie w Polsce porobili sobie zapasy masła. Dzięki Ci dobra kobieto za to😁
      • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:59
        Czytaj uwaznie, nie pudelka i moja mama mi o tym doniosla.
        • hrasier_2 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 14:24
          Ależ wiem- rodem z Pudelka. Wszystkiego dobrego dla mamy. I dla Was też.
        • kropkaa Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:55
          Ale przecież mama też na jakimś pudelku czy tam innym pudelkopodobnym wyczytała zapewne wink
          • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:52
            Nie na Jastrzebiu. bo juz zapytalam.
    • simply_z Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:21
      Zastanowil i rozbawil mnie komentarz na Pudelku, ze jakos celebrytki z kilkorgiem drobiazgu zawsze znajduja bardzo szybko chetnego adoratora, a takie jak nasza Whitney z sasiednego watku..nie maja nawet z kim zawiezc auta do warsztatu. Cos w tym jest...
      • g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:39
        Ten drobiazg to jest trójka dorosłych ludzi i dziesięciolatek 😀
        • simply_z Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 14:30
          Ale nie tylko ona, ktos wymienil szereg innych nazwisk/osob, ktore posiadaja relatywnie male dzieci.
          • kariwitch00 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:07
            Nie trzeba być celebrytką wystarczy miec to coś to coś i być atrakcyjna i dzieci nie mają znaczenia, miałam taką znajomą, albo np Przetakiewicz samotna matka trójki dzieci przejela miliardera
            • imponderabilia20 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:26
              Ale dzieci Przetakiewicz to były już chyba wtedy duże
              • kariwitch00 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:48
                Chyba nie i musiały być dziećmi szkolnymi skoro opowiada że dzięki możliwościom pieniądzom wyedukowała ich w świecie, wysłała do szkół za granicą .
                • kariwitch00 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:55
                  Nie wiem czy to właściwe info ale w Internecie można znaleść info że zaczęli się spotykać w 2003 roku a najstarszy syn jest z 1989 a jeszcze na dwóch młodszych synów
          • g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:38
            Po prostu jak Bosacka ma faceta to o tym piszą na Pudełku, jak Iksińska ma nowego faceta to w mediach o tym nie ma. Ale jak się rozejrzysz to zobaczysz że mnóstwo samotnych rodziców wchodzi w kolejne związki. Oczywiście są takie kobiety co nie chcą, albo chcą i się nie udaje, ale bardzo dużo mających dzieci ma kolejne relacje
            • kariwitch00 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:45
              Co ja poradzę że większość uważa że większe prawdopodobieństwo że cię ktoś uprowadzi niż zdecyduje się na związek jeśli jesteś matką z dziećmi.
              • g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:51
                Nie od dziś wiadomo, że większość ludzi jest durna i na problem z właściwym szacowaniem prawdopodobieństwa różnych zdarzeń. A tutaj musi temu towarzyszyć ślepota jak nie widzą takich relacji wokół siebie, bo jest ich bardzo dużo.
              • trampki-w-kwiatki Re: Kasia Bosacka 24.12.24, 08:38
                kariwitch00 napisała:

> Co ja poradzę że większość uważa że większe prawdopodobieństwo że cię ktoś upro
                > wadzi niż zdecyduje się na związek jeśli jesteś matką z dziećmi.

Wciąż mnie nikt nie uprowadził a chętnych do związku nie brakowało 🙄
              • m_incubo Re: Kasia Bosacka 27.12.24, 15:05
                Ale większość z jakiej bańki?
                Bo większość znanych mi matek z dziećmi jest w kolejnych związkach, nawet, olaboga, mają z nich nowe dzieci.
    • katiemorag Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 13:58
      Bo kobieta musi być albo ładna i biedna albo gruba/brzydka i bogata. Dzieci nie mają większego znaczenia. Pieniądze są dla panów bardzo dużym atutem u kobiet. Do tego taka pulchniejsza pani w typie matrony to taka domowa kobieta, posprząta i ugotuje, przytuli misia do cyca. Wieku facetów potrzebuje takiego ciepła u kobiety.
      • simply_z Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 14:32
        O to tak, tez zauwazylam, ze panowie bardzo lubie panie z pieniedzmi.
        • katiemorag Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:15
          Faceci nie chcą finansowo pomagać cudzym dzieciom ani kobiecie. Wychodzą z założenia, że dziś ta jutro inna. W drugą stronę też to działa. Taki świat niestety.
          • simply_z Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:19
            I dobrze , jak jest bogata z domu.
          • kariwitch00 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:19
            Nie jest to reguła czasami olewają przez siebie spłodzone dzieci dla nowej pani i jej dzieci, przykładem Boruc
            • katiemorag Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:34
              Jakoś Brigitte Bardot nikt nie krytykuje, że nie wychowuje dziecka, którego nie chciała. Faceci są inaczej traktowani. Boruc nie chciał dziecka i z ex żona przez kilka lat dziecka nie mieli. Pani mama zaszła w ciążę jak papiery rozwodowe były już złożone i oni się rozchodzili.
              • g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:43
                Wiatropylna czy Boruc byzkal się bez zabezpieczenia z kobietą, z którą się rozwodził?
              • obrus_w_paski Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:47
                Czyli nie doszło do rozłamu życia małżeńskiego skoro po złożeniu papierów doszło do zbliżenia. Po co Boruc się pchał do łóżka kobiecie z którą był w trakcie rozwodu? Zrobiła mu Boris Beckera?

Katiemorag napisała:

> J. Pani mama zaszła w ciążę jak papiery rozwodowe
                > były już złożone i oni się rozchodzili.
              • szpil1 Re: Kasia Bosacka 24.12.24, 05:55
                Pani mama zgwałciła Boruca czy co?
      • g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:47
        Jak wiadomo ładne i bogate oraz biedne i brzydkie są zawsze samotne i umierają jako dziewice 🙄
        • simply_z Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:46
          Jak wiadomo lepiej byc bogatym, niz biednym i ta regula tyczy sie wielu.
          • g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:52
            Oczywiście że lepiej, tego nikt nie neguje. Ale faktem jest, że biedni ludzie tworzą związki i rozmnażają się
    • kamkaklamka Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 14:24
      Na przykładzie tej kochanki- a plotki mówią że to A.G, stwierdzam, że chyba rzeczywiście istnieją ludzie teflonowi, no nic się do nich nie przykleja, ile by dziadostwa narobili to siary nie ma, brylują, wyglądają, są wizytówką a plotki są takie że coś ze znaną uczelnią też miała wspólnego. Jeśli to prawda szacun bo ktoś inny by miał zrujnowaną karierę a tu cicho sza, sprzyja jej rzeczywistość a przynajmniej chyba do tej pory.
      • hummorek Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 14:59
        To nie jest Aleksandra G.
        • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:08
          Tak. Za panią A. G. nie przepadam, bo mnie drażni, ale to młoda i bardzo ładna kobieta. Wątpię żeby spojrzała na pana Bosackiego. W jej typie to raczej jest RT (takie wrażenie odniosłam podczas ostatniej kampanii prezydenckiej).
          • zosia_1 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:51
            Jak wy zgadujecie kto to jest AG lub RT? Naprawdę podziw
            • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:21
              zosia_1 napisała:

> Jak wy zgadujecie kto to jest AG lub RT? Naprawdę podziw

Znamy najbardziej znanych polityków 🙂. Np. panią A. Gajewską i pana Trzaskowskiego.

• g.ruu Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 15:46
        A dlaczego do niej miało się przyklejać? To on zostawił żonę
      • helka.na.zakrecie Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:34
        To Marta G, l 39
        Widac pan B wierny jest pewnemu typowi kobiet..
        • alpepe Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:39
          No, jego żona kiedyś nie była gruba.
          • kariwitch00 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:45
            Jego żona jest właśnie w typie A.G tyle że starsza, grubsza i odrobinę jednak mniej ładna a to jest różnica
            • helka.na.zakrecie Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:56
              Ale to nie jest Aleksandra, to Marta...
              Marta jest kobiecą blondynką..
              • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:14
                ?
                • hummorek Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:26
                  Nie, nie z nią miał romans.
                  • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:30
                    To ktora to rozwalila malzenstwo a potem go wykopala? Cudna karme sobie kobieta szykuje
                    • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:36
                      ....i zeby nie bylo, Bosacki to zlamas o ktorym nawet nie warto rozmawiac.
                      • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:39

> ....i zeby nie bylo, Bosacki to zlamas o ktorym nawet nie warto rozmawiac.

Bo?
                    • hummorek Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:59
                      Marta G.
                    • helka.na.zakrecie Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 18:50
                      Marta G, poslanka PO, absolwentka SGH
            • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:15
              Kasia byla bardzo ladna jako mloda osoba. Tylko ematki sie nie starzeja.Normalnie ludzie - tak
              • simply_z Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:36
                Raczej przaśny typ i nieladnie sie starzeje.
                • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 21:53
                  Raczej typ urody 70 procent Polek.
              • obrus_w_paski Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:49
                Ciekawe ujęcie. Wygląda tu jakby kobieta miała 3x większą głowę od faceta obok. Poza tym ludzie na tym zdjęciu w ogóle są niepodobni do tych z 2024. Wiem że wszyscy się starzeją ale tu wygląda jakby Bosakowi mieli z 70 lat, a chyba są ok 50?
              • imponderabilia20 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 19:21
                Tu mi przypomina mame ginekolog.
                • obrus_w_paski Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 20:14
                  Takkk!
              • bywalec.hoteli Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 20:54

> Kasia byla bardzo ladna jako mloda osoba. Tylko ematki sie nie starzeja.Normaln
                > ie ludzie - tak

Princess wyjaśnij mi kim jest ta cała Kasia. Bo nie kojarzę jej.
                • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 21:52
                  Odpal Youtube i wpisz EkoBosacka. Na pewno z widzenia w TV znasz ta twarz.
                  • bywalec.hoteli Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 21:58
                    Z jakiej tv? Jak z TVN albo z telewizji śniadaniowej to nie oglądam.
                    • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 24.12.24, 01:08
                      A ja nie wiem w jakiej TV wystepuje chyba kiedys w TVN. Teraz ja w necie czasem oglądam
    • volta2 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:37
      może pan b. wrócił skruszony na łono rodziny? święta mogą być niezłym pretekstem.
      ciekawe, czy warto było i może jakiś wywiadzik do prasy by się przydał?
      może kaśka uchyli rąbka tajemnicy, dlaczego tak nikczemnie byłego potraktowano?
      • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 16:54
        Przeciez ona ma juz innego faceta i wypowiadala sie ze absolutnie nie bo jesz w szczęśliwym zwiazku
        • volta2 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:44
          jak widać szczęśliwe związki bywają bardzo nietrwałe, a 25 lat, czy nawet 30 swoje robi.
          a kaśka plotła jak potłuczona o tych facetach, co to jej małżeśstwo proponowali na wieść, że rozwód w toku. tak się mówi w histerii i w popłochu. kogoś tam pokazała, ale czy to ma trwałe podstawy to ja wątpię.

oczywiście, życzę jej jak najlepiej. i jeśli to oznacza kogoś nowego, to i niech tak będzie. zasługuje jak mało kto.
          • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:51
            volta2 napisała:

>
            >
            > oczywiście, życzę jej jak najlepiej. i jeśli to oznacza kogoś nowego, to i niec
            > h tak będzie. zasługuje jak mało kto.

Czym sobie zasłużyła na nowy związek?
          • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 21:54
            Volta a ciebie tak dziwi ze kobieta cierpi albo, ze faceci leca na gotujaca blondyne?
            • volta2 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 22:00
              a gdzieś się dziwuję cierpieniu? doskonale ją rozumiem i chyba nie muszę dopisywać, że współczuję
              a że chłopy lecą na gotjącą to mnie nie dziwi, dziwi mnie że w tej sytuacji (nagły rozpad związku) ona bredzi o propozycjach.
              • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 22:03
                No i dziwi cie ze bredzi publicznie o propozycjach? Mnie dziwi ze cie dziwi. Babce poczucie wartosci spadlo po takim wydarzeniu. Nagrywana mowila by dopiec Marcinowi, a wtedy miala palaca rane po srodku klatki piersiowej. Mnie nie dziwi w ogole
                • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 22:44

> No i dziwi cie ze bredzi publicznie o propozycjach? Mnie dziwi ze cie dziwi. Ba
                  > bce poczucie wartosci spadlo po takim wydarzeniu. Nagrywana mowila by dopiec Ma
                  > rcinowi, a wtedy miala palaca rane po srodku klatki piersiowej. Mnie nie dziwi
                  > w ogole

Jak pan Bosacki odszedł bo nie zależy mu już na żonie to pani niczym mu nie dopiecze. A opowiadanie gdzie się tylko da o nowym facecie w przypadku mocno dorosłej kobiety jest takie nie bardzo i nie wiem po co ona to robi i kogo by to miało obchodzić.
                • volta2 Re: Kasia Bosacka 24.12.24, 00:02
                  wiem, jaki za tym stał mechanizm, ale dobrze też wiem, że mężowi wtedy niczym się nie dopieka, mąż co najwyżej może poczuć ulgę, że baba będzie miała nowy obiekt i i nic się nie stało, że odszedł. może mu nawet jest już wdzięczna. no, pani w tym wieku ma podjarkę nołnejmami z internetu, że randkować z nią chcą. to było żałosne, i dlatego się dziwię, bo to nie jest tuzinkowa kobieta, po niej się czegoś takiego nie spodziewałam(i stąd zdziwienie)
                  • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 24.12.24, 01:09
                    Tylko jak kobieta wyje z bolu niekoniecznie kieruje sie logika..wybaczam jej
      • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:38
        Jedna forumka, nie pamiętam niestety która była świadkiem kłótni między Bosackimi, kiedy byli jeszcze małżeństwem. Z jej wpisu wnioskuję, że pan Bosacki nie po to uciekł, żeby wracać.
        • volta2 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 19:53
          i myślisz, że w nowym związku kłótni nie będzie(skoro pan już na aucie to pewnie była i to nie jedna)? to mało myślisz, wg mnie oczywiście. a kłótnie ze starą żoną, gdy nowa miłość czeka w ukryciu, to żadne nowe zjawisko. wtedy nawet źle oddychasz.
          • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 22:38
            Nie wiem. Nie mieszkałam z Bosackimi. Oglądałam natomiast i czytałam kilka wywiadów z nią i nie mam o tej pani najlepszego zdania. O panu trudno mi cokolwiek powiedzieć bo nigdy nie czytałam wywiadu z nim w którym opowiadałby np. jak spędza wakacje i z kim. I nie wiem czy to nowa pani go zostawiła czy on ją. Nie mam zamiaru bronić Bosackiej tylko dlatego, że jest kobietą.
            • volta2 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 23:59
              no widzisz, a ja jednak troszkę więcej wiem, np. o tych wakacjach
            • princesswhitewolf Re: Kasia Bosacka 24.12.24, 01:10
              > i nie mam o tej pani najlepszego zdania.

A co takiego w tych wywiadach powiedziala ze nie masz najlepszego zdania. Podziel sie.
    • bywalec.hoteli Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 17:41
      Nie kojarzę Babki. Czy ona reklamowała Castoramę?
      • hrasier_2 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 19:08
        Wiem co jem. Pan Bosacki senator, poseł z Platformy Obywatelskiej, sam spakował walizki i odszedł. Wbrew zasadom panującym na tym forum 😊
        • moni_485 Re: Kasia Bosacka 23.12.24, 22:46
          Właśnie. I nie zawsze stoi za tym inna kobieta tylko chęć ratowania siebie.
          • login-zajety321 Re: Kasia Bosacka 24.12.24, 06:24
            No ale tu stała inna kobieta chyba?
            Ratować siebie mu się nie chciało dopóki innej nie było na boku?
    • trzecia.strona111 Re: Kasia Bosacka 24.12.24, 05:01
      Pan Bosacki to takze byly ambasador w Kanadzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka