Gość: zainteresowany IP: *.crowley.pl 22.06.07, 08:09 Kto z Państwa wie gdzie przyjmuje - dobry urolog - w której przychodni lub prywatnie.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasław Re: UROLOG IP: *.stk.vectranet.pl 22.06.07, 20:16 W przychodni na trocera jest świetny fachowiec od tych spraw-wiem bo sam korzystałem z jego pomocy.Wizyta u niego kosztowała mnie jakieś 30zł-prywatnie.Pytaj o pana Dziubę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: UROLOG IP: *.stk.vectranet.pl 22.06.07, 20:37 Tak.Dr.Dziuba jest o.k. Cena za wizytę -40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: UROLOG IP: *.zabrze.net.pl 22.06.07, 21:51 dodam ze Tadeusz tu namiary www.zdrowie.senior.pl/lekarze/Zabrze/Niepubliczny-Zaklad- Opieki-Zdrowotnej-UROMEDICUS,50171.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: UROLOG IP: *.za.digi.pl 23.06.07, 20:30 Jak ja miałem problem z prostatą, to chodziłem do dr.Huka-polecam. Ma swój gabinet na de Gaulle`a. Ale też przyjmuje z Kasy Chorych w szpitalu na 3-go Maja 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: UROLOG IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 11.03.16, 13:16 Witam. Ja odradzam tego doktora. Poszedlem do niego z niewyleczona dobrze stulejka i nadwrażliwoscią żołędzi to mi powiedział: Idź do dziwki to Cie wyleczy. Wyszedlem zniesmaczony. Na szczęście znalazłem dobrego lekarza w Niemczech, dałem się obrzezać i jest już wszystko OK ale doktora D. zapamiętam do końca życia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: UROLOG IP: *.v4.arkomnet.eu 25.01.17, 10:06 Całkiem przyjemnie jest w na Curie-Skłodowskiej w Zabrzu. Na początek zdziwienie - urolog - kobieta. Okazało się że jest miła, nie śpieszy się, wizyta super. Podaję namiar - www.medservice.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś