Gość: Marko IP: 217.11.130.* 10.07.07, 12:48 Proszę o wskazówki, jaki mam wybrać internet na osiedlu przy ul. Pokoju. Wiem o f. Telsil (raczej niepochlebne opinie). Jakieś propozycje. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: John Re: Jaki internet? IP: *.zabrze.net.pl 11.07.07, 19:11 Ja mam tez pytanie w tej sprawie. Pewnie słyszeliście o ofercie netii do końca miesiąca. Podpisuje się umowe na 36 miesięcy - z tego rok za darmo a pozostały czas za 49,- brutto. Transfer 1Mbit/s. Co o tym sądzicie ????Warto czy nie warto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Jaki internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:17 nalezy sprawdzic wszystkie platnosci, np utrzymanie linii TPsa,szybkosc i dopiero porownywac. Ja mam neostrade i jestem bardzo, bardzo zadowolony. Dziala bezproblemowo,a place 33.- za 12 miesiecy, a nastepne 66.- - umowa na dwa lata. Teraz jest nowa promocja za ta sama cene - szybkosc 100, a ja mam 512 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Jaki internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:18 szybkosc 1000 a nie jak wpisalem 100. to byla pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netowiec Re: Jaki internet? IP: *.polsl.pl 12.07.07, 08:48 Popytaj na internet.w.zabrzu.pl Jest tam sporo różnych opinii o naszych lokalnych ISP Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak834 Re: Jaki internet? 13.07.07, 01:03 przy obecnym tredzie spadkowym cen i wzroscie przepustowosci za ta sama cene umowa na 36 miesiecy jest glupota, niech cie nie kusi rok za darmo, za 3 lata 1mb/s to bedzie nic, juz teraz jest tym minimum jesli chce sie korzystac z multimeniow przez neta takich jak youtube, itvp czy inne serwisy. umowy tylko na rok lub czas nieokreslony, 2 lata tez juz nie zabardzo sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: Jaki internet? IP: *.zabrze.net.pl 15.07.07, 22:15 Tak, idź na internet.w.zabrzu.pl tam sie dowiesz że najlepszy jest debacom :)) Bo to ich strona. buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Jaki internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:30 netia - za 1mb płacisz przy umowie na 24 mieciace przez pierwszy rok tylko kilka groszy za miesiac, pozniej 59 zl miesiecznie. Czyli srednio za 1 megowe lacze placisz 35brutto miesiecznie, taniej nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś