Gość: Daniel IP: *.direct-adsl.nl 04.10.07, 07:39 Witam Szukam dobrego prawnika specjalizującego sie w sprawach spadkowych. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OSZUKANY Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 16:34 WOLNOSCI 289 NAD SKLEPEM RYBNYM SUPER DUZO KASY ZABIERZ I NIC NIE ZROBI HIHIHI Odpowiedz Link Zgłoś
qwaz123136 Re: Szukam prawnika 08.10.07, 07:19 Nie ma złych prawników, tylko są sprawy durnowato prowadzone. Unikaj miejsc nad sklepami rybnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 15:19 Jeżeli to ciężka sprawa - przykro mi, nie wiem kogo polecić. Jeśli jednak wśród spadkobierców nie ma konfliktu, to może dasz radę sam? Poszperaj w internecie - wszystkie informacje co robić są. Jak już będziesz zorientowany to najwyżej po poradę do prawnika upewnić się co do zaplanowanego postępowania i tyle - zaoszczędzisz. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: Szukam prawnika IP: *.zabrze.net.pl 09.10.07, 23:50 unikaj wszystkich na s...... prawnikow i kardiologow mam przykre doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Szukam prawnika IP: *.tilbu1.nb.home.nl 10.10.07, 15:45 dobra piszecie kogo unikac a nikt nie polecił kogoś dobrego czy nie ma takich?? Odpowiedz Link Zgłoś