boczek39 14.10.07, 12:56 wstyd dla jego kobiety ze jest taką księzniczką szkoda mi tych pantoflarzy ale coz są rozne zdania na ten temat co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no! Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: 87.118.108.* 14.10.07, 13:13 No to nie myj tych okien i bedzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:22 Mężczyzna, który myje okna zasługuje na uznanie. Nie jest to żaden wstyd. Równiez gotowanie, pranie i sprzatanie, które to czynności wykonuje wielu panów nie jest hańbą. To tylko dobrze o nich świadczy. A ty "boczek" masz chyba tak zwane kompleksy...rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziochzabrze Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 13:28 to ty musisz byc ta tzw ksniezniczka ! szkoda mi twojego chlopa lalunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż 99 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:34 Lalunia ja mogę tylko umyć ci plecy mycie okien to robotka dla kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aart32 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:37 ale z ciebie zacofany buc boczek twoim wpisem straszną oborę se zrobiłeś, ciesz się, że nie masz tego nicka na czole wypisanego bo byś na ulicy śmiechem został zabity - ty i twoje "problemy" Odpowiedz Link Zgłoś
boczek39 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 13:41 do aart32 sam jestes buc i to widac ,czy ja kogos tu obrazam ? chyba nie ! a ja okien nie myje tylko patrze tak na innych facetow ktorzy to robią wiec mi ich szkoda i che zobaczyc jak zachowają sie ich zony w tym wpisie ale dla ciebie to zbyt trudne bys to zrozumial "bucu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aart32 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:50 obrażasz zwykłe poczucie przyzwoitości - uważasz się za lepszego od kobiet i sądzisz, że masz na świecie bardziej siebie godne czynności do wykonania niż mycie okien??? żałosne i wsiowo lpr-owskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:39 Żaden wstyd, po prostu normalna czynność domowa. Przy związku partnerskim mycie okien przez facetów nikogo nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani domu Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.bater.net.pl 14.10.07, 13:44 moj misiaczek nic nie robi ,jest bardzo zmeczony po pracy Odpowiedz Link Zgłoś
boryszko Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 13:47 ooooooooooooooooo to jest super babeczka popieram ją 100 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracująca kobieta Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.07, 18:41 Wstyd to być nieudacznikiem. A może wstyd dla faceta to zarabiać mniej niż żona? Może wstyd to, że żona musi pracować? Wstyd to być leniem i bucem. Dziś to normalne, że jeśli dwoje ludzi w związku pracuje zawodowo, to dzielą się obowiązkami domowymi. Największy wstyd dla facetów to TEN WĄTEK i te szowinistyczne , męskie wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:14 Popieram, Popieram, popieram. naszczęście nie mam takiego ego w domu. Moj mąż gotuje, sprzata (jak potrafi), myje gary, prasuje- niestety od okien ostatnio odszedł. I chwała bogu że taki jest i nie trafił mi się jakiś wyrachowany niby"mężczyzna" który poza piwem i TV nic nie robi cały dzień. Lata 80 XX w. moi panowie dawno za nami, kiedy to większość kobiet nie pracowała, a mężczyźni odwalili swoje 8 godz. na kopalni. My nie mamy prawa być zmęczone według niektórych i powinnysmy godzić wszystkie obowiązki, a niektorzy żadnych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonka Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.bater.net.pl 14.10.07, 19:39 a ja kocham swego Misia za to, że myje okna. I, drogi boczku, dla niego jestem księżniczka - wie, że mam lęk wysokości, jestem niższa -a on ma większy zasięg ramion, szybciej i lepiej to zrobi. Natomiast on dla mnie to książe :)W międzyczasie robię jakieś jedzonko i staram się o takie, które mu naprawdę smakuje. To się nazywa partnerstwo. No i miłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 19:57 to macie w domu cioty ciekawe czy przy browarku sie tym szczycą kolegom heeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 21:02 Zapewniam Cię "ferdku",że mężczyźni, którzy traktują swoje żony po partnersku, nie są ciotami.Żal mi ciebie. Albo masz mega kompleksy, albo jesteś nic nie znaczacym w domu "elementem". Odpowiedz Link Zgłoś
boczek39 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 23:22 no widze drogie panie iz wychowałyscie sobie mężow ja mieszkam samotnie bo o dobry material na zone to ciezko w dzisiejszych czasach ale zawsze znajdzie sie jakas panienka dochodząca do wszystkiego nawet do okien teraz wiem dlaczego jest tyle rozwodow jak facet nie bedzie pod pantoflem u kobiety i robil tego wszystkiego co do niej nalezy od wieków to tylko rozwod lasy rzedną czas sie zmienia coraz trudniej o jelenia ale wam sie udało drogie panie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aart32 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 23:34 starym zapleśniałym kawalerem zostaniesz bo dziś prawdziwych idiotek już nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 15.10.07, 01:57 A która by cię Boczek chciała z takimi zacofanymi poglądami ? Materiał to ty ze możesz w składzie budowlanym kupić ;D Co ty w ogóle możesz wiedzieć o podziale ról w związku, skoro żyjesz samotnie ? Myśle, że gdyby jakaś kobieta cię zechciała, to prałbyś, gotował i mył okna z wdzięczności. To tyle na temat Boczka " super maczo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 15.10.07, 11:04 musze stwierdzic "księzniczki,lalunie,paniusie" ze jestescie nieudolne skoro zrobiłyscie ze swoich facetów domowe gosposie ja będę bronił boczka jako przedstawiciel tej płci i myslę ze jak facet dałby wam karte płatniczą z sumą 10 tyś zł do wykorzystania miesięcznie na wasze pierdołki ciuchy itp to nie tylko okna ale i wszystko nawet sprawy łózkowe poprawiłyby się o 90% z waszej strony kazda kobieta to prawdziwa materialistka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonaty jesteś starym kawalerem nie dlatego, że ciężko o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 16:18 "materiał na żonę", jak się wyraziłeś, ale dlatego,że jesteś nieudacznikiem. Teraz na siłę szukasz argumentu, że jest ci lepiej niż żonatym. Pij sobie to piwko z kolegami i przechwalaj się że nie musisz myć okien. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 15.10.07, 16:33 "jesteście nieudolne skoro zrobiłyście ze swoich facetów domowe gosposie" Ferdek - chyba odwrotnie, bardzo "udolne" i obrotne ;) Skąd u was tyle kompleksów panowie ? Nikt wam skarpet nie chce prać ? Śmierdzą, ale samemu uprać nie wypada ? A to feler ;D To śmierdżcie dalej... Obudźcie się, jest XXI wiek. Teraz facet musi choć trochę zasłużyć na szacunek kobiety. Nie wystarczą byle portki w domu. Wszystkie kobiety to materialistki ? Ha ha ha, uśmiałam się serdecznie. Wy za to jesteście całkowicie pozbawieni materializmu ;) Chodzące ideały, tratatata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 15.10.07, 16:39 P.S Ferdek, 10 tysięcy ?? Chyba na waciki :D Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 15.10.07, 18:28 > P.S > Ferdek, > 10 tysięcy ?? > Chyba na waciki :D to normalne nawet gdyby ci przyniosł 10 tys euro to i tak by musial byc męską gosposią taki typ paniusi jak was mamy nauczyły tak teraz mają wasi męzowie gotowac nie -bo nie umie no chyba ze jajecznicę sprzątac po co jak jest męska gosposia itd ..... a dla mnie ci niby panowie ktorzy tu robią wpisy i bronią tak te swoje zonki to albo są ciotami lub tak nimi przesiąkneli ze na plotki z babami tez chodzą bo na browarek zona nie pozwoli lub nie ma tematu z kumplami (przeciez nie bedzie gadał o domowych pracach typu gosposia przy tym piwku) szkoda mi was panowie cioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aart32 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 17:19 jakie to żalosne... ja nie mam takich kompleksów, żeby nie umyć czasem okien, umyć naczyń czy coś ugotować - generalnie robimy to z moją partnerką na spółkę a ferdek, który myśli, że wszystkie kobiety można kupić jest teoretykiem - matołem Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 15.10.07, 18:17 generalnie robimy to z moją partnerką na > spółkę les tu chyba głosu nie powinna zabierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 16.10.07, 00:05 a po czym wnosisz zacofańcu, że ww. to kobieta??? po charakterze pisma?? Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 00:19 do zena > a po czym wnosisz zacofańcu, że ww. to kobieta??? po charakterze pisma?? po czynnosciach ktore robi zacofancu, teraz wiesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 18:19 Goście typu "ferdek" i "boczek" powinni odejść w niebyt. Całe szczęście, że czasy domowych niewolnic minęły. Jak wyglądałby świat bez kobiet? Jesteśmy sobie nawzajem potrzebni, ale żeby wygłaszać tak szowinistyczne poglądy? Zresztą, inne posty tych panów też budzą tylko współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 00:01 co ty nalezysz do ruchu sufrażystek od kiedy przyznano wam prawa to macie nosy zadarte do gory jest to wielki ale wielki wstyd dla tych "facetow" ktorzy wam majteczki prasują i okna myją jak widze cos takiego to juz wiem ze ten jelen po pracy myje okna a dama siedzi na czterech literach i paznokcie piłuje wielce zapracowane damy siedzą za biurkami 8 godzin z czego 4 pierdołami sie zajmują potem wracają wielce zmęczone do domu a głupi jelen przychodzi po 12 i robi tą całą babską robote smutne ale chyba prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
artur.wi Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 00:11 zdaje się że te 2 męskie szowinistyczne knury (może nawet w 1 osobie) na forum leczą się z kompleksów. w realu w życiu by takich pierdół nie pociskali bo od większości trzeźwo myślących lasek w mordę by zebrali... a tu mogą incognito się wyżyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 00:21 odezwal sie filozof ,obronca kobiet ciota ! Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziochzabrze Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 08:48 ty artur.wi uciekaj lepiej do domu bo jak twoja zonka wroci a okna nie beda zrobone itd. to po mordzie dostaniesz jestes facetem czy obojniakiem frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziochzabrze Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 08:58 a jeszcze jedno normalny facet na drugiego faceta takich glupot nie pisze / 2 męskie szowinistyczne knury/ a ja uwazam ze ty jestes w dwoch osobach albo jestes pedziem lub poprostu jedna z kobiet podajacych sie za faceta Odpowiedz Link Zgłoś
boryszko Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 13:37 popieram was panowie ,baba powinna miec łancuch na tyle długi aby sięgał do kuchni i sypialni ! ale tu baby zrobiły sobie odwrotnie załosne! szkoda mi tych mamyj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:51 Czy twoja matka, boryszko, miała długi łancuch? A może jesteś z probówki? Nie szanujesz facet nie tylko kobiet, ale i chyba wszystkich. A czy ktoś szanuje ciebie? Zastanów sie nad tym, facet. Odpowiedz Link Zgłoś
boryszko Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 14:19 owszem miala 3 razy w tygodniu na zakupy chodzila (browarek tez przynosila) Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziochzabrze Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 15:21 kobieta nie deneruj się tak bo jeszcze zawału dostaniesz przeca , z próbówki to ty chyba jesteś a moze twoja matka miala lancuch dosyc dlugi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aart32 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:10 takie prymitywne gadki to tylko pod nickami można uprawiać żalosne tchórze - tu się mogą wyżyć bo w realu to zwykli pantoflarze i mamincycki. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek37 a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze 16.10.07, 19:29 i chwała wam za to // tak trzymac chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
boryszko Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze 17.10.07, 20:03 no ba i kto tu rzadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inne sojrzenie Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.07, 23:00 Ale uczepiliście się tego faceta w oknie a to biedak jest bo gdy był u sąsiadki w domu i mąż nagle wrócił, to co chłop miał zrobić złapał pierwszy sprzęt jaki miał pod ręką i były to majtki to co miał robić tylko okna czyścić!!!! No bo przecież kanalizacji majtkami przetykać nie będzie. A wy go o takie niecne rzeczy podejrzewacie że ciota i pantoflarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika z zaborza Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 11:41 Uważam że boczek39 s.javi.oraz ferdek37 i pazdziochzabrze to 4 w 1 on chyba ma klepki w glowie zle poukladane zawsze ma jakies wonty ty facet roboty by sie chwicil zamiast pisac brednie na tym forum piszesz glupoty caly czas wszystko ci sie nie podoba wiec zjezdzaj do anglii lub irlandii tam posmakujesz prace bo jeszcze nic chyba w polsce nie zrobiles pozytecznego tylko sprawiasz ludziom wstyd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karamba Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 22:12 mycie okien nalezy do kobiet i gra gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
szelong.egon Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze 21.10.07, 12:37 Co ty piszesz tutaj każdy ma swój nick chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEVEA Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 23:06 WSZYSCY FACESI CO MYJĄ OKNA SĄ TZW WAZELINI !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:49 WSZYSCY FACESI CO MYJĄ OKNA SĄ TZW WAZELINI !!!!!!!!! Niektórzy to ani uczyć się nie chcieli jak widać na załączonym obrazku, to i pewnie żadnej roboty nie potrafią wykonać- co mnie akurat w Twoim przypadku nie dziwi NEVEA, bo czym skorupka za młodu nasiąknie................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia~Zabrze Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.centertel.pl 23.10.07, 19:20 Musze sie zgodzic z większością mężczyzn wypowiadających sie na ten temat. Facet ciężko charuje po kilkanaście godzin dziennie a jeszcze musi odwalac prace domowe które należą do kobiety bo jego księżniczka siedzi i ogląda seriale albo rozmawia godzinami przez telefon ze swoimi koleżankami. A potem takie france wielce oburzają sie na forum że nie mają czasu w domu sprzątac bo są wielce zapracowane!!! By sie taka jedna z drugą zamieniły ze swoim mężem i poszły by do roboty zapieprzac jak głupi osioł a potem jeszcze okna by myły ciekawe czy wtedy były by takie madre i głupoty na forach wypisywały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek39 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 24.10.07, 19:33 chociaz jedna która to rozumie ,pani Gosiu jestem pełen podziwu dla pani osoby ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: 81.210.91.* 24.10.07, 20:26 oj !Panowie ,którzy tak bardzo udzielają się w tym temacie i wyzywają od ,,ciot,,,zastanawiam się czy wy przypadkiem sami nimi nie jesteście.Z takim podejściem do kobiet to nie byłoby dziwne , bo innego wytłumaczenia na te wasze wypociny nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inne spojrzenie Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 21:18 OJ "szok" coś mi się wydaje że ty takich facetów właśnie lubisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu S. Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 11:23 a ja lubię myć okna i jestem z tego dumny Odpowiedz Link Zgłoś