Dodaj do ulubionych

FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!!

14.10.07, 12:56
wstyd dla jego kobiety ze jest taką księzniczką

szkoda mi tych pantoflarzy ale coz są rozne zdania na ten temat
co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: no! Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: 87.118.108.* 14.10.07, 13:13
      No to nie myj tych okien i bedzie git.
      • Gość: kobieta Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:22
        Mężczyzna, który myje okna zasługuje na uznanie. Nie jest to żaden
        wstyd. Równiez gotowanie, pranie i sprzatanie, które to czynności
        wykonuje wielu panów nie jest hańbą. To tylko dobrze o nich
        świadczy. A ty "boczek" masz chyba tak zwane kompleksy...rozmiaru.
        • pazdziochzabrze Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 13:28
          to ty musisz byc ta tzw ksniezniczka ! szkoda mi twojego chlopa
          lalunia
          • Gość: mąż 99 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:34
            Lalunia ja mogę tylko umyć ci plecy mycie okien to robotka dla
            kobietki
    • Gość: aart32 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:37
      ale z ciebie zacofany buc boczek
      twoim wpisem straszną oborę se zrobiłeś, ciesz się, że nie masz tego
      nicka na czole wypisanego bo byś na ulicy śmiechem został zabity -
      ty i twoje "problemy"
      • boczek39 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 13:41
        do aart32 sam jestes buc i to widac ,czy ja kogos tu obrazam ?
        chyba nie !

a ja okien nie myje tylko patrze tak na innych facetow ktorzy to
        robią wiec mi ich szkoda i che zobaczyc jak zachowają sie ich zony w
        tym wpisie ale dla ciebie to zbyt trudne bys to zrozumial "bucu"
        • Gość: aart32 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:50
          obrażasz zwykłe poczucie przyzwoitości - uważasz się za lepszego od
          kobiet i sądzisz, że masz na świecie bardziej siebie godne czynności
          do wykonania niż mycie okien??? żałosne i wsiowo lpr-owskie
    • Gość: sss Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:39
      Żaden wstyd, po prostu normalna czynność domowa. Przy związku
      partnerskim mycie okien przez facetów nikogo nie dziwi.
      • Gość: pani domu Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.bater.net.pl 14.10.07, 13:44
        moj misiaczek nic nie robi ,jest bardzo zmeczony po pracy
        • boryszko Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 13:47
          ooooooooooooooooo to jest super babeczka popieram ją 100 procentach.
    • Gość: Pracująca kobieta Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.07, 18:41
      Wstyd to być nieudacznikiem. A może wstyd dla faceta to zarabiać
      mniej niż żona? Może wstyd to, że żona musi pracować? Wstyd to być
      leniem i bucem. Dziś to normalne, że jeśli dwoje ludzi w związku
      pracuje zawodowo, to dzielą się obowiązkami domowymi. Największy
      wstyd dla facetów to TEN WĄTEK i te szowinistyczne , męskie wpisy!
      • Gość: Edzia Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:14
        Popieram, Popieram, popieram. naszczęście nie mam takiego ego w
        domu. Moj mąż gotuje, sprzata (jak potrafi), myje gary, prasuje-
        niestety od okien ostatnio odszedł. I chwała bogu że taki jest i nie
        trafił mi się jakiś wyrachowany niby"mężczyzna" który poza piwem i
        TV nic nie robi cały dzień. Lata 80 XX w. moi panowie dawno za nami,
        kiedy to większość kobiet nie pracowała, a mężczyźni odwalili swoje
        8 godz. na kopalni. My nie mamy prawa być zmęczone według niektórych
        i powinnysmy godzić wszystkie obowiązki, a niektorzy żadnych !!!!
    • Gość: zonka Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.bater.net.pl 14.10.07, 19:39
      a ja kocham swego Misia za to, że myje okna. I, drogi boczku, dla niego jestem
      księżniczka - wie, że mam lęk wysokości, jestem niższa -a on ma większy zasięg
      ramion, szybciej i lepiej to zrobi. Natomiast on dla mnie to książe :)W
      międzyczasie robię jakieś jedzonko i staram się o takie, które mu naprawdę
      smakuje. To się nazywa partnerstwo. No i miłość :)
      • ferdek37 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 19:57
        to macie w domu cioty

ciekawe czy przy browarku sie tym szczycą kolegom heeh
        • Gość: kobieta Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 21:02
          Zapewniam Cię "ferdku",że mężczyźni, którzy traktują swoje żony po
          partnersku, nie są ciotami.Żal mi ciebie. Albo masz mega kompleksy,
          albo jesteś nic nie znaczacym w domu "elementem".
          • boczek39 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 14.10.07, 23:22
            no widze drogie panie iz wychowałyscie sobie mężow

ja mieszkam samotnie bo o dobry material na zone to ciezko w
            dzisiejszych czasach

ale zawsze znajdzie sie jakas panienka dochodząca do wszystkiego
            nawet do okien
            teraz wiem dlaczego jest tyle rozwodow jak facet nie bedzie pod
            pantoflem u kobiety i robil tego wszystkiego co do niej nalezy od
            wieków to tylko rozwod
            lasy rzedną czas sie zmienia coraz trudniej o jelenia
            ale wam sie udało drogie panie
            pozdrawiam
            • Gość: aart32 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 23:34
              starym zapleśniałym kawalerem zostaniesz bo dziś prawdziwych idiotek
              już nie ma!!!
              • Gość: ania Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 15.10.07, 01:57
                A która by cię Boczek chciała z takimi zacofanymi poglądami ?
                Materiał to ty ze możesz w składzie budowlanym kupić ;D

Co ty w ogóle możesz wiedzieć o podziale ról w związku, skoro żyjesz samotnie ?
                Myśle, że gdyby jakaś kobieta cię zechciała, to prałbyś, gotował i mył okna z
                wdzięczności.

To tyle na temat Boczka " super maczo" ;)

• ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 15.10.07, 11:04
                  musze stwierdzic "księzniczki,lalunie,paniusie" ze jestescie
                  nieudolne skoro zrobiłyscie ze swoich facetów domowe gosposie

ja będę bronił boczka jako przedstawiciel tej płci i myslę ze jak
                  facet dałby wam karte płatniczą z sumą 10 tyś zł do wykorzystania
                  miesięcznie na wasze pierdołki ciuchy itp to nie tylko okna ale i
                  wszystko nawet sprawy łózkowe poprawiłyby się o 90% z waszej strony

kazda kobieta to prawdziwa materialistka
                  • Gość: żonaty jesteś starym kawalerem nie dlatego, że ciężko o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 16:18
                    "materiał na żonę", jak się wyraziłeś, ale dlatego,że jesteś
                    nieudacznikiem. Teraz na siłę szukasz argumentu, że jest ci lepiej
                    niż żonatym. Pij sobie to piwko z kolegami i przechwalaj się że nie
                    musisz myć okien. Żałosne.
                  • Gość: ania Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 15.10.07, 16:33
                    "jesteście nieudolne skoro zrobiłyście ze swoich facetów domowe gosposie"

Ferdek - chyba odwrotnie, bardzo "udolne" i obrotne ;)

Skąd u was tyle kompleksów panowie ?
                    Nikt wam skarpet nie chce prać ?
                    Śmierdzą, ale samemu uprać nie wypada ?
                    A to feler ;D
                    To śmierdżcie dalej...

Obudźcie się, jest XXI wiek.
                    Teraz facet musi choć trochę zasłużyć na szacunek kobiety.
                    Nie wystarczą byle portki w domu.

Wszystkie kobiety to materialistki ?
                    Ha ha ha, uśmiałam się serdecznie.
                    Wy za to jesteście całkowicie pozbawieni materializmu ;)
                    Chodzące ideały, tratatata.

• Gość: ania Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 15.10.07, 16:39
                    P.S
                    Ferdek,
                    10 tysięcy ??
                    Chyba na waciki :D
                    • ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 15.10.07, 18:28
                      > P.S
                      > Ferdek,
                      > 10 tysięcy ??
                      > Chyba na waciki :D

to normalne nawet gdyby ci przyniosł 10 tys euro to i tak by musial
                      byc męską gosposią taki typ paniusi

jak was mamy nauczyły tak teraz mają wasi męzowie gotowac nie -bo
                      nie umie no chyba ze jajecznicę sprzątac po co jak jest męska
                      gosposia itd ..... a dla mnie ci niby panowie ktorzy tu robią wpisy
                      i bronią tak te swoje zonki to albo są ciotami lub tak nimi
                      przesiąkneli ze na plotki z babami tez chodzą bo na browarek zona
                      nie pozwoli lub nie ma tematu z kumplami (przeciez nie bedzie gadał
                      o domowych pracach typu gosposia przy tym piwku)

szkoda mi was panowie cioty
                  • Gość: aart32 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 17:19
                    jakie to żalosne...
                    ja nie mam takich kompleksów, żeby nie umyć czasem okien, umyć
                    naczyń czy coś ugotować - generalnie robimy to z moją partnerką na
                    spółkę a ferdek, który myśli, że wszystkie kobiety można kupić jest
                    teoretykiem - matołem
                    • ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 15.10.07, 18:17
                      generalnie robimy to z moją partnerką na
                      > spółkę

les tu chyba głosu nie powinna zabierac

• Gość: zen Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 16.10.07, 00:05
                        a po czym wnosisz zacofańcu, że ww. to kobieta??? po charakterze pisma??
                        • ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 00:19
                          do zena
                          > a po czym wnosisz zacofańcu, że ww. to kobieta??? po charakterze
                          pisma??

po czynnosciach ktore robi zacofancu, teraz wiesz !
                    • Gość: kobieta Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 18:19
                      Goście typu "ferdek" i "boczek" powinni odejść w niebyt. Całe
                      szczęście, że czasy domowych niewolnic minęły. Jak wyglądałby świat
                      bez kobiet? Jesteśmy sobie nawzajem potrzebni, ale żeby wygłaszać
                      tak szowinistyczne poglądy? Zresztą, inne posty tych panów też budzą
                      tylko współczucie.
                      • ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 00:01
                        co ty nalezysz do ruchu sufrażystek od kiedy przyznano wam prawa to
                        macie nosy zadarte do gory

jest to wielki ale wielki wstyd dla tych "facetow" ktorzy wam
                        majteczki prasują i okna myją jak widze cos takiego to juz wiem ze
                        ten jelen po pracy myje okna a dama siedzi na czterech literach i
                        paznokcie piłuje

wielce zapracowane damy siedzą za biurkami 8 godzin z czego 4
                        pierdołami sie zajmują potem wracają wielce zmęczone do domu
                        a głupi jelen przychodzi po 12 i robi tą całą babską robote

smutne ale chyba prawdziwe

• artur.wi Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 00:11
                          zdaje się że te 2 męskie szowinistyczne knury (może nawet w 1 osobie) na forum
                          leczą się z kompleksów. w realu w życiu by takich pierdół nie pociskali bo od
                          większości trzeźwo myślących lasek w mordę by zebrali... a tu mogą incognito się
                          wyżyć ;-)
                          • ferdek37 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 00:21
                            odezwal sie filozof ,obronca kobiet ciota !
                          • pazdziochzabrze Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 08:48
                            ty artur.wi uciekaj lepiej do domu bo jak twoja zonka wroci a okna
                            nie beda zrobone itd. to po mordzie dostaniesz

jestes facetem czy obojniakiem frajerze
                          • pazdziochzabrze Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 08:58
                            a jeszcze jedno normalny facet na drugiego faceta takich glupot nie
                            pisze / 2 męskie szowinistyczne knury/ a ja uwazam ze ty jestes w
                            dwoch osobach albo jestes pedziem lub poprostu jedna z kobiet
                            podajacych sie za faceta
                            • boryszko Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 13:37
                              popieram was panowie ,baba powinna miec łancuch na tyle długi aby
                              sięgał do kuchni i sypialni !

ale tu baby zrobiły sobie odwrotnie załosne! szkoda mi tych mamyj
                              • Gość: kobieta Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:51
                                Czy twoja matka, boryszko, miała długi łancuch? A może jesteś z
                                probówki? Nie szanujesz facet nie tylko kobiet, ale i chyba
                                wszystkich. A czy ktoś szanuje ciebie? Zastanów sie nad tym, facet.
                                • boryszko Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 14:19
                                  owszem miala 3 razy w tygodniu na zakupy chodzila (browarek tez
                                  przynosila)
                                • pazdziochzabrze Re: FACET- -wstyd !!!!!!! 16.10.07, 15:21
                                  kobieta nie deneruj się tak bo jeszcze zawału dostaniesz przeca , z
                                  próbówki to ty chyba jesteś a moze twoja matka miala lancuch dosyc
                                  dlugi .
                                  • Gość: aart32 Re: FACET- -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:10
                                    takie prymitywne gadki to tylko pod nickami można uprawiać
                                    żalosne tchórze - tu się mogą wyżyć bo w realu to zwykli pantoflarze
                                    i mamincycki.
                                    • ferdek37 a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze 16.10.07, 19:29
                                      i chwała wam za to // tak trzymac chłopaki
                                      • boryszko Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze 17.10.07, 20:03
                                        no ba i kto tu rzadzi!
                                        • Gość: inne sojrzenie Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.07, 23:00
                                          Ale uczepiliście się tego faceta w oknie a to biedak jest bo gdy był
                                          u sąsiadki w domu i mąż nagle wrócił, to co chłop miał zrobić złapał
                                          pierwszy sprzęt jaki miał pod ręką i były to majtki to co miał robić
                                          tylko okna czyścić!!!! No bo przecież kanalizacji majtkami przetykać
                                          nie będzie. A wy go o takie niecne rzeczy podejrzewacie że ciota i
                                          pantoflarz.
                                          • Gość: monika z zaborza Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 11:41
                                            Uważam że boczek39 s.javi.oraz ferdek37 i pazdziochzabrze to 4 w 1
                                            on chyba ma klepki w glowie zle poukladane zawsze ma jakies wonty ty
                                            facet roboty by sie chwicil zamiast pisac brednie na tym forum
                                            piszesz glupoty caly czas wszystko ci sie nie podoba wiec zjezdzaj
                                            do anglii lub irlandii tam posmakujesz prace bo jeszcze nic chyba w
                                            polsce nie zrobiles pozytecznego tylko sprawiasz ludziom wstyd .
                                            • Gość: karamba Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 22:12
                                              mycie okien nalezy do kobiet i gra gitara.
                                            • szelong.egon Re: a jednak są prawdziwi faceci w zabrzu jeszcze 21.10.07, 12:37
                                              Co ty piszesz tutaj każdy ma swój nick chyba.
    • Gość: NEVEA Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 23:06
      WSZYSCY FACESI CO MYJĄ OKNA SĄ TZW WAZELINI !!!!!!!!!
      • Gość: Edzia Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:49
        WSZYSCY FACESI CO MYJĄ OKNA SĄ TZW WAZELINI !!!!!!!!!

Niektórzy to ani uczyć się nie chcieli jak widać na załączonym
        obrazku, to i pewnie żadnej roboty nie potrafią wykonać- co mnie
        akurat w Twoim przypadku nie dziwi NEVEA, bo czym skorupka za młodu
        nasiąknie................
    • Gość: Gosia~Zabrze Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.centertel.pl 23.10.07, 19:20
      Musze sie zgodzic z większością mężczyzn wypowiadających sie na ten
      temat. Facet ciężko charuje po kilkanaście godzin dziennie a jeszcze
      musi odwalac prace domowe które należą do kobiety bo jego
      księżniczka siedzi i ogląda seriale albo rozmawia godzinami przez
      telefon ze swoimi koleżankami. A potem takie france wielce oburzają
      sie na forum że nie mają czasu w domu sprzątac bo są wielce
      zapracowane!!! By sie taka jedna z drugą zamieniły ze swoim mężem i
      poszły by do roboty zapieprzac jak głupi osioł a potem jeszcze okna
      by myły ciekawe czy wtedy były by takie madre i głupoty na forach
      wypisywały!!!
      • boczek39 Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! 24.10.07, 19:33
        chociaz jedna która to rozumie ,pani Gosiu jestem pełen podziwu dla
        pani osoby ,pozdrawiam
        • Gość: szok Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: 81.210.91.* 24.10.07, 20:26
          oj !Panowie ,którzy tak bardzo udzielają się w tym temacie i wyzywają od
          ,,ciot,,,zastanawiam się czy wy przypadkiem sami nimi nie jesteście.Z takim
          podejściem do kobiet to nie byłoby dziwne , bo innego wytłumaczenia na te wasze
          wypociny nie mam.
          • Gość: inne spojrzenie Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.07, 21:18
            OJ "szok" coś mi się wydaje że ty takich facetów właśnie lubisz!
    • Gość: Zdzichu S. Re: FACET- ktory myje okna -wstyd !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 11:23
      a ja lubię myć okna i jestem z tego dumny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka