Dodaj do ulubionych

gdzie kupić odzież ciążową???

IP: *.kliknet.pl 29.11.07, 18:43
Gdzie można w Zabrzu i w miastach ościennych kupić odzież ciążową? Jest w
zabrzu jeden sklep na 3-go Maja i H&M. Czy ktoś jeszcze coś dorzuci? Bardzo proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: koala Re: gdzie kupić odzież ciążową??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 23:16
      Stokrotka koło Hermesa, jakość klasy H&M za połowę kasy.
      A znajoma kupiła spodnie H&M na allegro za 30 zł - nówki
      • Gość: Jedrus :-) Re: gdzie kupić odzież ciążową??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 13:40
        Na skrzyzowaniu Ul. #-go Maja z Mateteki, sklep z odzieza ciazowa
        " Brzusio Mamy " sie nazywa.
        • binia19 Re: gdzie kupić odzież ciążową??? 30.11.07, 13:45
          Ten sklep jest już wymieniony w pierwszym poście.
          W Gliwicach jest sklep dla przyszłych mam w GCH. na ul.Bytomskiej koło rynku i
          stoisko na balcerku (ale tam jest słaby wybór)
          • Gość: ja polecam allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 18:35
            dużo ofert za niską cenę.
            • Gość: zabrzanka Re: polecam allegro IP: *.kliknet.pl 01.12.07, 17:48
              No allegro jest super jak się ma typowe wymiary. A jak ktoś ma duży biust w
              stosunku do reszty ciała i w sklepach musi wszystko mierzyć przed zakupem to
              trudno tak kupić na odległość. Dlatego właśnie pytam o sklepy.
    • Gość: bxb Re: gdzie kupić odzież ciążową??? IP: 62.29.172.* 03.12.07, 13:14
      w gliwicach w GCH jest dosc fajny wybór..polecam
      • Gość: zabrzanka Re: gdzie kupić odzież ciążową??? IP: *.kliknet.pl 05.12.07, 09:40
        Pewnie że jest duży wybor ale nie na duże cycki. Skoro w sklepach największy
        rozmiar to 44 czasem 46, to gdzie mają się ubierać dziewczyny z dużym biustem
    • Gość: aza Re: gdzie kupić odzież ciążową??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 12:42
      Bardzo fajny sklep z odzieżą ciążową jest na Karłowicza w Zabrzu. W
      zeszłym roku kupiłam tam większość rzeczy w których chodziłam w
      ciąży.
      • Gość: zabrzanka Re: gdzie kupić odzież ciążową??? IP: *.kliknet.pl 05.12.07, 17:25
        Tego sklepu już tam nie ma. Przenieśli go na 3-go Maja koło skrzyżowania z Matejki.
        • Gość: Nika Re: gdzie kupić odzież ciążową??? IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.07, 14:10
          Ja rok temu kupowałam na ul. Karłowicza. Kupowałam również w C&A w Silesia City
          Center. Do małych osób o małym biuście się nie zaliczam więc tam jest wybór
          rozmiarów do 54. W promocji można tam kupić za całkiem niewielkie pieniądze a
          promocje na coś tam są zawsze.
          W H&M miałam problem z dekoltami, przeważnie były do pasa i nic nie mogłam
          dobrać więc ja osobiście nie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka