Gość: Dagmara IP: 83.238.216.* 02.01.08, 10:30 Witam Który serwis polecacie w Zabrzu rzetelny i uczciwy Z góry dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo polecam mototest.mam złe doświadcz z fiacikiem IP: *.stk.vectranet.pl 02.01.08, 10:59 po wyjeździe miałem połowę płynu chłodzącego mniej. zorientowałem się bo praktycznie przestało działać ogrzewanie w samochodzie (to jeden z kilku objawów ) a nie mam czujnika temp na desce. ogólnie chyba robią dobrze może miałem pecha ale mam już uraz i więcej tam nie pojadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanin Opinia o Fiaciku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 12:06 Ja w sumie z Fiacika jestem zadowolony ale mają też oprócz wielu zalet kilka wad. Postaram się podsumować wieloletnią znajomość z z tym serwisem: Zalety: 1. Uczciwość Płaci się tylko za to, co wykonują. Przy odbieraniu samochodu otrzymuje się fakturę lub paragon, na którym widnieje każda część (włącznie z użytymi śrubkami i podkładkami). 2. Jakość Naprawy zawsze były wykonywane solidnie. Wady: 1. Zmiany (w sumie to zaleta i wada w jednym) Fiacik pracuje na dwie zmiany. Każda zmiana zaczyna i kończy rozpoczęte przez siebie samochody. Jest to zaleta i wada w jednym. Podając krótki przykład: Jeśli wieczorna zmiana nie zdąży naprawić samochodu to do popołudnia dnia następnego samochód stoi nieruszony... aż znów się zacznie kolejna zmiana. W przypadkach, kiedy nam zależy bardzo na czasie jest to problematyczne. 2. Terminy Ciężko niekiedy o termin. Tyle na temat współpracy z fiacikiem, jednak ogólnie rzecz biorąc oceniam ich na PLUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Opinia o Fiaciku IP: *.stk.vectranet.pl 02.01.08, 12:15 moją usterkę z którą przyjechałem też zrobili solidnie. ale chyba mój pech bo takie coś się zdarza w jednym na sto przypadków albo rzadziej. fakt że wszystko wypisane jak trzeba razem z nazwiskiem mechanika. mógłbym zadzwonić z pretensjami ale nie chciało mi się denerwować. kupiłem dolałem i z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Opinia o Fiaciku IP: 83.238.216.* 02.01.08, 13:13 A ten fiacik to teno którym piszecie:? Fiacik SC. Autoserwis. Grzywna J., Grzywna M. Zabrze, Wolności 383a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Opinia o Fiaciku IP: *.stk.vectranet.pl 02.01.08, 13:19 tak. to ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Opinia o Fiaciku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 18:57 Knapik & Knapik. Drogi, ale solidny. Korzystam już parę lat. Nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Opinia o Fiaciku IP: *.stk.vectranet.pl 02.01.08, 22:26 no bez żartów. chcieli 8 stów plus zamontowanie za przednią szybę do punciaka. acha jeszcze trzeba było na nią czekać. na gwarancji to można w aso robić ale potem to strata kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Opinia o Fiaciku IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.08, 08:31 Ja też często korzystam z usług "Fiacika"i zauważyłem że szefowie za bardzo ufają pracownikom.Po odbiorze często znajduję pewne niedokończone sprawy.Dobrze że trochę znam się natym i kończę sam.Szefowie zamiast zająć się odbiorem wykonanej pracy,zajmują się fizycznie naprawami. Odpowiedz Link Zgłoś