Gość: Gość IP: *.zabrze.net.pl 22.05.08, 21:45 Czy ktoś może polecić dobrego mechanika samochodowego który zna się na Oplach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zabrzanin Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:03 ja jeżdżę ze swoim samochodem do firmy Mistral w Knurowie. Są solidni i ceny są w miarę ok. Przy okazji zawsze możesz zrobić przegląd, bo mają swoją stację diagnostyczną. Z tego co wiem mają stronę internetową więc wystarczy troszkę pogooglować. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Mechanik samochodowy 09.06.08, 21:10 Spróbuj w warsztacie na ul. Galla obok RENAULT Dąbrowski. Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qu Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:23 Z warsztatami jest tak ze jak zobacza ze sie nie znasz albo0 ze jestes u nich pierwszy raz to cie orżną bez niczego iwcisna kit ze to albo tamto do wymiany, najlepiej zapytac znajomego gdzie jezdzi i jechac z nim. Dzisiejsze warsztaty to cwaniaki i partacze ( nie wszystkie ). Ja nie napisze ci gdzie jezdze z tego wzgledu-patrz wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Mechanik samochodowy IP: *.gprs.plus.pl 10.06.08, 20:18 Tylko nie próbuj w samym warsztcie wielkiej firmy Dąbrowski, bo mimo, że reklamują się jako serwis dla wszystkich marek to jeśli nie masz renauta, nissana lub daci, to cię chamsko opieprzą i wyrzucą! Odpowiedz Link Zgłoś