Dodaj do ulubionych

Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub Vabank

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 08:37
Czy ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nika Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 20:14
      Koło kościoła św. Franciszka, na Zaborzu, jak się jedzie w kierunku Rudy
      Śląskiej za kościołem a przed ul. Wyciska. W tym samym budynku co jest bank. ul.
      Wolności ale dokładnego numeru nie znam
      • Gość: aaa Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 21:20
        bank spóldzilczy obok kosciola franciszka
      • z_rokitnicy Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V 25.08.08, 20:16
        Ale czy warto tam wstąpić?
      • Gość: Proprietor Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 22:58
        napiszcie coś więcej, czy ktoś był, czy warto?
        • Gość: dom Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 16:05
          ja bylam , cenny jak wszedzie nic szczególnego obsługa srednia, co jeszcze
          pizza też nic szczególnego lepsza w da grasso moim zdaniem, i miejsce jak na
          pizzerie marne
          • Gość: xxxxx Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.zabrze.net.pl 14.09.08, 16:46
            a jeszcze napisali na forum naszemiasto.pl " właściciel to złodziej
            uwaga właściciel to złodziej nie płaci za zamówione usługi
            - gość (gość) 2008-06-10 20:37

uwaga właściciel to złodziej nie płaci za zamówione usługi" , pewnie to też
            opinii nie poprawi
            • Gość: gosc Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.chello.pl 04.10.08, 17:01
              Ja tez byłam i bardzo mile i przyjemne miejsce, pizza duuuzo lepsza niz w DaGrasso bo przynajmniej ma smak pizzy. A ceny faktycznie ani wysokie ani niskie, poprostu jak wszedzie ;)

Co do obsługi to normalni ludzie ;)
              A właściciel tak z wyglądu przynajmniej to srednio przyjemny ;]
              • Gość: lola Re: Vabank IP: *.gprs.plus.pl 05.12.08, 20:32
                Zdecydowanie zgadzam sie z Miskiem,jedna z lepszych restauracji.

Jedzenie pyszne,obsluga mila,miejsce przyjemne a co do
                wlasciciela to naprawde w porzadku Gosc,a to,że sie wydaje srednio
                przyjemny,to tylko pozory:)
                • Gość: xxl Re: Vabank IP: *.stk.vectranet.pl 28.12.08, 16:01
                  Dziewczyno jestem pewna ze nie mówisz o tej samej osobie, jakie
                  pozory??????????????????Ten facet jest okropny,grubiański i nadwyraz
                  nieprzyjemny.I chocby z jego powodu to nie polecę nikomu tej knajpy
                  żeby nie nabijać jego portfela.
            • Gość: gosc Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: 83.230.9.* 11.11.08, 23:18
              po pieram ze wlasciciel z tego lokalu jest złodziejem ,arogacki,i
              nieprzyjemny
              • Gość: xxx Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: 195.114.161.* 12.11.08, 09:28
                byłam kilka razy. Wszystko ok kiedy są zajęte max 3 stoliki. Kiedy
                jest więcej gości - masakra !!! Nie dość że czekalam półtorej
                godziny to dostałam surowy filet z kurczaka. Okropność.
          • Gość: misiek Vabank IP: *.gprs.plus.pl 05.12.08, 20:11
            większość tych opini to po prostu bzdura.Ja tam często bywam i nie
            spotkałem się jeszcze z tym,żebym długo czekał na jedzenie,albo żeby
            obsługa byla niemiła.Pizza jest o wiele lepsza niż w da
            grasso.Naprawde gorąco polecam!!!
            • Gość: anka Re: Vabank IP: *.gprs.plus.pl 05.12.08, 23:37
              Odwiedzilam to miejsce nie raz i powiem tak.Duzy plus za to,ze
              osobno znajduje sie sala dla palacych i niepalacych,co znaczniej
              poprawia komfort jedzenia.Na jedzenie czasem trzeba troche
              czekac,ale smak potraw w pelni rekompensuje ten czas
              oczekiwania.Świadczy to też o tym, że wszystko jest świeże i
              przygotowywane na bieżąco.Obsługa szybka i sprawna.Wlasciciel
              restauracji mily oraz przesympatyczny.
            • Gość: Daga Da grasso bleee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:38
              Przecież pizza w Da Grasso jest kiepskiej jakości. Jakby było porównanie jakieś
              do pizzy w Tukanie to wyczytałabym ze jest dobra... ale jeśli porównania są do
              Da Grasso...
    • Gość: bzyk Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.stk.vectranet.pl 13.12.08, 10:59
      napewno opinie są i bedą rózne ,ale ja tam też byłem i stwierdzam że
      wystrój mało zachwycający-taki sobie,pizza normalna-jadłem lepszą,
      ceny tak jak wszedzie,no i obsługa bez większego zachwytu.No i po co
      otwierac kolejną pizzerię który niczym się nie różni od pozostałych.
      Dokładając do tego właścicieli to miałem okazję poznać ich osobiście
      i wtedy dopiero lokal traci na wartości.Nie polecam są dużo lepsze
      miejsca .
      • Gość: gość Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:52
        Czytając Wasze wypowiedzi, jestem naprawdę zaskoczona, jak łatwo
        można komuś zepsuć opinię. Myślę, że to konkurencja "czuwa", bo
        miałam już kilka imprez rodzinnych i spotkań w tej Restauracji i moi
        goście byli zachwyceni różnorodnością pięknie podanych i smacznych
        potraw. Klimat jest bardzo przyjemny - zawsze świeże kwiaty ( nawet
        w toalecie),świeczki...Nie wiem czego jeszcze można oczekiwać?
        Widocznie każdy musi korzystać z tych miejsc, w których się dobrze
        czuje.
        • Gość: Irena kto mial wesel w vabanku IP: *.gprs.plus.pl 28.01.09, 12:45
          mam takie pytanie kto mial wesel w vabanku ja tam chce miec w
          sierpniu rozmawialam z szefe nie jest zly nie wiem skad takie
          opinie?:/ prosze jesli ktos mial tam wesel niech napisze jak bylo
          jest to dla mnie wazne!!
          • Gość: gościówa Re: kto mial wesel w vabanku IP: 82.160.239.* 06.03.09, 22:26
            Ja tam byłam dwa razy na weselu, raz na swoim a drugi raz na kuzyna weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przyjęcia, jedzenie pyszne, ceny zależą od tego co sobie życzysz (od 100 zł w górę). Idź tam, porozmawiaj z szefostwem.Jak Ci się nie spodoba, to poszukaj innej restauracji, ja się z nimi świetnie dogadałam i nie żałuję że zrobiłam tam przyjęcie.
            • Gość: zabrzanka Re: kto mial wesel w vabanku IP: *.kliknet.pl 07.07.09, 14:14
              Polecam ten lokal na małe uroczystości rodzinne. Ostatnio miałam tam jedną
              uroczystość i byłam mile zaskoczona. Wszystko było zgodnie z umową a co mnie na
              koniec zaszokowało to to, że przy wyjściu dostałam spakowane w pudełeczka
              jedzenie i ciasto które zostało. Obsługa też bardzo miła.
              • Gość: re Re: kto mial wesel w vabanku IP: 83.230.9.* 27.10.09, 20:22
                to nic dziwnego ze na koniec dawaja co zostaje dobrze szanujacej sie
                lakalu to wszyscy dawaja
    • Gość: michal aksa Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 22:23
      tak samo nie polecam.... zalosna restauracja
    • Gość: Ania Re: Gdzie w Zabrzu mieści się restauracja/klub V IP: *.stk.vectranet.pl 10.12.09, 23:32
      na zaborzu- ul wolności obok banku spółdzielczego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka