Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Zabrzu

• Gość: Ania Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 20:41
      To ja napisze kogo odradzam.
      KATEGORYCZNIE odradzam Salon Naomi w Zabrzu.
      Fryzjerka zero wprawy w cieciu. Prosiłam o małe podciecie grzywki w rezultacie pozbyłam sie 1/2 grzywki. Zaczeła ciąć nieprofesjonalnie, bo ktoz to widzial zaczynac ciecie grzywki od srodka głowy? w rezultacie grzywka spieprzona na maxa -grzywka nie dosc ze strasznie krotka to jeszcze krzywo obcięta ... oszpeciła mnie, potem przepraszała no ale coz?nie idzie sie do fryzjera po to by ktos Cie oszpecil? kasy nie zapłacilam bo partaczą nie płace!!!
      Zastanawiam sie czy nie złożyć sprawy do Miejskiego Rzecznika Konsumentów bo jednak zeby podejmować sie fryzjerstwa trzeba ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny a nie oszpecać ludzi!!
      • Gość: gość Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.pronox.com 02.03.12, 15:02
        Wybierz się do Tarnowskich Gór, będziesz zadowolona. Pełen profesjonalizm nie pamiętam numeru telefonu teraz, ale nazywa się to Nu-Su Studio Fryzjerskie Anna Bogdał.
      • Gość: jola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 14:29
        Droga Pani! Jak łatwo psuje się opinię - gratuluję doświadczenia!Przede wszystkim - jak sama pani pisze, trzeba słuchać, co się mówi, ale to działa w obydwie strony!Byłam świadkiem-fryzjerka przed lustrem pokazała pani, do jakiej długości grzywka ma być przycięta, na co pani przytaknęła.Następnie,po pierwszym cięciu, naraz stwierdziła pani, że to nie tak.Pomijając fakt, że długość grzywki była nie taka, nie dała pani szansy dokończenia pracy, więc jak można twierdzić, że "jest krzywo obcięta"?
        Fryzjerka przepraszała panią nie z poczucia winy,ponieważ jej doswiadczenie jest akurat b.duże i ma WIELU ZADOWOLONYCH klientów,tylko- z szacunku do każdego klienta.
        Strzyżenia i in.zabiegi,serwowane w salonie, są wykonywane umiejętnie i na wysokim poziomie.Pani bierze udział w wielu szkoleniach, ma b. duże doświadczenie w pracy i "ponosi odpowiedzialność za swoje czyny", jak też cały zakład.
        Jeśli ma pani ochotę, zapraszam do rzecznika,doświadczenie i umiejętności fryzjerki naprawdę nie boją się takich "wyzwań".Z uprzejmości -możemy jedynie przeprosić panią za niezrozumienie się obu pań. A fryzjerka w Naomi- no cóż...Jest po prostu świetna!
        Pozdrawiam czytających tą wspaniałą lekturę:)
        • Gość: jola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 17:11
          Zapomniałam przy odpowiedzi poniżej dodać, że dotyczy ona wpisu sześć pozycji w dół - wpis pani Ani z dn. 29.02 odn. obcięcia grzywki; pozdrawiam wszystkich:)
      • Gość: Ag Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.146.33.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.08.20, 21:55
        salon-fryzjerski-w-zabrzu.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Ja polecam Panią Sylwię. Zawsze coś nowego i ładnego :)
    • Gość: gosc Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.02.12, 23:01
      hej sluchajcie opijajcie pseudo salon na wolnosci pt KRYSTYNA obok Tukana i dawnego MOZARTA po prostu porażka, raz wchhodzi sie jak do meliny, dwa obsługa z łaska ala PRL a po 3 zero umniejetności, fryzjerka uczy sie na klientach, nawet prosto grzywki nie potrafi ściąć. Naprawde OMIJAJCIE!!!!!! Ja sie nacięłam i nie chce żeby nikt inny nie przezywal tego co ja!!!!!
      • Gość: Ania Komentarz magdy33 mnie zwalił z nóg:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 19:31
        Dzięki, dawno nie miałam takiego banana.

Co do fryzjerki też polecam szefową Mayoko. Ceny naprawdę przystępne.
    • Gość: rozczarowna Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 195.82.182.* 28.08.12, 07:53
      Nie polecam fryzjerki przy ul. Damrota 2. Ta baba jest straszna.Nie tylko że niszczy włosy to jest strasznie ordynarana.Wycąiga te swoje białe plastykowe ogrodowe krzesła przed niby salon fryzjerski i opluwa przechodzących ludzi.
    • Gość: rozczarowna Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 195.82.182.* 28.08.12, 07:54
      Nie polecam fryzjerki przy ul. Damrota 2. Ta baba jest straszna.Nie tylko że niszczy włosy to jest strasznie ordynarana.Wyciąga te swoje białe plastykowe ogrodowe krzesła przed niby salon fryzjerski i opluwa przechodzących ludzi.
    • Gość: klientka anny Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.09.12, 12:01
      obsługa jest ok ale ceny kosmiczne! byłam niedawno na obcięcie włosów i bez mycia (bo wcześniej myłam w domu) zapłaciłam 50 zł. Uważam że to zbyt drogo bo obcięte są ok ale za te same umiejętności fryzjerskie gdzie indziej zapłaciłabym 25 zł.

Reasumując: warto jak ktoś ma gruby portfel i lubi być miło obsłużny...
      Miałam iść na koloryzację ale chyba wybiorę tańszy salon
      • Gość: klientka anny Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.09.12, 12:04
        Mój wpis wyżej dotyczy salonu na de Gaulle'a w Zabrzu jak w nazwie Salon "Anna"
        • Gość: Gość Na Cieszyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 20:05
          Czy ktoś był w salonie na Cieszyńskiej? Chcę się tam wybrać, a mam dosyć "trudne" włosy.

Nie wiem, gdzie się podziała pani Agnieszka ze Złotego Studia na Wolności.
          Byłam też w "Annie", ale zapłaciłam 10% swojej pensji, więc odpada, chociaż byłam bardzo zadowolona.
          • Gość: Sandra Re: Na Cieszyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 00:47
            Ja polecam Studio Fryzjersko-Kosmetyczne na ul staromiejskiej 2. Świetna fryzjerka potrafi doradzić fryzurkę.
          • Gość: aa Re: Na Cieszyńskiej IP: *.ente.com.pl 29.05.13, 12:48
            ma swój salon w domu. adresu nie pamiętam, ale to boczna korczoka, chyba ul. Gorzawskiego
        • Gość: Olenka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.215.207.241-internet.zabrze.debacom.pl 29.11.12, 13:03
          Ja jestem bardzo zadowolona z pani Beaty z Centrum Urody SAMIRA na zaborzu, sprzęt frzyjerski najwyższej klasy, jak również pani Beata - jej pasją jest fryzjerstwo , zna wszystkie trendy i nie wciska ludzią kitu, że cyt:" tak zrobimy to bez problemu " po czym po zabiegu stwierdza , że włos był taki czy inny. Kto będzie chciał spróbować zachęcam , a ceny są bardzo dobre ( pewnie dlatego , że lokal jest na osiedlu , a nie w centrum ) bo jakość naprawdę na wysokim poziomie. POLECAM !!!
          • super12women Re: Fryzjer w Zabrzu 03.12.12, 10:21
            A ja i moje koleżanki jesteśmy bardzo zadowolone z fryzjerek z Salonu Grom-Fryz przy ul.Królewskiej 1 w Zabrzu.Koleżanka farbowała swoje włosy a ja robiłam kok,bo akurat szłam na wesele i wszyscy chcieli wiedzieć,kto nas czesał.Te cudowne koki robi pani Basia,ta w długich włosach.Brawo,tak dalej.
            • Gość: Polecam Re: Fryzjer w Zabrzu Grom -Fryz ul.Królewska 1. IP: 95.215.199.* 27.02.13, 19:49
              Jestem bardzo zadowolona z Pani Jagody.Super odcina włosy.Długo szukałam tej fryzjerki ,poprzednio pracowała przy ul. KLONOWEJ w Zabrzu. Naprawdę polecam, 276 43 64 tel.
            • Gość: Polecam Re: Fryzjer w Zabrzu Grom -Fryz ul.Królewska 1. IP: 95.215.199.* 27.02.13, 19:52
              Zgadzam się z tym , że Pani Jagoda super obcina.Też jestem jej wiernym klientem.
              • Gość: Grom - Fryz Re: Fryzjer w Zabrzu Grom -Fryz ul.Królewska 1. IP: 95.215.199.* 27.02.13, 20:01
                Też korzystam z usług SALONU GROM -FRYZ ul.Królewska 1, jestem bardzo zadowolona z usług.Pani Basia (wł.długie) super czesze koki .Ula z Zabrza.
                • Gość: gość Re: Fryzjer w Zabrzu Grom -Fryz ul.Królewska 1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 13:33
                  Napisz jeszcze kilka postów z pochwałą ... siebie :) Śmiechu warte...
    • 75lena Re: Fryzjer w Zabrzu 02.01.13, 14:59
      Dobranie fryzury to duży problem, ale dobrze ściąć też nie każdy fryzjer potrafi. Na pewno skorzystam z salonu Anna skoro wystawiasz mu tak dobrą opinię. Już od jakiegoś czasu trafiam na straszne fryzjerki które nie mają talentu a do tego nie słuchają. Szczerze odradzam salon CAYENNE w Zabrzu przy ul. Wolności 232. Panie nie słuchają, są duże opóżnienia tzn przychodzisz na umówioną godzinę i czekasz długo, następnie panie spieszą się i tną jak popadnie byle jak najszybciej skończyć. Odradzam!!!! Efekt opłakany, owce mogłyby ewentualnie strzyc ale nic poza tym!!!!! Lena.
      • Gość: edytan Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 00:10
        A ja poszukuję fryzjerki chyba Magda ma na imię. Pracowała w Apogeum (kosmetyka-fryzjerstwo) na Wolności, po schodkach u gory obok solarium. Nie wiem nawet czy ten salon jeszcze istnieje, bo jakoś dziwnie to wygląda jak zaglądałam przez okna. Pani Magda to taka młoda dziewczyna i chyba jedyna z której byłam zadowolona, jednak od sierpnia 2012 jej podziękowali, a ja gł.... nie wziełam do niej żadnych namiarów. Może ktoś mógłby pomóc. I tak szukając sobie fryzjera właśnie ostatnio trafiłam do CAYENNE, faktycznie, jakiś dziwny ten salon, ocięcie takie sobie, a cena prawie jak w Trendach.
        • Gość: Magda Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 12:24
          Siedze czytam i rece opadaja... Żal mi tych wszystkich fryzjerek, ktorym jezdzicie po plecach, rozumiem opinie" tak" lub" nie " ale te wypociny... Żenada. Moja przyjaciolka jest fryzjerka w centrum Zabrza, od lat nie narzeka na brak pracy, ma dystans do siebie i tego co robi. Kiedy zapytalam czy byla na tej stronie, spojrzala z politowaniem i zapytala " Madziu ale po co?" Zawsze znajdzie sie ktos kto nie bedzie zadowolony z Twojej czy mojej pracy i moze to byc 1os/100 i to wlasnie ona zrobi najwieksze zamieszanie i takie ma prawo. Trzeba pozwilic ludziom zyc, niech mowia i pisza co chca przeciez kazdy zna swoja wartosc. Czasem jednak mysle o tym zeby opisac zachowania klientek i uprzedzic kolezanki po fachu przed paroma nazwiskami i to wcale nie niezadowolonymi ;0)
          Pozdrawiam.

• Gość: klient Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.13, 23:18
          Racja w CAYENNE dziwnie, panie chyba tylko plotkami zainteresowane, zero pomocy w doborze fryzury, szczerze odradzam
    • Gość: gość Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.13, 15:06
      Na Karola Miarki w byłym Grom Fryzie pracuje Pani Ola, która absolutnie nie potrafi ciąć długich włosów; potrafi zniszczyć ładne włosy, oszpecić, tak, że w innych salonach rozkładają ręce jak widzą efekt. Jestem załamana i nie wiem jak można mieć taki "luzacki" (w złym znaczeniu) stosunek do efektu swojej pracy, oczekiwań klienta.
      • Gość: ELa Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 18.10.14, 00:25
        Lepiej mieć luzacki styl i rozmawiać z klientami niz staroświecki podejscie do życia i siedziec na zapleczu i obrabiać d...wszystkim Jestem klientka od Oli od 4lat i za kazdym razem jestem zadowolona bo za kazdym razem mam cos nowego na głowie i każdy zauwaza zmiany i każdy pyta kogo to dzielo ,Polecam Ole ma dziewczyna wyobraźnię i rękę do włosów
      • Gość: wojtek b Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 18.10.14, 00:45
        Tez jestem tego zdania to ze pani Ola ma luzacki styl to mnie przyciagnelo bo z natury jestem nie smialy zawsze wie co zrobic nie musi pytac daje jej wolna rękę !!! zawsze jestem zadowolony i nie tylko ja tylko moja całą rodzina zona i dzieciaczki ktore zawsze mają wymysne fryzurki ze wzorkami:)pozdrowienia dla p.Oli Wojtek z Helenki
    • Gość: monia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 20:21
      halo, czy był juz ktoś u fryzjera w Galeri na ul.Wolności? Berendowicz& Kublin. Wybieram się ale nie wiem czy to dobry pomysł i jakie mają ceny?
      • Gość: anna P.Iwona,fryzjerka z Salonu Urody "Jesteś piękna" IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.10.13, 12:28
        czy ktoś się orientuje gdzie teraz pracuje Pani Iwona z Salonu Urody "Jesteś Piękna" z ulicy Skłodowskiej,bo już tam nie pracuje a nowa fryzjerka to koszmar,nie potrafi dobrze obciąć,nie patrzy na klienta tylko kasy bo co fachowości to dużo jej brakuje ...
        • Gość: monika Re: P.Iwona,fryzjerka z Salonu Urody "Jesteś pięk IP: *.play-internet.pl 08.01.14, 19:29
          Nie wiem na jaką fryzjerkę Pani trafiła bo z tego co wiem były 2, ja wyszłam bardzo zadowolona zostałam obslużona z pełną starannością i Pani Sandra dobrała mi idealnie fryzurę więc polecam, a odnośnie Pani Iwony to akurat uważam że nie jest dobrą fryzjerką bo strasznie mi popaliła rozjasniaczem włosy- także zdania są różne.
          • Gość: Stanisława Re: P.Iwona,fryzjerka z Salonu Urody "Jesteś pięk IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.14, 21:35
            Drogie panie lepszej fryzjerki w Zabrzu od pani Iwony niema , a zawistne ludzie będą pisać od rzeczy,ja pójdę za nią nawet jak by pracowała w Katowicach bo warto.
        • Gość: Helena z Kopernika Re: P.Iwona,fryzjerka z Salonu Urody "Jesteś pięk IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.14, 21:21
          Pani Iwona z Salonu Jesteś Piękna ma już swój salon SALON FRYZJERSKI TWÓJ STYL ZABRZE ul.GOGOLA 6 TO JEST w Mikulczycach.
          • Gość: blondii Re: P.Iwona,fryzjerka z Salonu Urody "Jesteś pięk IP: *.39.106.176.ip4.krucznet.com.pl 24.06.14, 23:39
            Wszystkim odradzam pania Kasie z salonu fryzjerskiego GALAXY z Zabrza ! Przezylam tam koszmar ! Pani Kasia wogole nie potrafi dogadac sie ze swoim klientem i robi wszystko po swojemu bo wogole nie slucha co sie do niej mowi kolor jaki mi polozyla na wlosy wybrala sobie sama juz nie wspomne o tym jak mnie rozczesywala po umyciu glowy bo naprawde myslalam ze powyrywa mi wszystkie wlosy z glowy tak bardzo szarpala tym grzebieniem ze nie moglam glowy prosto utrzymac. Juz na dzien dobry prawie sie ze mna klocila woglole co to za obsluga klienta czulam sie tam jak na jakims jarmarku bo tak wszyscy tam krzycza a zwlaszcza pani Kasia ktora przez cale piec godzin ktore tam bylam ciagle chodzila naburmuszona i dla mnie byla strasznie opryskliwa ! Zaluje ze tam wogole poszlam podciecie wlosow nie takie jakie powiedzialam ze chce kolor mial byc sredni blond a wyszlam ruda niczym lis malo kolor jaki mi polozyla na wlosy i jaki pani Kasia sama mi wybrala pokazala mi dopiero po tym jak juz farba byla rozrobiona i gotowa do nalozenia na wlosy. Za cala ta zabawe zaplacilam 400 zl i wyszlam z salonu zalamana zla niezadowolona wrecz wsciekla ze wybralam akurat ten salon majac dobrego fryzjeta prawie pod nosem w Gliwicach. Pan Emanuel z Galaxy to jedyny dobry fryzjer w tym salonie widac ze do zawodu podchodzi z miloscia mily sympatyczny widac ze potrafi sluchac i porozumiec sie ze swoim klientem a pyskata pani Kasia powinna brac z kolegi po fachu przyklad bo zachowuje sie niczym pani na straganie i krzyczy wciaz albo mysli ze jest na jakims odpuscie ! Moim zdamiem pani Kasia psuje salonowi galaxy opinie bo inni ktorzy tam pracuja wydaja sie ok ale pani Kasia zupelnie do tego zespolu ktory tworza NIE PASUJE ! ZACHOWUJE SIE STRASZNIE PROSTACKO I NIEPROFESJONALNIE.
            • titatanek Re: P.Iwona,fryzjerka z Salonu Urody "Jesteś pięk 18.10.14, 07:30
              PANI KASIA Z GALAXY JEST PROFESJONALNĄ FRYZJERKĄ A NIE CHIRURGIEM PLASTYCZNYM!NIE JESTEŚMY CUDOTWÓRCAMI!(WIDZĘ ŻE KONKURENCJA NIE ŚPI)
      • marti-ni25 Re: Fryzjer w Zabrzu 21.10.13, 15:14
        Gość portalu: monia napisał(a):

> halo, czy był juz ktoś u fryzjera w Galeri na ul.Wolności? Berendowicz& Kublin.
        > Wybieram się ale nie wiem czy to dobry pomysł i jakie mają ceny?

Ceny mają średnie ale umięjętności wysokie :). Ja jestem bardzo zadowolona bo weszłam tam z czarnym kolorem, który mnie postarzał a wyszłam z miodowym blondem. A co najważniejsze moje włosy sa w całkiem dobrej kondycji jak na dekoloryzacje. Bywałam w wielu salonach fryzjerskich i tylko tam przeprowadzono ze mna konsultację dotyczącą dokładnie tego czego oczekuje. Jak dla mnie 5/5 więc gorąco polecam :).
        • Gość: ppati Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.13, 22:07
          Ile płaciłaś za tą dekoloryzację?
    • Gość: mimi Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 19:14
      Był ktoś w salonie Łukasza Bronowskiego na Wolności 278, na I piętrze?
    • Gość: J. Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.14, 06:34
      Czytałam mnóstwo pozytywnych opinii o salonie na przeciwko USC - "złote studio". Zdecydowałam się pójść i...w życiu nikt mi tak nie zepsuł włosów! Pani A. zupełnie nie słucha klienta. Zamiast refleksów odrobinę jaśniejszych niż reszta - ciemny brąz - mam jakieś żółte paskudztwo, "podcięcie grzywki" sprowadziło się do ciachnięcia z przodu, bo pani nie zauważyła dalszego ciągu grzywki po bokach. Nie reklamuję tylko dlatego, że musiałabym chodzić z tym dziadostwem na głowie do rozwiązania sprawy. Stanowczo nie polecam.
      • Gość: Anna Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 19:04
        Bo najlepsza fryzjerka/współwłaścicielka od roku już tam nie pracuje :(
      • Gość: nelka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.dynamic.vectranet.pl 01.05.14, 21:13
        Mam podobne zdanie na temat pani Agnieszki.Nie słucha klienta. Wszystko robi po swojemu.Prosiłam o centymetrowej podcięcie włosów a odcięła mi 10 cm. A do tego cieniuje brzytwą co zniszczyło mi włosy Nie polecam panią Agnieszkę z salonu, Złote studio :(
    • Gość: po Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.play-internet.pl 25.04.14, 15:24
    • Gość: zawiedziona Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 25.08.14, 19:08
      Skozrystałam, niestety podwojne farbowanie nieudane, obciecie rownież

NIE JEDNAK USŁUGA JEST FATALNA, ALE REKLAMACJA. !!!!!!!!!!!!!! a raczej jej brak A TAKŻE PRÓBA ZASTRZASZENIA!!!!!.

Rozmowa reklamacyjna odbyła sie na ulicy, wyszedł fryzjer ( bardzo grzeczny i kulturalny ) oraz własciciel w majtkach do kolan , typ dresa z klubu. Oczywiscie nie przedstawił . Słuchal z miną pełną pogardy. Rozmowa zakonczyła sie tym iż usłyszalam od wielkiego własciela SALONU GALAXY , że mam cisnąć się . !! PRYMITYWIZM PEŁNĄ GĘBĄ.

Dodam że wizyta w tym zakladzie kosztowała mnie 300 zł. Koloru zero, obcięcie złe i zostałam na koniec żle potraktowana.

GRATULACJE WLAŚCICIELU...... TWOJA OSOBA TO REKLAMA TWOJEGO ZAKŁADU. !

• titatanek Re: Fryzjer w Zabrzu 15.10.14, 16:27
        NIESTETY NIE JESTEŚMY CUDOTWÓRCAMIPROSZĘ SIĘ UDAĆ DO DR. SZCZYTA!POZDRAWIAM!
    • titatanek Galaxy Zabrze fryzjer nowy nr.tel.514 860 963 15.10.14, 16:25
      NOWY NR FRYZJER GALAXY 3-GO MAJA61 ZABRZE 514 860 963
    • Gość: GALAXY Re: GALAXY 514860963 IP: *.215.197.119-internet.zabrze.debacom.pl 15.10.14, 19:40
      nowy nr.tel.GALAXY 3-GO MAJA 61 ZABRZE 514 860 963
    • Gość: herezja666 Fryzjer w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.12.14, 19:51
      Hej dziewczyny!

Chciałabym ostrzec wszystkie przed salonem Styl w Zabrzu, który obecnie mieści się na ulicy Wolności. Jestem świeżo po wizycie i był to po prostu istny koszmar. Brak jakiegokolwiek profesjonalizmu ze strony fryzjerek, fatalna obsługa klienta. Poszłam tam z zamiarem rozjaśnienia brązowych włosów. Pani Angelika, która zajęła się moimi włosami, nie miała chyba byt dużego doświadczenia w tej kwestii. Nałożono mi kąpiel rozjaśniającą na włosy, a następnie farbę. Zależało mi na uzyskaniu kolory zbliżonego do mojego naturalnego odcienia włosów - naturalny jasny brąz. Fryzjerka nałożyła mi farbę, po czym zmyła ją i okazało się, że kolor jaki mam na głowie, jest identyczny do tego, z którym przyszłam do salonu. Nie kryłam więc rozczarowania, na co pani zapewniała, że kolor się wypłucze. Zaproponowano mi kolejną kąpiel rozjaśniającą, która rzekomo ma nie zniszczyć włosów, ale bądzmy szczerzy - tak waliło amoniakiem, że nawet fryzjerka się dusiła. Istny koszmar! Zastanawiałam się, czy po tym wszystkim, będę jeszcze miała włosy. Spędziłam w salonie dokładnie 3,5h i było to moje najdłuższe i najmniej przyjemne spędzenie czasu w salonie. Muszę wspomnieć, że kosmetyki używane prze Panie fryzjerki, nie można nazwać profesjonalnymi. Używam droższych kosmetyków w swojej codziennej pielęgnacji. Nie oszukujmy się, wydajemy kupę kasy na wizytę w salonie, więc oczekujmy przynajmniej szamponu lub odżywki, za więcej niż 10,00 zł. Interesuję się kosmetykami, więc wiem o czym mówię. Po kolejnym spędzeniu czasu na wdychaniu amoniaku, Pani Angelika wysuszyła mi włosy i co miałam na głowie? Miedziany odcień brązu, ten którego chciałam uniknąć (zaznaczyłam to na samym początku). Włosy są w koszmarnej kondycji po wyjściu z salonu. Po powrocie nałożyłam tonę odżywki w nadziei, że włosy trochę odżyją. Dam im chwilę odpocząć i będę musiała znowu je zafarbować, bo kolor jest okropny. Nie takie miałam oczekiwania. Włosy zostały mi jedynie podcięte. Zaznaczyłam, że zapuszczam i z włosów za biust, wróciłam z kudłami krótszymi o co najmniej cztery centymetry. Muszę również zwrócić uwagę na brak profesjonalizmy w obsłudze. Robienie dziwnych min - panie fryzjerki chyba zapomniały, że dookoła salonu mają lustra, w których klient wszystko widzi. Dziwne rozmowy między sobą. Wychodzenie na zaplecze i podszeptywanie między sobą, sprawiają że klient czuję się bardzo niekomfortowo i ma ochotę wyjść. Prawdę mówiąc, po tym co zobaczyłam na swojej głowie, już nawet się nie odzywałam, bo po pierwsze - nie miałam ochoty spędzić tam kolejnej godziny, po drugie - bolała mnie głowa od wdychania amoniaku i wbijania tipsów w głowę, po trzecie - byłam po prostu w cholerę zmęczona. Przykro mi to pisać, ale straciłam 180 zł. Moim zdaniem najgorszy fryzjer z jakim miałam kiedykolwiek do czynienia.
    • Gość: byly klient Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.future-processing.com 21.05.21, 15:05
      Pracownia Fryzur Zabrze Mikulczyce Mickiewicza - tragedia !!!! nie dość ze zle wykonują pasemka to nie uznają reklamacji - jak mozna zostawić klientce odrost 1,5cm ???????????

podejście fryzjer- klient wystawiam ocene -1
      nie polecam
      były klient
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka