Dodaj do ulubionych

Parking przy Platanie

IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 18.10.03, 16:12
Jako że ostatnio wszyscy o Platanie, geancie to ja tez cos dorzuce.
Parking przy platanie to totalna klapa, mianowice jeden wjazd jeden wyjazd i
masa jakiś dróg jednokierunkowych i żeby wyjechać trzeba stracić dużo czasu.
Czy tylko ja mam takie odczucia ,albo sie dziś nie wyspałem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Platan Re: Parking przy Platanie IP: *.neonet.slask.pl 18.10.03, 18:21
      Proszę Cię napisz jak Ty byś to rozwiązał.
    • Gość: Platan Re: Parking przy Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 19:54
      Informujemy drodzy klienci, iż na parking przy C.H. PLATAN są dwa wjazdy i dwa
      wyjazdy. Oprócz skrzyżowania z sygnalizacją świetlną jest mniej używany wyjazd
      na ul. NOwobytomską!(wybudowana przez nas ulica.Pozdrawiamy i zapraszamy!
      • Gość: C.H. Patafian Re: Parking przy Platanie IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 21:51
        Informujemy szanownych klientów że w najbliższym czasie planowanie jest oddanie
        skoczni u podnórza ulicy Mikulczyckiej. Samochody po uzyskaniu predkości
        najazdowej 80km/h i wjezdzie na skocznie wylądują tuż obok wejścia do centrum
        handlowego z pominieciem skrzyżowan.
      • Gość: zip Re: Parking przy Platanie IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 18.10.03, 22:55
        Możnabyło zrobić jeden wyjazd kolo teatru, to odciążyłoby głowny wyjazd(chodzi
        mi o to skrzyżowanie ze światłami). Często jest tak że wyjeżdżający blokują
        drogę wjeżdżającym (skrzyżowanie ze światłami).
    • Gość: Celina Re: Parking przy Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 13:18
      Ja sie wyspalam, ale mam te same odczucie co Ty, wyjazd jest straszny, jak ktos
      z grzecznosci nie ustapi i nie wpusci przed siebie to mozna stac i czekac w
      nieskonczonosc :(
      • Gość: tomek Re: Parking przy Platanie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 23:12
        Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami. Moja próba opuszczenia parkingu
        w piątek trwała tylko 40 minut i wierzcie mi że długo mnie tam nie zobaczą!!!
        Zresztą samo centrum też mnie niczym nie zachwyciło i wydaje mi się że jest
        przereklamowane. A parking to poprostu skandal.
      • Gość: Sudcat Re: Parking przy Platanie IP: 217.153.42.* 21.10.03, 12:02
        znam ten ból:(( Ja raz czekałem 25 minut żeby wyjechać, a najgorsze jest to, że
        prawie od początku postoju widziałem miejsce gdzie chciałem dobrnąć czyli
        gdziekolwiek za światłami!
    • Gość: kierowca Re: Parking przy Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 05:22
      a odpowiedź jest jedna:
      to dla naszego dobra - posiadaczy aut - trzeba tak dlugo czekac na wyjazd. Bo
      po ewentualnej kradziezy auta podczas naszego pobytu w Platanie zdążymy wsiąść
      do naszego ukradzionego auta czekającego na wyjazd. Wtedy poznamy się także z
      członkiem gangu kradnącego auta.
      Planista myślał razem z Policja! Po co szukać dziupli z kradzionymi autami! Tu
      sami je znajdziemy.
      • Gość: Celina Re: Parking przy Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 09:11
        Hahaha, niezle to wymysliles. Nie wpadlam no to, oczywiscie podjezdzamy
        koszykiem do swego samochodu gdy juz jest przy samym wyjezdzie, pakujemy towar
        i szybko wyjedzamy, nie marnujac juz ani minuty:)
        I juz parking przy platanie podoba mi sie.... milego dnia:)
        • Gość: kierowca Re: Parking przy Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 15:48
          Celino miła, dziękuję za uznanie. Wiem teraz że jestes mi przyjazna! Ja tym
          samym się rewanzuję!
          A wiec to Forum nie jest zbiorem gnuśnych i złych ludzi.
          Pozdrawiam innych sympatycznych - także Carola!
          • Gość: Celina Re: Parking przy Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 23:24
            Dziekuje kierowco :)
            Masz racje,bo zycie nie jest lekkie, wiec chociaz na forum niech bedzie miło i
            sympatycznie. Chyba ogolnie jestem optymistka i bardzo mi sie spodobal Twoj tok
            myslenia.. optymistyczny.
            Jesli sie chce wszedzie mozna znalesc cos pozytywnego, to zalezy od nas samych.
            A gdy juz znajdziemy.. o wiele przyjemniej przeciez jest :)
            • Gość: Robal Ale sie Wersal zrobil ... IP: *.demo.pl 22.10.03, 11:30
              ... dawno na formum nie widziany ... niestety...
              • Gość: Celina Re: Ale sie Wersal zrobil ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 12:17
                Napisalabym wiecej, ale musze leciec do pracy, a kawalek drogi mam.
                Wroce,poczytam co przez ten czas dzialo sie na forum. Przyjemnego dnia
                forumowicze! I obojetnie jaka bedzie pogoda na dworze, 3majcie sie cieplutko :)
              • Gość: carol Re: Ale sie Wersal zrobil ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 08:17
                Wielce Szanowny Panie o nicku Robal! Czyżby ta tęsknota za ..."dawno nie
                widzianym na forum..." dotyczyć miała mojej skromnej osoby? Czy te moje dwa
                wpisy spowodowały taką innośc zachowań, że jestem tu oczekiwany?
                Bardzo proszę o odpowiedź.
                Z największą przyjemnością uruchomię moje szare - starzejące się juz- komórki
                mózgowe i wprowadzę trochę swady i świeżego powietrza niepozbawionego tlenu na
                ten obszar dyskusji i pogladów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka