Dodaj do ulubionych

LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - opinie

IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.09, 17:34
Jak w tytule proszę o opinie osob które miały do czynienia z LADY FIT KLUB
Zabrze ul. Staromiejska 72.

Interesuje mnie czy warto i czy są efekty po fitness, jacy instruktorzy ?

Dziękuje EWELINA
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:51
      cienko wole fit in
      • Gość: MAłA Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.c199.msk.pl 06.01.09, 12:10
        A dlaczego ?? możesz uzasadnić tą wypowiedź
    • Gość: Danae Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:32
      Efekty oczywiście zależą od Ciebie ;-)
      A same zajęcia bardzo zróżnicowane - można dobrać stopień trudności. Wykupujesz
      karnet na daną ilość zajęć - np. 10 zajęć można wybrać przez 2 miesiące. Nie
      musisz się określać na które zajęcia chodzisz - to jest dobre dla osób z małą
      ilością wolnego czasu (na przykład jak ja). Brakuje siłowni dla uzupełnienia
      ćwiczeń, ale niestety chyba nie zmieści się juz w tym budynku.
    • Gość: olek ale te ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:29
      idz się puknij w głowe z tymi cenami
      • Gość: Danae Re: ale te ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 00:17
        Po pierwsze - trochę więcej kultury!
        A po drugie - jak kogoś nie stać na klub fitness to można chodzić na zajęcia
        organizowane np na salkach gimnastycznych w szkołach. Można nawet ćwiczyć za
        prawie darmo - w sprzedaży jest dużo filmów na DVD z różnymi programami ćwiczeń.
        Niewiele kosztują. Jak widać jest wybór!
        • Gość: monk Re: ale te ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 11:46
          klub beznadziejny, obsługa także, ceny za taki brak jakości
          wygórowane, ćwiczenia przecietne, nie polecam
          • Gość: jola Re: ale te ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 14:27
            jestem tego samego zdania,jesli kiedys juz byłas na jakichkolwiek zajęciach to idz i porównaj ja tak zrobiłam i więcej tam nie pójdę cwiczę od ponad roku w fitinie i nie zrezygnuje pozdrawiam
            • Gość: Danae Re: ale te ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 19:11
              W kwestii ćwiczeń - może nie mam doświadczenia dużego(nie jestem w końcu
              instruktorką), natomiast udało mi się zrzucić jakieś 4 lata temu 8 kg. Do chwili
              obecnej utrzymuję wagę bez najmniejszych wyrzeczeń, brak efektu jojo czy
              konieczności przechodzenia na jakieś diety (brrr nawet bym nie potrafiła).
              Ćwiczyłam przez ten czas w kilku miejscach i nadal oceniam dobrze Klub Lady Fit.
              Brakuje mi tam jedynie siłowni do uzupełnienia ćwiczeń. Każde miejsce ma swoje
              plusy i minusy... a jak ktoś chce pomarudzic to znajdzie dziurę w całym. Np na
              boboli skutecznie odstraszył mnie właściciel te kilka lat temu... zawsze
              wyglądałam na mniej lat niż mam... i tak tez mnie potraktował - jak niewiele
              rokującą siksę (czyt. niedochodową). Ale trochę odeszłam od tematu - generalnie
              chodzi mi o to, ze efekty będą zawsze współmierne do wysiłków. Jeśli ktoś nie
              będzie dawał z siebie 100% na zajęciach - to jakiekolwiek by one nie były -
              efekty będą marne...
              • Gość: ćwicząca Re: ale te ceny IP: *.stk.vectranet.pl 09.02.09, 14:52
                cwiczę w fit in i jestem zadowolona. A właściciel cóż, tez zbyt mile mnie nie powitał, ale nie przejęłam się tym , przecież za rękę z nim nie ćwiczę.Nawet nie prowadzi żadnych zajęć z fitnessu , ja się przynajmniej na niego nie natknęłam.Nie ma się co zrażać, pozostali instruktorzy sa naprawdę fajni i na zajęciach jest super atmosfera.polecam.
          • Gość: adhd Re: ale te ceny IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 21:17
            Wkurza mnie taki stawianie sprawy! Same zarzuty bez pokrycie. Gdzie
            właściciele mogą się wypowiedzieć!?
            • Gość: Danae Re: ale te ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:09
              Może to mentalność polaków... ale z całą pewnością anonimowość jakie daje forum
              internetowe. Można sobie "bezkarnie" pomarudzić, wyrzucić z siebie frustracje
              (powstałe często na innych polach niż podmiot dyskusji). Nie twierdzę oczywiście
              że jest to reguła każdej dyskusji. Czasami zastanawiam się po co wchodzę po raz
              kolejny na forum, aby pisać o tym co jest generalnie oczywiste, i stawiać opór
              właśnie zarzutom bez pokrycia. Być może jestem przesadną optymistką...
              Przeczytałam tutaj o zarzucie "ale te ceny". Abstrahuję w tym momencie ze ceny
              nie są jakieś powalająco wysokie - to odłożę na bok. Czy osoby o tym piszące
              zdają sobie z kosztów prowadzenia działalności gospodarczej? Prowadzenie klubu
              fitness czy też jakiejkolwiek innej działalności nie jest akcją charytatywną.
              Sama prowadzę firmę w innej branży i wiem że zawsze będzie za drogo dla części
              potencjalnych klientów! Na koszt zajęć - jak się nie trudno domyślić - wchodzą
              takie składniki jak czynsz, prąd, remont (który napewno musiał być wykonany) i
              utrzymanie standardu, reklama, zusy i podatki... a gdzieś na końcu zysk
              właścicieli. I chyba też nie trzeba tłumaczyć w czym tkwi różnica zajęć w klubie
              a zajęć prowadzonych np na salach gimnastycznych w szkołach...
              Ech... teraz ja przeniosłam swoje frustracje na inne pole. Ale chyba część z was
              zrozumie co chce przekazać.
              Życzę powodzenia właścicielom klubu i nieprzejmowania się niektórymi
              wypowiedziami :-)
    • Gość: ćwicząca Re: fit in IP: *.stk.vectranet.pl 09.02.09, 14:54
      cwiczę w fit in i jestem zadowolona. A właściciel cóż, tez zbyt mile mnie nie powitał, ale nie przejęłam się tym , przecież za rękę z nim nie ćwiczę.Nawet nie prowadzi żadnych zajęć z fitnessu , ja się przynajmniej na niego nie natknęłam.Nie ma się co zrażać, pozostali instruktorzy sa naprawdę fajni i na zajęciach jest super atmosfera.polecam.
      • chilli-and-vanilla Re: fit in 09.02.09, 21:18
        kurcze co z tym właścicielem, na bramce stoi czy jak ? selekcjoner?
        • Gość: piter Re: fit in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 22:14
          no właśnie, może właściciel fit in wyciągnie wnioski jak to przeczyta.
          poszedłem wykupić karnet dla żony i zostałem przez tego pana potraktowany jak
          intruz. jakby nie fakt, że żona chciała ćwiczyć właśnie tam, to nic by mnie nie
          zmusiło, żeby im zostawić jakieś pieniądze z takim "komunistycznym" podejściem
          do chciałoby się powiedzieć p.t. klienta.
          • Gość: Asia Re: IP: *.zabrze.net.pl 10.02.09, 12:34
            Chodzę do Lady Fit od 3 miesięcy na body space i jest super, czysto, miła obsługa.
          • Gość: a Re: fit in IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 01.05.13, 12:05
            pierdzielisz bzdury
    • Gość: SHANTIX Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:12
      Chodziłam do Lady Fit na Body Space i obsługa sympatyczna, wnętrza przyjemne. Szatnie czyste, prysznice także. Na fitness nie chodziłam więc się nie wypowiadam. Gdyby była tam siłownia to byłabym stałą klientką, choć jak już ktoś wyżej napisał - z upchnięciem siłowni byłby problem (jednak moim zdaniem dużo niewykorzystanego miejsca, hall z recepcją jest za duży, nie wiem jak z pomieszeniami na saunę, solarium i gabinety kosmetyczne - zlikwidować to i postawić siłownię! :) )
      • Gość: OLA Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.helion.pl 13.02.09, 15:37
        Jestem stałą klientką Lady Fit. Klub jest na prawdę dobry, obsługa
        sympatyczna, wszędzie jest czyściutko, zajęcia fitness bardzo
        profesjonalnie prowadzone, kosmetyczka bardzo przyjemna i zna się na
        rzeczy. Siłownia zupełnie nie potrzebna, wystarczy iść na zajęcia
        fitnessu TBC ;) POLECAM!!!
    • Gość: Karolina Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.05.13, 12:58
      Nie rozumiem ,skoro piszecie że właściciel jest nieuprzejmy to czemu dajecie mu zarobić ?Jeżeli zostanę ggdzieś źle potraktowana ...to więcej tam nie wracam...tymbardziej ze w Zabrzu jest mnóstwo innych klubów
      Ja porównywałam ceny i tam jest drogo w stosunku do innych klubów... porównajcie ceny np. z nową siłowną którą niedawno otworzyli ,a jest tam siłownia, fitness i sauna.
      • Gość: klientka Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.05.13, 13:09
        właściciel nieuprzejmy jest ale w fit in na Boboli, w lady fit jest w miarę ok poza tym zajęcia tam trwają 60 minut a nie 45 jak na Boboli
        • Gość: fitnesska Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.13, 18:24
          Właśnie wróciłam z FitIn. Chodziłam tam bardzo długo, tylko i wyłącznie ze względu na fantastyczną panią Celinę i fajne zajęcia. Dziś chciałam powrócić po przerwie i już wiem, że moja noga więcej tam nie postanie! Sposób, w jaki właściciel traktuje ludzi jest na równi z chamstwem! Widzę, że to nie tylko moja opinia. Szkoda, że tak fajne miejsce ma tak kiepską wizytówkę w osobie tego człowieka ...
          • Gość: fasdfsadfd Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.13, 12:39
            Kilka lat temu szukając siłowni też zawitałem na Boboli i miałem podobne odczucia. Wyższą cenę za dobre warunki może i dałoby się jeszcze przełknąć, to że trzeba podpisać cyrograf na jakiś czas, również, ale wyjątkowo niesympatyczny facet, z którym rozmawiałem (a właściwie to z wielką łaską odpowiadał na moje pytania) skutecznie mnie zniechęcił. Jeżeli już mam zapłacić więcej, to oczekuję uprzejmego traktowania a nie fochów. Wybrałem Coloseum w Mosirze na Matejki i nie żałuję. Karnet całodzienny kosztuje 105 zł na miesiąc, do godz. 15.00 chyba 80 zł, a dla kobiet jest jeszcze taniej. Mają porządne bieżnie i rowery, a w siłowni wszystko co potrzeba, czyli wolne ciężary, hantle, maszyny. Nie ma żadnej umowy - płacisz i chodzisz. Może czasem jest tam tłok, szczególnie wieczorami, ale można sobie znaleźć taką godzinę, że jest ok.
      • Gość: Ziuta:) Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.10.13, 19:47
        po co tam chodzicie do tego buraka - cham i tyle !!!
    • Gość: ania Re: LADY FIT Klub Zabrze ul. Staromiejska 72 - op IP: *.gl.digi.pl 18.12.13, 09:43
      ja chodzę do LF na pilates (prowadzi pani Basia) i jestem bardzo zadowolona. Nie wiem jak inne zajęcia ale można kupić jedną wejściówkę i zobaczyć (chyba 16zł).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka