Dodaj do ulubionych

Awarie w teewizji kablowej Vectra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:44
Od kilku dni pojawiaja sie zaklocenia w odbiorze telewizji kablowej
Vectra. W piatek spowodowane to podobno bylo przez prace przy
nadajnikach TVP. Jednak dzis na wszystkich kanalach skacze obraz
uniemozliwiajac normalne ogladanie tv.
Vectra nie odpowiada na maile, a dodzwonic sie nie sposob.
Macie podobne zaklocenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość z Białegostok Re: Awarie w teewizji kablowej Vectra IP: 91.145.142.* 31.03.09, 10:59
      Już drugi dzień Vectra nie działa w Białymstoku, to nie są zakłócenia, po prostu
      ekran telewizora jest czarny. Dodzwonić się także nie można i nie było żadnej
      informacji uprzedzającej o awarii czy jakichkolwiek pracach.
    • Gość: kabel Re: Awarie w teewizji kablowej Vectra IP: *.stk.vectranet.pl 31.03.09, 15:19
      tak potwierdzam, od kilku dni nasiliły się przerwy bowiem od pół roku występują na większości stacji ale Vectra najlepiej potrafi podnosić abonament a resztę mają gdzieś
      • Gość: ada Re: Awarie w teewizji kablowej Vectra IP: 95.160.237.* 31.03.09, 19:41
        Nie tylko problem z telewizją ale także telefon nie działa i internet. Mają
        sposób, bo wtedy nie można się do nich dodzwonić.
    • Gość: on Re: Awarie w teewizji kablowej Vectra IP: *.gaz.zabrze.pl 09.04.09, 06:38
      Ja mam vectre od 2 lat i nigdy nie miałem przerwy w sygnale
      • Gość: atom Re: Awarie w teewizji kablowej Vectra IP: *.stk.vectranet.pl 09.04.09, 09:26
        U mnie działa bez zarzutu,ale jestem w Tarnowskich Górach.
    • Gość: lewy75 Re: Awarie w teewizji kablowej Vectra IP: *.direct-adsl.nl 31.01.14, 11:29
      W Zabrzu na oś. Kopernika od wczoraj tj.30.01.2014 również nie ma sygnału Vectry , brak telewizji i internetu.
      Nic nie jest tak irytujące jak brak możliwości telefonicznego zgłoszenia awarii.
      Nie każdy ma czas na spacer do punktu obsługi klienta , pobrania numerka i czekania na swoją kolej celem obsługi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka