Gość: olek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:19 brak marketu budowlanego to jakiś koszmar. Po najmniejszą rzecz trzeba jechać do Lerua lub Castoramy. Czy są już znane terminy odbudowy marketu ? czy jest znana już przyczyna pożaru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad Re: brakuje mi Praktikera IP: 95.160.243.* 27.02.09, 10:18 ...mnie też.Było wygodniej,prawie wszystko w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: brakuje mi Praktikera IP: *.zabrze.net.pl 27.02.09, 16:06 A ja teraz miałam poważniejszy zakup, podjechałam do Metelowca i wybór bardzo duzy , no i obsługa doradza, a w Praktikerze jak się o cos chciałam spytać, to godzina z głowy, zanim kogoś kompetentnego dorwałam. A w Leroy (w sumie niewiele dalej) duzo lepszy wybór. Mi tam nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: brakuje mi Praktikera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 17:25 hmm,,na moje potrzeby nie narzekałem. Praktiker był takim miejscem gdzie można wszystko w jednym miejscu pooglądać a czy ktoś w końcu kupi w metalowcu czy gdzie indziej to jego sprawa. Ja na poważne zakupy nawet jak był praktiker to jeżdziłem do Castoramy - tam jest naprawde najtaniej. Tydzien temu kupowałem Panele - w castoramie o 5 zł za metr tansze - i tak jest ze wszsytkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: brakuje mi Praktikera IP: 195.94.210.* 03.03.09, 23:09 A pomyśl, że kiedyś nie było supermarketów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: brakuje mi Praktikera IP: 95.160.246.* 03.03.09, 23:33 W Praktikerze było drożej, ale na szybko podskoczyć, bo coś akurat brakło, to był przydatny. Obsługa dość kiepska i porządek na regałach też. Już zaczęli odbudowę, rozbierają i wywożą gruz, ma być jeszcze w tym roku gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: brakuje mi Praktikera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 23:45 a skąd te informacje? posprzątać pogorzelisko mogą, ale żeby cokolwiek odbudować to niestety jest potrzebne nowe pozwolenie na budowę :-/ dura lex sed lex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: brakuje mi Praktikera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: brakuje mi Praktikera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 08:25 na wszystkich gazetkach maja informacje "Zabrze - wkrótce wracamy". Co do obslug to fakt - kiepściutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: brakuje mi Praktikera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:32 e tam w porównaniu do innych marketów budowlanych ten miał bardzo małą powierzchnie i mały wybór. Leroy ogeruje znacznie wieksza oferte po stosunkowo niskich cenach a jak zauwazyliscie dojazd tez jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: brakuje mi Praktikera IP: *.jota.za.digi.pl 13.03.09, 20:11 Owszem odbudowują Praktikera, ale nie na starym miejscu tylko obok. I będzie drugi pod względem wielkości w Europie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej Re: brakuje mi Praktikera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 20:30 A kiedy ma ruszyc, bo faktycznie brakuje go. A poza tym mówili coś o namiocie na stałe, czy to prawda z tym odbudowaniem?Pewne źródło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario brakuje mi Praktikera ?? wcale IP: *.stk.vectranet.pl 17.03.09, 22:37 mnie tam wcale nie brakuje, dobrze że go nie ma i mam nadzieję, że nie wróci do Zabrza. Obsługa klienta do d., w kasach wieczny, jako mieszkaniec Zabrza mówię, PARKTIKER NIE DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswald Re: brakuje mi Praktikera ?? wcale IP: *.gprs.plus.pl 19.03.09, 21:36 No tłoku przy kasach, to tam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoik Re: brakuje mi Praktikera ?? wcale IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 19:06 mario! popieram Cię w całej rozciągłości. W takich sklepach jak praktiker kupują ludzie średnio rozgarnięci i nie liczący się z kasą.Znajdą tam parę cen atrakcyjnych i momentalnie wyciągają wnioski , że wszystko jest tam tanie. A to jest totalna bzdura. 98% cen jest wyższych o około 20-30% od tych stosowanych w normalnych specjalistycznych sklepach..Te niskie ceny dla podpuchy dają na najbardziej popularne towary np: atlas, dulux, gres, deska barliniecka itp. wszystkie narzędzia do tych produktów maja koszmarne ceny. Poza tym zero obsługi, brak porady. Słowem pomyłka handlowa. W życiu tam nic nie kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: brakuje mi Praktikera ?? wcale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:04 tak ale po srubke teraz trzeba jezdzic na jeden koniec miasta, po panele do innego miasta, a po dekoracyjne materialy to w ogole tragedia. Ostatnio to przerabialem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: brakuje mi Praktikera ?? wcale 21.03.09, 19:50 ja ostatnio przerabiałam (w sumie to nadal przerabiam) temat "kapitalny remont" i zauważyłam, że warto kupować w jednym sklepie specjalistycznym, nie mówię tutaj oczywiście o marketach. np. art. malarskie w jednym, podłogi + akcesoria w drugim itd., bo jak bierzesz więcej rzeczy w jednym miejscu i masz trochę "ikry" to zawsze się jakiś rabacik wynegocjuje i nawet jak tylko jeden z towarów był w atrakcyjnej cenie, to po rabacie, chociażby symbolicznym zaczyna się wszystko opłacać. a markety budowlane polecam jak ktoś ma po drodze albo jest już za późno żeby gdzie indziej kupić np. brakujące śrubki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: brakuje mi Praktikera ?? wcale IP: 195.94.210.* 26.03.09, 23:02 Co ty Papryczko tak remontujesz zaciekle? Odpowiedz Link Zgłoś
thermospeed Re: brakuje mi Praktikera 25.03.09, 10:31 mnie tez gdzie on sie podzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: brakuje mi Praktikera IP: 95.160.251.* 25.03.09, 19:38 Nie martwcie się - Będzie Praktiker i to jeszcze w tym roku!!! Namiot też ma powstać, do momentu otwarcia nowej hali. Wierzcie mi, że będzie dużo większy. Ojjjj będzie się działo!!!!!!! Rozbiórka zakończona, niebawem otwierają kurtyny PPOŻ i będzie dostęp do takich sklepów jak Daichmann, Vogele i Campusu. No i lada dzień otwierają Mc Donalda :):) Czyżby M1 Zabrze na nowo sie odradzało??? Czyzby wracały stare dobre czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś