Gość: tomek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 14:10 Witam forumowiczów. Moja żona zdecydowała się na kurs prawa jazdy. Cz może wiecie który ośrodek w Zabrzu jest najlepszy? Może coś mi poradzicie. Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edek Re: prawo jazdy IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 14:22 Jeżeli kochasz żonę to wytłumacz jej że są rzeczy którymi kobiety nie powinny się dla swego dobra zajmować.W szczególności nie powinny prowadzić samochodów. Brak wyobrazni, beztroska i zwykła niemoc stwarzają smiertelne zagrożenie dla innych uczestników ruchu. Samochód to nie zabawka w rękach kobiet stanowi niebezpieczne narzędnie.W trosce o swoje figury kobiety powinny się przemieszczać pieszo , rowerkiem , komunikacją publiczną ewentualnie obok kierowcy męzczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enja Re: prawo jazdy IP: 212.106.152.* 03.01.04, 18:39 mhm - za to tupet, chamstwo i "ułańska fantazja" facetów nie zagrażają nikomu a jedynie ubarwiają życie Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: prawo jazdy 03.01.04, 20:31 Edek okazuje sie być glubszym niz przewiduje to konstytucja!!! Szowinista... antyfeminista .... gbur... bęcwał... dupek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: prawo jazdy IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:30 Drogie panie. Tych kilka uwag jakie wygłosiłem tylko w głębokiej trosce o Wasze dobro. Róbcie to co potraficie najlepiej. Sprzątajcie , gotujcie , wychowujcie dzieci ,dbajcie o swoich mężczyzn , chodzcie na zegrania gospodyń wiejskich i miejskich ale nie zabierajcie się za coś co Was przerasta. Po co Wam prawa jazdy ? Przecież jak poprosicie to mężczyzni Was wszędzie zawiozą albo wywiozą.Nawet na Biegun Polarny czy Sybir. Przesyłam Wam całuski i nie denerwujcie się zbytnio bo Wam zmarszczki pod oczami wyskoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: prawo jazdy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 21:18 Serdeczne dzięki. Widzę że to forum dla niektórych jest istnym polem do popisu, bowiem w domowych pieleszach taki "edek" jest zapewne potulny i cichy jak ta myszka pod miotłą.Oj edek nie zabłysłeś polotem, nie wróże Ci dobrze z takim podejściem do płci pięknej. Odpowiedz Link Zgłoś