michal-ochlik 11.10.04, 17:48 w tej pile może ktoś ma dobry pomysl jak by sie dobże rozerwać dzisiaj mnie wygonili z pracy i moich kolegów bo niebylo pracy i tak caly dzień sie nudze dajcie mi jakś dobra recepte na nude Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: NUDY Z BUDY 12.10.04, 12:27 Michał w Twoim wieku się nudzić.Jak Ci sie nie chce spacerowac po sswiezym powietrzu,to siedz w domu i czytaj książki.Napewno znajdziesz taką ,która cie zaciekawi.A co z rybami? Przestałeś juz łowić? Aj zapomniałam,ze Ci zimno i myślisz o cieple i gorących krajach.A do jakich marzy Ci się wyjazd? Które chciałbys zobaczyc?A na razie dla rozgrzewki biegaj z pieskiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link
michal-ochlik Re: NUDY Z BUDY 12.10.04, 21:03 gdzie cię zamykaja i zaco co zrobiłeś))))))))))????? Odpowiedz Link
michal-ochlik Re: NUDY Z BUDY 12.10.04, 21:02 mikan byle gdzie moge jechać ale najlepiej na wyspy kanaryjske ale żeby było ciepło , ale jest mi bardzo smutno bo przed wyjazdem bede musiał pieska i kotka odać do schroniska jak mnie to boli to nawet nie macie pojęcia, naprawde bede to musił zrobić z bulem serca. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: NUDY Z BUDY 13.10.04, 11:34 Tych Kanarów życzę Ci w przyszłości.A na razie jedz na nie zarabiać.Co do zwierzątek to podzielam Twój ból.Moze znajdziesz jeszcze inne wyjście ,znajdzie sie ktos chętny aby przygarnąc.Schronisko to ostateczność.Ale jak nie będziesz miał wyjścia trudno. Odpowiedz Link
kicior99 Re: NUDY Z BUDY 13.10.04, 19:34 Nie oddawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W ostATECZNOSCI WEZ KOTA DO aNGLII... tU JEST MASA DZIKICH KROLIKOW, NIE BEDZIE SIE NUDZIC Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: NUDY Na PUDY... 19.10.04, 13:48 ...wdalszym ciągu,czy juz znalazłeś sposób jak im zapobiec.Na razie masz się czym poza pracą zajmować.Prace myslę masz i to juz bez laby.A tak w ogóle jak sobie radzisz? Odpowiedz Link
kicior99 Re: NUDY Na PUDY... 19.10.04, 17:06 od kiedy dzwonie do michala za 30p za kwadrans, na razie nie przychodzi na net = ( Odpowiedz Link
michal-ochlik Re: NUDY Na PUDY... 21.10.04, 16:00 cześc mikan ja sobie radze narazie dobże a co u was słychać u kicora coraz lepiej od dziśaj pracuje Odpowiedz Link
kicior99 Re: NUDY Na PUDY... 22.10.04, 15:37 ty sie pytasz co slychac? Bezczelnosc =) Codziennie ci zdaje raporty =))) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: NUDY Na PUDY... 22.10.04, 22:57 No i Michale zdenerwowalismy Kiciora.Bo i ja sie do tego przyczyniłam,że nie odpowiedziałam w pore.Bo o te słuchy to o mnie Ci przeciez chodziło a że wypowiedziałeś się w liczbie mnogiej pisząc w tym samym zdaniu i o Kiciorze wyszło co wyszło.A wracając do Twojego pytania co słychać:ano jakoś trzeba ten żywot pchac skoro każą nam życ.Ja się trzymam tak srednio reszta troche lepiej.Dom na paru głowach bo ja juz sama jak kiedys nie daje rady.Wnuki rosna i tez musza pomóc.Robią to z różnąochota raz większą raz mniejsza.Wiedzą ,że nie mają innego wyboru.Ale generalnie na nich nie narzekam. Odpowiedz Link
michal-ochlik Re: NUDY Na PUDY... 01.12.04, 19:04 ale wnuki to najlebszy i najdroszy skarb dla babci Odpowiedz Link