Dodaj do ulubionych

NUDY Z BUDY

11.10.04, 17:48
w tej pile może ktoś ma dobry pomysl jak by sie dobże rozerwać dzisiaj mnie
wygonili z pracy i moich kolegów bo niebylo pracy i tak caly dzień sie nudze
dajcie mi jakś dobra recepte na nude
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: NUDY Z BUDY 12.10.04, 12:27
      Michał w Twoim wieku się nudzić.Jak Ci sie nie chce spacerowac po sswiezym
      powietrzu,to siedz w domu i czytaj książki.Napewno znajdziesz taką ,która cie
      zaciekawi.A co z rybami? Przestałeś juz łowić? Aj zapomniałam,ze Ci zimno i
      myślisz o cieple i gorących krajach.A do jakich marzy Ci się wyjazd? Które
      chciałbys zobaczyc?A na razie dla rozgrzewki biegaj z pieskiem.Pozdrawiam
      • kicior99 Re: NUDY Z BUDY 12.10.04, 18:11
        dzisiaj ktotko, za 13 min zamykaja =(
        • michal-ochlik Re: NUDY Z BUDY 12.10.04, 21:03
          gdzie cię zamykaja i zaco co zrobiłeś))))))))))?????
      • michal-ochlik Re: NUDY Z BUDY 12.10.04, 21:02
        mikan byle gdzie moge jechać ale najlepiej na wyspy kanaryjske ale żeby było
        ciepło , ale jest mi bardzo smutno bo przed wyjazdem bede musiał pieska i kotka
        odać do schroniska jak mnie to boli to nawet nie macie pojęcia, naprawde bede
        to musił zrobić z bulem serca.
        • mi.ka.n Re: NUDY Z BUDY 13.10.04, 11:34
          Tych Kanarów życzę Ci w przyszłości.A na razie jedz na nie zarabiać.Co do
          zwierzątek to podzielam Twój ból.Moze znajdziesz jeszcze inne wyjście ,znajdzie
          sie ktos chętny aby przygarnąc.Schronisko to ostateczność.Ale jak nie będziesz
          miał wyjścia trudno.
          • kicior99 Re: NUDY Z BUDY 13.10.04, 19:34
            Nie oddawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W ostATECZNOSCI WEZ KOTA DO
            aNGLII... tU JEST MASA DZIKICH KROLIKOW, NIE BEDZIE SIE NUDZIC
            • michal-ochlik Re: NUDY Z BUDY 14.10.04, 16:48
              kicoże strasznie zabawne
              • mi.ka.n Re: NUDY Na PUDY... 19.10.04, 13:48
                ...wdalszym ciągu,czy juz znalazłeś sposób jak im zapobiec.Na razie masz się
                czym poza pracą zajmować.Prace myslę masz i to juz bez laby.A tak w ogóle jak
                sobie radzisz?
                • kicior99 Re: NUDY Na PUDY... 19.10.04, 17:06
                  od kiedy dzwonie do michala za 30p za kwadrans, na razie nie przychodzi na net =
                  (
                • michal-ochlik Re: NUDY Na PUDY... 21.10.04, 16:00
                  cześc mikan ja sobie radze narazie dobże a co u was słychać u kicora coraz
                  lepiej od dziśaj pracuje
                  • kicior99 Re: NUDY Na PUDY... 22.10.04, 15:37
                    ty sie pytasz co slychac? Bezczelnosc =) Codziennie ci zdaje raporty =)))
                  • mi.ka.n Re: NUDY Na PUDY... 22.10.04, 22:57
                    No i Michale zdenerwowalismy Kiciora.Bo i ja sie do tego przyczyniłam,że nie
                    odpowiedziałam w pore.Bo o te słuchy to o mnie Ci przeciez chodziło a że
                    wypowiedziałeś się w liczbie mnogiej pisząc w tym samym zdaniu i o Kiciorze
                    wyszło co wyszło.A wracając do Twojego pytania co słychać:ano jakoś trzeba ten
                    żywot pchac skoro każą nam życ.Ja się trzymam tak srednio reszta troche
                    lepiej.Dom na paru głowach bo ja juz sama jak kiedys nie daje rady.Wnuki rosna
                    i tez musza pomóc.Robią to z różnąochota raz większą raz mniejsza.Wiedzą ,że
                    nie mają innego wyboru.Ale generalnie na nich nie narzekam.
                    • kicior99 Re: NUDY Na PUDY... 28.10.04, 15:17
                      nikt mnie nie zdenerwowal =)
                    • michal-ochlik Re: NUDY Na PUDY... 01.12.04, 19:04
                      ale wnuki to najlebszy i najdroszy skarb dla babci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka