Dodaj do ulubionych

Autobus 190 na Jelonkach

IP: *.primeoptic.net 01.06.13, 21:32
Co się dzieje z autobusem linii 190 na Jelonkach?
Zmienili mu dziwnie trasę: w stronę Jelonek jedzie do Połczyńskiej z której skręca na Lazurowa zamiast od razu jechać stara trasą Człuchowską, którą wraca w stronę Centrum. To jakiś absurd co zrobili!
Poza tym jeździ coraz rzadziej, chociaż jest już naładowany na pętli przy Człuchowskiej. Tak samo jest przeładowany w Centrum o każdej porze dnia.
Dziś czekałem na niego po półgodziny.
To jakiś horror i te wiecznie podwyżki cen biletów.
Władze miasta chcą zmusić ludzi do rezygnacji z miejskiej komunikacji i przesiadki do prywatnych aut?
Paranoja!
Obserwuj wątek
    • Gość: qaz Re: Autobus 190 na Jelonkach IP: 69.163.40.* 04.06.13, 21:54
      Myślę że barachło dąży do likwidacji tej linii skoro będzie metro.
      Tak bandyci porobili w dzielnicach w których ono przebiega.
      Polikwidowali linie autobusowe.
    • Gość: bemowianka Re: Autobus 190 na Jelonkach IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.13, 13:04
      To jest skandal. Wróciłam z urlopu. Ucieszyłam się, że wróciło 190, a tu nadal została trasa na czas remontu. Żądam powrotu 190 na starą trasę. Mamy już dosyć zmian tras lub likwidowania linii np. 125 też po remoncie. Po co mamy jeździć dookoła. Mam nadzieję, że Pan Dąbrowski weźmie się tam na górze za porządki w ZTM i będziemy mieć wreszcie świetną komunikację, bo to co robi ZTM zakrawa na wielki skandal.
    • Gość: qaz Re: Autobus 190 na Jelonkach IP: *.static.gorillaservers.com 07.06.13, 19:52
      Według mnie linię chcą skasować. Coraz rzadziej jeździ 190 a władze mają to w dupie.
      Dziś w agitce PO - "Bemowo News" przeczytałem dziękczynny artykulik na cześć ZTM napisany przez anonima (czyżby autor wstydził się podać nazwisko i imię?) z którego dowiedziałem się,
      że Warszawa ma najlepszą i najtańszą komunikację w kraju. Obok były przykłady, które o dziwo, przeczyły tym dany :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka