tatwo 20.01.07, 18:43 Witam, kiedy beda naprawiane pekniete sciany, uszkodzone kafelki itd? Kto jest odpowiedzialny za wykonywanie napraw? Bemowo czy Lidar? pozdrowienia, Arek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rogowski25 Re: naprawa usterek 20.01.07, 20:20 zgłaszać należy do Lidar do Pani Administrator odpowiedzialni Wykonawcy m.in. Strabag, Konstans... Odpowiedz Link Zgłoś
tatwo Re: naprawa usterek 20.01.07, 20:30 zgloszone to mam juz dawno. Pytanie mam, kto odpowiada przede mna, bo ja z zadnym Strabagiem umowy nie zawieralem, tylko z Bemowo Parkiem. Czy formalnie rzecz biorac podmiotem odpowiedzialnym jest Bemowo Park sp. z o.o. czy tez wedlug jakiejs umowy odpowiedzialnosc za to przejal Lidar? rzecz w tym, ze ani jedna firma, ani druga nie bardzo odpowiada na zgloszenia i zamierzam podjac inne kroki Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: naprawa usterek 20.01.07, 22:16 ja również mam taki zamiar bo pomimo kilku pism do BP z ich strony cisza w końcu naprawiłem część rzeczy na własną rękę (oczywiście wcześniej udokumentowałem to sobie) bo nie chciałem dopuscić do większych uszkodzeń Odpowiedz Link Zgłoś
eska75 Re: naprawa usterek 22.01.07, 09:51 obecnie sprawami usterek zajmuje sie pani kolosinska z lidara. rozmawialam z nia w sprawie odpadajacych plytek na balkonie i wszelkie naprawy zaczna na wiosne:) Odpowiedz Link Zgłoś