Dodaj do ulubionych

gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo?

• Gość: Michał Nowa strona www.roletysiejka.pl IP: *.play-internet.pl 21.08.12, 19:34
      Witam. Ja polecam swoje usługi - wszytskie systemy osłonowe do okien wraz z montażem. Polecam www.roletysiejka.pl - 604-577-288 . Pytanie nie kosztuje :) Michał Siejka
      • matador_xxx Re: Nowa strona www.roletysiejka.pl 08.10.14, 14:37
        Naprawde nie kosztuje :) dobry kontakt na przyszlosc
      • dekoramawola Re: Nowa strona www.roletysiejka.pl 26.04.16, 13:15
        Polecam Dekorama. Działamy przez internet oraz mamy punkt w CH Fort Wola. Dojeżdzamy zawsze do klienta. pomiar i montaż bezpłatny, pomiar nie zobowiązujący. Bardzo dobre ceny, możliwość negocjacji, duży wybór i profesjonalne doradztwo. Jesteśmy producentem - nie pośrednikiem! Sprawdź! Nasza oferta dostępna również na stronie www.dekorama.com.pl
      • izucha1966 Re: Nowa strona www.roletysiejka.pl 05.05.16, 09:29
        Polecam rolety i markizy firmy PIOGAL. Było u nas kilku przedstawicieli ale p. Piotr zrobił najlepsze wrażenie i ceny też były b.dobre. Poza tym dowiedzieliśmy się że zakłada rolety w różnych instytucjach co też świadczy o jakości wykonania (Minisisterstwo Sprawiedliwości, Szpitale). Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usługi. Polecam tel. 500 226 345
      • rs-design Re: Nowa strona www.roletysiejka.pl 21.05.16, 10:50
        Polecam Naszą firmę www.rs-design.com.pl rolety, żaluzje, plisy i nie tylko. Z miłą chęcią pomożemy, doradzimy, wycenimy i zrealizujemy:) Do zobaczenia!
      • michalsiejka Re: Nowa strona www.roletysiejka.pl 26.01.17, 17:44
        Nadal aktualne :) Firma bardzo fajnie się rozwinęła i moi pracownicy powielają Moją kulturę oraz fachowość na pomiarach . Zachęcam do zapoznawania się z Naszą oferta www.roletysiejka.pl oraz zapytań o ofertę.

Dodatkowo do Naszej oferty oprócz rolet materiałowych, żaluzji okiennych, plis okiennych dołaczył NOWY system rolet rzymskich z bardzo bogatą paletą kolorytyczną.

Michał Siejka 604577288
        • irenka_1975 Re: Nowa strona www.roletysiejka.pl 26.01.17, 19:45
          Polecam firmę PIOGAL. Przekrój wszystkich rozwiązań dostępnych na rynku, super ceny.
          Montaże zamawiałam już w dwóch mieszkaniach. Wszystko odbyło się bez zastrzeżeń.
          tel. 500 226 345
          • michalsiejka Re: Nowa strona www.roletysiejka.pl 26.01.17, 20:29
            Gratuluje wyboru ;) Na Naszym rynku dużo jest dobrych firm, trochę jest lepszych, a Nasza jest tylko jedna - Najlepsza :) Polecam Swoje ROLETYSIEJKA.PL przy montażu w trzecim mieszkaniu
            • irenka_1975 Re: Nowa strona www.roletysiejka.pl 28.01.17, 13:44
              "Pańskie oko konia tuczy" . Zostaję przy swoim.
              Pozdrawiam.
    • Gość: ccc Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.completel.net 22.08.12, 09:23
      508 706 300 - Pan Piotr
      • Gość: gość Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.08.12, 17:17
        ja polecam energo-pro z ursynowa, zakładałam żaluzje drewniane. Dobra cena. ładnie zrobione... www.energopro.com.pl/
        • Gość: Zoja Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.warszawa.mm.pl 07.10.12, 20:53
          Nie chce mi się nawet czytać całego wątku z reklamami. U mnie krótko - pan Piotr z Decora System, tel. 505 10 19 82. Przyjechał z materiałami tego samego dnia, za 5 dni miałam założone rolety. Żadnych opóźnień, na spotkanie dwa razy przyszedł PUNKTUALNIE! Szok jak na dzisiejsze czasy i wielki pozytyw.
      • dekoramawola Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 26.04.16, 13:22
        Polecam Dekorama. Działamy przez internet oraz mamy punkt w CH Fort Wola. Dojeżdzamy zawsze do klienta. pomiar i montaż bezpłatny, pomiar nie zobowiązujący. Bardzo dobre ceny, możliwość negocjacji, duży wybór i profesjonalne doradztwo. Jesteśmy producentem - nie pośrednikiem! Sprawdź nas! Nasza oferta dostępna również na stronie www.dekorama.com.pl
        • irenka_1975 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 26.01.17, 19:50
          Polecam firmę rolety-piogal.pl Przekrój wszystkich rozwiązań dostępnych na rynku, super ceny.
          Montaże zamawiałam już w dwóch mieszkaniach. Wszystko odbyło się bez zastrzeżeń.
          tel. 500 226 345
      • izucha1966 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 05.05.16, 09:27
        Polecam rolety i markizy firmy PIOGAL. Było u nas kilku przedstawicieli ale p. Piotr zrobił najlepsze wrażenie i ceny też były b.dobre. Poza tym dowiedzieliśmy się że zakłada rolety w róznych instytucjach co też świadczy o jakości wykonania (Minisisterstwo Sprawiedliwości, Szpitale). Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usługi. Polecam tel. 500 226 345. Irena
    • Gość: domin Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 12:46
      A ja gorąco polecam Pana Janusza, duży wybór materiałów w jednej cenie, montaż i pomiar gratis, ogólna wycena bardzo niska na okno 1,5mx1,5m(dwie rolety) wyszło 240zł
      telefon 506-761-527
      • Gość: Ania Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 08:01
        > A ja gorąco polecam Pana Janusza, duży wybór materiałów w jednej cenie, montaż
        > i pomiar gratis, ogólna wycena bardzo niska na okno 1,5mx1,5m(dwie rolety) wysz
        > ło 240zł
        > telefon 506-761-527

Również skorzystałam z usługi Pana Janusza :) ceny faktycznie niskie i ten wybór materiałów, po prostu ogromny. Prawie 200 rodzaji w jednej cenie od zwykłych po wzorowane. Ja wybrałam piękny wzór z kwiatami :)
    • Gość: Akane Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.toya.net.pl 17.02.13, 08:56
      Na www.alerolety.pl - montaż jest tani, a wybór dekoracji sporawy.
    • 83magda Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 21.04.13, 18:23
      polecam gościa chyba z firmy ARTI (ale nazwy nie jestem pewna) , numer tel. to: 793 542 934 . jestem bardzo zadowolona. zrobili szybko, nawet tanio, a jakościowo sa super. poleciła mi ich moja sasiadka (tez jest bardzo zadowolona, a robiła parę lat temu)
      • Gość: piotr78 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 08:28
        Witam!
        Ja polecam firmę PIOGAL. Szukałem dosyć dlugo i po spotkaniu z kilkoma firmami ta oferta była najatrakcyjniejsza. Nie zawiodlem się a wręcz przeciwnie. Szczerze polecam. Dobre ceny, fachowość i terminowo. Tel. 500 226 345
        • j666 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 04.10.13, 21:43
          Żałosne. Ten Piotr to jakiś bezrobotny spamer. Bez kultury zalewa to forum pod zmienianymi nickami.

-----
          > Gość portalu: piotr78 napisał(a):
          > Witam! Ja polecam firmę PIOGAL.
    • Gość: zadowolony Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 10:25
      Polecam firma PIOGAL. Działają przez internet. Dojeżdzają zawsze do klienta. Zadzwoniłem i jeszcze tego samego dnia miałem pomiar. ceny najlepsze jakie znalazłem. Byłem na bartyckiej i te same systemy oferowano mi 30% drożej. Znalazłem stronę rolety-piogal.pl
      Polecam.
      • aniaw228 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 17.07.13, 12:51
        Ciekawa oferta firmy Rolco:

Markizy:
        www.rolco.com.pl/markizy-tarasowe-grupa-a.html
        www.rolco.com.pl/markizy-balkonowe.html
        www.rolco.com.pl/markizy-dwuspadziowe.html
        Rolety:
        www.rolco.com.pl/rolety-zewnetrzne.html
        www.rolco.com.pl/rolety-materialowe.html
        Żaluzje:
        www.rolco.com.pl/zaluzje-fasadowe.html
        www.rolco.com.pl/zaluzje-aluminiowe.html
        www.rolco.com.pl/zaluzje-drewniane.html
        www.rolco.com.pl/zaluzje-rzymskie.html
        Moskitiery:
        www.rolco.com.pl/siatki-przeciw-owadom.html
        Rolco
        www.rolco.com.pl zobacz: Markizy, Rolety, Żaluzje, Moskitiery
        • Gość: KrzysiekKKK Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 15:07
          widać że typowa autoreklama firmy. Ja szukam rzetelnych opinii. autoreklamie dziękuję.
      • Gość: Jacek Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.13, 20:47
        Z czystym sumieniem polecam firmę -PIOGAL (rolety-piogal.pl ) zakładałem u siebie rolety
        dzień-noc zamówienie zostało wykonane szybko ,tanio i terminowo.
        • j666 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 04.10.13, 21:41
          Żałosne. Ten Piotr to jakiś bezrobotny spamer. Bez kultury zalewa to forum pod zmienianymi nickami.

-----
          > Gość portalu: Jacek napisał(a):
          > Z czystym sumieniem polecam firmę -PIOGAL
        • Gość: ania Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 09:45
          polecam firmę www.rolprof.pl
    • Gość: Robert Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.13, 21:01
      firma Grako na ochocie szczęśliwicka 25

tel. 22 468 07 59
      kom. 507 070 995
      biuro@ubieramydomy.pl
      • Gość: Robert Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 16:42
        dojedziemy do klienta cała warszawa i okolice pomiar i wycena gratis ubieramydomy.pl/

wspomnij że polecił cię Robert
      • Gość: Robert Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 00:06
        WITAM NA MOJEJ AUKCJI!!!

AUKCJA MA CHARAKTER REKLAMY PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST POMIAR WYCENA I DORADZTWO PRZY WYBORZE PRODUKTU Z MOJEJ OFERTY POMIAR NA TERENIE WARSZAWY I OKOLIC ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYSYŁKI TOWARU NA TERENIE CAŁEJ POLSKI
        PO WIĘCEJ INFORMACJI PROSZĘ KONTAKTOWAĆ SIĘ POD NUMEREM TELEFONU:
        666-604-914

Dzwoń dowiesz się wszystkiego co Cię interesuje

Na każdy produkt gwarancja
        Do 10 lat na silniki !!!

W ofercie posiadamy :
        MARKIZY :
        ELEKTRYCZNE
        NA KORBĘ
        Z CZUJNIKAMI ANTYWSTRZĄSOWYMI
        STEROWANE Z PILOTA LUB PRZEŁĄCZNIKA

ROLETY ZEWNĘTRZNE -antywłamaniowe
        ROLETY RZYMSKIE
        ROLETY KASETOWE
        ROLETY WOLNOWISZĄCE
        NADRUK LOGO ZDJĘĆ
        PLISY 16 WARIANTÓW STEROWAŃ
        ŻALUZJE ALUMINIOWE
        DREWNIANE
        BAMBUSOWE
        TKANINOWE
        SKÓRZANE
        VERTICALE
        MOSKITIERY
        MATY BAMBUSOWE
        PANELE JAPOŃSKIE
        INTELIGENTNY DOM
        ZARZĄDZAJ MIESZKANIEM PRZEZ KOMÓRKĘ KOMPUTER TABLET
        DRZWI
        OKNA
        PARAPETY
        KARNISZE
        ZASŁONY
        PANEL TRACK
        ZABUDOWY BALKONÓW
        BRAMY GARAŻOWE
        KRATY ROLOWANE
        BRAMY P-POŻ
        KURTYNY DYMOWE P-POŻ
        OGRODY ZIMOWE
        SILNIKI DO BRAM

WSZYSTKIE PRODUKTY SOLIDNIE WYKONANE
        NIE SA TO TANIE CHIŃSKIE BUBLE NA SEZON I DO ŚMIECI

KUPUJĄC U NAS MASZ PEWNOŚĆ ŻE PRODUKT POSŁUŻY NA LATA

PROFESJONALNY MONTAŻ

NA WSZYSTKIE PRODUKTY FAKTURA !!!
        MOŻLIWOŚĆ SPRZEDAŻY RATALNEJ ŻAGIEL!!!

JEŚLI MASZ JAKIEŚ PYTANIA DZWON KONIECZNIE
        WSZYSTKO WYJAŚNIMY BARDZO DOKŁADNIE
        666-604-914
        JEŚLI MASZ JAKIEŚ NIESTANDARDOWE ŻYCZENIA PROŚBY POSTARAMY SIĘ IM SPROSTAĆ !!!

Dla stałych klientów rabaty
        przy większych zamówieniach możliwość negocjacji cen !!!
        • aniaw228 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 17.07.13, 12:24
          Ja znalazłam ciekawszą ofertę tutaj: www.rolco.com.pl
      • Gość: js Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 21:56
        [url=http://<!
        • anet-a1980 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 22.01.15, 10:32
          Ja mogę polecić rolety dzień-noc. Wybrałam tą opcję i jestem bardzo zadowolona. Jest to połączenie żaluzji i rolety. Mogę stopniować roletę i dopuszczać słońce do pomieszczenia lub całkowicie okno odsłonić lub zasłonić. Doradził mi Pan Piotr. Firma PIOGAL. Mieszkam w Warszawie i szczerze polecam! Solidnie i tanio. strona to www.rolety-piogal.pl
          • dekoramawola Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 26.04.16, 13:23
            Polecam firmę Dekorama. Działamy przez internet oraz mamy punkt w CH Fort Wola. Dojeżdzamy zawsze do klienta. pomiar i montaż bezpłatny, pomiar nie zobowiązujący. Bardzo dobre ceny, możliwość negocjacji, duży wybór i profesjonalne doradztwo. Jesteśmy producentem - nie pośrednikiem! Sprawdź nas! Nasza oferta dostępna również na stronie www.dekorama.com.pl
      • aniaw228 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 17.07.13, 12:50
        Markizy:
        Rolety:
        Żaluzje:
        Moskitiery:
        Rolco
    • Gość: Robert Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 18:27
      polecam Grako
      tel. 22 468 07 59
      kom. 507 070 995
      biuro@ubieramydomy.pl
      darmowy pomiar i wycena tanio solidnie cała warszawa i okolice
      do samodzielnego montażu jak i professionalny montaż
      rolety firmowe żadne badziewie z supermarketu przy kontakcie wspomnij że jesteś od Roberta
      • anet-a1980 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 22.01.15, 10:38
        Mieszkam na Bemowie. Mogę polecić rolety dzień-noc. Wybrałam tą opcję i jestem bardzo zadowolona. Jest to połączenie żaluzji i rolety.Funkcjonalność super. Zastanawiałam się nad roletami dz-noc i plisami. Wybrałam rolety i jestem zadowolona. Wizualnie także prezentują się świetnie. Doradził mi Pan Piotr. Firma PIOGAL. Mieszkam w Warszawie i szczerze polecam! Solidnie i tanio. strona to www.rolety-piogal.pl
        • tomasz350 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 23.06.15, 08:58
          Witam!
          Również skorzystałem z oferty firmy PIOGAL. Zdecydowałem się na kompleksowe zamówinie(MARKIZA, PLISY I MOSKITIERY). Wszystko wyszło super. Markizą jestem oczarowany. Świetnie się sprawdza(silnik na pilota), chroni przed słońcem i deszczem oraz świetnie wygląda. Plisy działają bez zarzutu a moskitiery były malowane specjalnie pod kolor mojego okna. Warto zamówić i skorzystać z porad. Poleciłem tą firmę zajomym i też są zadowoleni. tel: 500 226 345
          (z tego co pamiętam to do właściciela) strona rolety-piogal.pl Polecam TOMEK
    • Gość: Kudlaty Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.158.216.228.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 16:51
      Ja polecam Rolen rolety na wymiar. Mają duży wybór, niskie ceny i krótkie terminy. tel.788-088-233
    • 24asik Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 12.06.13, 19:18
      Ja tam polecam gorąco firmę rosa z kondratowicza. Przede wszystkim robią solidnie i terminowo, maja bardzo duży wybór materiałów, pomiar i doradztwo gratis, właściwie mają wszystko do okien. tel: 22 675 23 83
      • Gość: Izka Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: 212.160.172.* 14.06.13, 09:50
        Polecam Pana Rafała, świetne rolety mi zrobił, jestem bardzo zadowolona. A teraz zamówiłam u niego Moskitiery, które montuje mi jutro :) Polecam, ravkol@gazeta.pl, tel 500 840 286
      • aniaw228 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 17.07.13, 12:48
        Ja znalazłam bardzo fajną ofertę firmy Rolco:

Markizy:
        Rolety:
        Żaluzje:
        Moskitiery:
        Rolco
    • Gość: js Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 17:07
      allegro.pl/markizy-rolety-zaluzje-plisy-rolety-rzymskie-tanio-i3316752701.html
      • Gość: Tomek Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.146.235.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.06.13, 22:49
        A ja polecam pana Janusza, duży wybór materiałów, bardzo niskie ceny-taniej niż konkurenucja przynajmniej ta co sprawdzałem a było ich sporo :)
        Dodatkowo naprawił mi okno GRATIS ledwo sie zamykało :) oto numer 506-761-527
        • Gość: Michal Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.31.88.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 18:28
          Rowniez polecam Pana Michala 604577288. Oprocz rolet, w naprawde dobrej cenie zrobil plisy . Dobry kontakt
          • Gość: Adaś Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 16:04
            polecam rolety-piogal.pl
            tel. 500 226 345 p.Piotr
            Profesjonalizm i niskie ceny, wysoka jakość. Nie wciskają byle czego. Doradztwo super.
            • aniaw228 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 17.07.13, 12:29
              www.rolco.com.pl
              • Gość: gosia32 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 12:45
                Polecam rolety-piogal.pl
                Zamówiłam plisy w poniedziałek a już w piątek miałam założone na oknach.
                Na pomiarze ustaliliśmy model i wykończenie stosowane do tego rodzaju plis. Pan wytłumaczył mi na czym konkretnie polegają różnice. Bardzo polecam. Gosia.
            • Gość: Magda T Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: 80.50.231.* 29.07.13, 12:13
              Ja sugerując się opiniami w internecie zdecydowałam się na firmę Piogal. Nie żałuję: szybko, tanio i sprawnie.Plisy wyglądają świetnie.
    • Gość: GOŚĆ Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 19:09
      666-604-914
      www.gumtree.pl/cp-serwis-i-montaz/ochota/serwis-rolet-zewnetrznych-markiz-oslon-przeciwslonecznych-497288724
      FACHOWO SOLIDNIE 0 PROBLEMÓW POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
    • Gość: Magda W. Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 16:01
      Firma PIOGAL. Znalazlam w internecie. Ceny bardzo dobre w stosunku do jakości. Porównywałam z Bartycką. Produkty te same a w niższych cenach. Na pomiar przyjeżdża właściciel firmy p.Piotr a także uczestniczy w montażach. Pełen profesjonalizm i kultura osobista.
      Będę polecać firmę tak jak obiecałam. Namiary : rolety-piogal.pl tel. 500 226 345
    • Gość: zalmal Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.pse-operator.pl 06.08.13, 14:47
      odradzam ZALMAL posluchalem sie was na tym forum i przyjechal mistrz miarty pomierzyl policzyl i do zaplacenia wystawil rachunek 1680 zl !!!!!

sa najdrozsi w warszawie chyba

znalazlem u konkurencji fachowaca ktory za to samo z tym samym materialem zarzadal 900 zl

warto poszukac u wiecej niz 5 wykonawcow

ZALMAL PORAZKA CENOWA
      • Gość: robertBMW Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.13, 00:06
        Są trochę drożsi, ale za jakośc trzeba płacić.
        Żalmal zakładał rolety zwykłe i plisowane u mnie i u rodziców muszę przyznać, że jakość wykonania i montażu pierwsza klasa, a jak sprzedawca w biurze pokazał mi jaki mają wybór materiałów, to mi kopara opadła ;)
        Sporo z nich maja w wersji online, ale i tak to nie wszystko: www.rolety.zalmal.com.pl/wzorniki-kolorow
        Poleciłem Żalmal koleżance, ale wybrała najtańszą firmę i srogo się zawiodła. Nie dość że musiała czekać 3 tygodnie, do tego materiał cienki jak słaby papier i rolety nic nie dają. Jedna roleta przestała działać już po 2 tygodniach, a firma nie poczuwa się do naprawy.
      • Gość: 111wola Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 08:39
        Także odradzam. Ta sama sytuacja. Porażka cenowa. Szczerze polecam rolety-piogal.pl
        Super ceny, kontakt ze sprzedającym oraz naprawdę dokladne wykonanie.
        Taką firmę warto polecać.
        tel. 500 226 345
        • j666 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 04.10.13, 21:45
          TĘPYM SPAMEROM NASZE BEMOWSKIE NIE !!!

-----
          > Gość portalu: 111wola napisał(a):
          > Także odradzam. Ta sama sytuacja. Porażka cenowa. Szczerze polecam rolety-piogal
    • malgog Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 13.08.13, 15:52
      polecam p. Pawła z firmy ASMAR
      są w Carrefourze na Powstańców Śląskich
      tel. jest na stronie
      solidny i słowny no i taniej niż u innych
      • magdaspoko Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 04.12.14, 21:52
        Witam też polecam Pana Pawła bardzo dobry fachowiec w sprawach technicznych i dizajn. Pozdrawiam
    • Gość: anka86 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 10:51
      Sugerując się opiniami na forum zamowilam rolety w firmie PIOGAL. Nie zawiodłam się. Pan Piotr wywarł na mnie najlepsze wrażenie z zaproszonych przeze mnie wykonawców. Rolety wyglądają super. Widać że przykłada się do pracy i starannie wszystko wykonuje.
      Polecam rolety-piogal.pl
      tel. do p.Piotra 500 226 345
      • j666 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 04.10.13, 21:40

-----
        > Gość portalu: anka86 napisał(a):
        > Sugerując się opiniami na forum zamowilam rolety w firmie PIOGAL.
    • Gość: ADA1980 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 08:35
      Polecam firmę p. Piotra - PIOGAL. Bardzo szybka realizacja. Miły i kulturalny człowiek. Potrafi doradzić najlepszy wybór. Po wizycie kilku "fachowców" wywarł na mnie najlepsze wrażenie. Do tego bardzo atrakcyjne ceny i duży wybór.
      Firmę znalazłam w internecie www.rolety-piogal.pl tel. 500 226 345
      • j666 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 04.10.13, 21:44

-----
        > Gość portalu: ADA1980 napisał(a):
        > Polecam firmę p. Piotra - PIOGAL.
    • Gość: ania Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 09:47
      polecam firmę www.rolprof.pl tanio i solidnie
    • wiktoria.m22 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 21.10.13, 16:09
      Witam.
      Widzę że większość postów na tej stronie to jednak nie pomoc a autoreklama swojej firmy, a takie przypadki raczej nie pomagają w wyborze.
      Co do firmy jaką bardo chętnie polecam to Lemis-blinds z Ul. Olbrachta szybko, fachowo pełna usługa mają świetne katalogi no i oczywiście co najważniejsze to CENA! Extra. Zapamiętajcie żeby prosić Pana Oskara mega obsługa Klienta jestem bardzo zadowolona i wdzięczna za pomoc dlatego musiałam odpisać na tego zapomnianego posta może ktoś nowy go wyszuka ;-)
      • slonecznemarkizy Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 13.11.13, 17:04
        a ja polecam usługi firmy Słoneczne Markizy ( www.slonecznemarkizy.pl). Prze długie lata mieliśmy swój punkt w TESCO na Górczewskiej obecnie punkt sprzedaży znajduje się w Latchorzewie u. Warszawska 214 (przedłużenie ul. Górczewskiej)
    • piogal Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 16.06.14, 09:36
      Witam!
      Polecam firmę PIOGAL. Bardzo solidne wykonanie, terminowość i uznanie klientów. Kierując się właśnie radami klientów którzy zdecydowali się na moje usługi poprzez pozytywne opinie na tym właśnie portalu podaję namiary na swoją firmę.Zapraszam do zapoznania się z ofertą i wpisów polecających po realizacji zamówienia :)
      PIOTR GAŁĄZKIEWICZ
      tel. 500 226 345
      www.rolety-piogal.pl
    • alex_16 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 25.06.14, 10:27
      Ja dwa lata temu zamawiałam plisy z rs-design.com.pl. W porównaniu z konkurencją mieli najtaniej. Mają bardzo duży wybór materiałów, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
      • matador_xxx Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 08.10.14, 14:31
        Moge polecic p. Michała z firmy Roletysiejka. Zamawiałem w sierpniu plisy i moskitiery i naprawde maja bardzo konkurencyjne ceny. Polecam
      • dekoramawola Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 26.04.16, 13:25
        a ja Polecam firmę Dekorama. Działamy przez internet oraz mamy punkt w CH Fort Wola. Dojeżdzamy zawsze do klienta. pomiar i montaż bezpłatny, pomiar nie zobowiązujący. Bardzo dobre ceny, możliwość negocjacji, duży wybór i profesjonalne doradztwo. Jesteśmy producentem - nie pośrednikiem! Sprawdź nas! Nasza oferta dostępna również na stronie www.dekorama.com.pl
    • michalsiejka Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 13.10.14, 18:38
      Polecam tanie i dobre rolety w Warszawie. Wszystkie najlepsze systemy w jednym miejscu: rolety dzien noc, rolety w kasecie, plisy, żaluzje warszawa. Polecam
      • 64marzena Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 29.10.14, 21:59
        <polecam fabryke rolet idealnie wykonana praca .
        Rolety premium może nie najtańsze ale z wysokiej jakości materiałów szybka i fachowa obsługa.
        Kontakt Pan Rafał 513051232
      • magdaspoko Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 04.12.14, 22:39
        Polecam firmę asmar Pana Pawła dobry fachowiec i niskie ceny
        • aneta194 Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 05.12.14, 10:14
          Witam!
          To jakieś kpiny. Człowiek wrzuca autopochwały. MAGDASPOKO (:) przewija się przy każdym jego poście.
          Wolę poczytać wcześniejsze wiarygodne opinie. Nie przekonuje mnie firma ASMAR. Strzał w kolano. To tyle. Nie spamujcie na forum.
      • oknadecor.pl Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 20.12.14, 16:28
        Polecamy
        www.oknadecor.pl
        Firma, oferująca niemal najlepsze ceny na rynku, montaż porady. Współpraca z architektami.
        Rolety, rolety rzymskie, żaluzje drewniane, żaluzje aluminiowe, rolety dzień noc, moskitiery, regulacja okien, folie dekoracyjne na szyby.
        Pozdrawiamy
        535 719 708
        oknadecor@vp.pl
      • oknadecor.pl Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 20.12.14, 16:29
        Polecamy
        www.oknadecor.pl
        Firma, oferująca niemal najlepsze ceny na rynku, montaż, porady. Współpraca z architektami.
        Rolety, rolety rzymskie, żaluzje drewniane, żaluzje aluminiowe, rolety dzień noc, moskitiery, regulacja okien, folie dekoracyjne na szyby.
        Pozdrawiamy
        535 719 708
        oknadecor@vp.pl
    • anna_sarzycka Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 03.11.14, 13:53
      Na Bemowie - firma KOSTE (www.rewolucjeokienne.pl). Szybkie terminy realizacji, roletki są na czas, przyjemna, profesjonalna współpraca. Można liczyć również na doradztwo w zakresie materiałów - posłuchałam i nie żałuję. A dodam, że Pan zaproponował mi tańszą opcję, niż sama pierwotnie wybrałam. Jakość i cena idą w parze, a jest to naprawdę atrakcyjne połączenie.

Szczerze polecam !
    • urodaidieta Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 18.11.14, 00:02
      Jak już Państwo zrobią zakupy zapraszamy :
      Gabinet Masażu
      Pon-Sob 10:00-22:00
      Ul. Puszczy Solskiej 7 Warszawa - Bemowo - Jelonki
      tel. 797-797-095

www.urodaidieta.pl

MASAŻ KLASYCZNY całego ciała lub wybranej części/ 0,5h 39zł

MASAŻ RELAKSACYJNY całego ciała lub wybranej części/ 1h 49Z

MASAŻ AROMATERAPEUTYCZNY (olejkami eterycznymi)/ 1h 59ZŁ

MASAŻ BAŃKA CHIŃSKA - ANTYCELLULITOWY/ 1h 49ZŁ

MASAŻ 45 min + PEELING WYBRANEJ CZĘŚCI CIAŁA/ 1h 49ZŁ

MASAŻ 45 min + PEELING CAŁEGO CIAŁA/ 1h 15min 59ZŁ

MASAŻ 45min + PEELING CC + MASKA/ 1,5h 79ZŁ

MASAŻ 45min + PEELING CC + PEELING TWARZ/ 1h 15min 69ZŁ

MASAŻ 45min + PEELING CC + MASKA + PEELING TWARZ/ 1h 45min 89ZŁ

MASAŻ 45min + PEELING CC + TWARZ + MASKI/ 2h 99ZŁ

PEELING CAŁEGO CIAŁA/ 30min 29ZŁ

PEELING CAŁEGO CIAŁA + PEELING TWARZ/ 45min 39ZŁ

PEELING CC + MASKA/ 1h 49ZŁ

PEELING CAŁEGO CIAŁA + TWARZ + MASKI/ 1,5h 59ZŁ

MANICURE HYBRYDOWY/ 1h 49ZŁ - więcej promocji w zakładce manicure/pedicure

* Oferta limitowana!
      * Peeling CC - Peeling całego ciała
      * W czas masażu wliczony jest prysznic, przygotowanie
      * Warunki, wskazówki dostępne w zakładce Bellis

Maski do wyboru:
      - Ciało: czekoladowa, wyszczuplająca - ujędrniająca, odżywcza
      - Twarz: oczyszczająca, regenerująca, liftingująca, przeciwzmarszczkowa
      - Olejki eteryczne: odpowiednie mieszanki dostosowane indywidualnie wg potrzeb, dolegliwości
    • magdaspoko Re: gdzie tanie i dobre rolety-Warszawa-bemowo? 04.12.14, 22:13
      Polecam Pana Pawła z firmy ASMAR bardzo dobry fachowiec i niskie ceny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka