Dodaj do ulubionych

GERMANISTYKA NA UJ!!!

01.06.05, 23:20
Wybieram sie na germanistyke na UJ, tylko nie wiem czy mam jakies szanse. napiszcie jakie wyniki bedziecie mieli mniej wiecej jezeli tez sie tam wybieracie. i npiszcie czy ustna z niemca musi byc n rozszerzonym czy moze byc na podstawowym, bo w tej elektronicznej rejestracji nic nie jest napisane
Obserwuj wątek
    • Gość: anusia Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: *.k1.isko.net.pl 02.06.05, 00:01
      tez mysle o uj jesli nie dostane sie na uw.-w kryteriach przyjec jest tylko
      niemiecki rozszerzony (czyli pewnie i ustny i pisemny),tylko nie wiem czemu
      dali nierowne kryteria bo na filogii angielskiej jest jeszcze potrzbny jeden
      przedmiot humanistyczny - a i germ. na uj jest bez testow predyspozycjyjnych w
      przeciwnienstwie do uw
    • Gość: Kara Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:03
      Nie no, oczywiście że rozszerzony, no i raczej sam pisemny a nie wewnętrrzny.
      Ja z obu części ponad 90% (ale nie zapeszajmy:)).
      Ps. A Ty czemu swoich wyników nie podajesz, a chcesz żeby inni pisali!!!!!!
    • Gość: jancio Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:06
      no wlasnie, sam zapodaj wyniki a nie wypytuj innych =) tez skladam miedzy
      innymi na germanistyke UJ, moje wyniki pwoinny byc cos w okolicach: podst= 98%,
      rozszerz= 95-96% a z ustnej rozszerz = 95%. ustna z niemca musi byc zapewnie na
      poziomie rozszerz no bo na stronie UJ pisze wyraznie: wyniki z matury j.niem
      poziom rozszerz, czyli wszystko musi byc z rozszerz.
    • Gość: dawiddawiddawid Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: 80.48.149.* 02.06.05, 11:05
      ja z ustnej 95%
      pisemna pp=> ok. 94-92%
      pr=> ok 80%
      :]
      • Gość: kinia_86 Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:25
        mam bardzo podobne wyniki do dawida. Z zamkniętych :> bo przecież nie wiem jak
        te wypracowanka :) ciekawe czy się dostaniemy :>>>
    • Gość: dawiddawiddawid Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: 80.48.149.* 06.06.05, 21:49
      Kinia, napisz na GG, to pogadamy o tej germanistyce na UJ i w ogole=> moj nr 6106258
      • Gość: caro Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 06.06.05, 22:03
        a czy ktoś wie co jest na tym ich wewnętrznym egzaminie
      • Gość: Olivier Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: 213.199.201.* 06.06.05, 22:03
        Hej:) Ja też składam na UJ, chociaż traktuję studia tutaj jako ostatnią ewentualność. Wybieram się bowiem do Wawki i składam jeszcze do Poznania. Szczerze mówiąc do UJ zniechęciła mnie Olimpiada Języka Niemieckiego, w której miałem przyjemność uczestniczyć:P Moje wyniki to mam nadzieję (aby nie zapeszać)
        I arkusz - ok. 98%
        II arkusz - 98%
        III arkusz - 96% (lub więcej)
        • Gość: Olivier Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: 213.199.201.* 06.06.05, 22:05
          Zapomniałem o ustnej - 100 %.
        • sharon9 olivier 07.06.05, 00:11

Myslisz ze od ilu pkt beda przyjmowac na ujocie ?
          • Gość: Olivier Re: olivier IP: 213.199.201.* 07.06.05, 18:53
            Hej:) Szczerz mówiąc to nie mam pojęcia:( Nie wiem, jak poszła ta nowa maturka z niemca i ile punktów średnio zdobyli kandydaci na germanistykę. Np. na olimpiadzie, żeby przejść do ustnego II. etapu trzeba było mieć 85% punktów.
            • Gość: Ann Re: olivier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:53
              Do kiedy mozna sie rejestrowac na uj??
    • Gość: K Re: GERMANISTYKA NA UJ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 08:59
      Jednak biorą ustną pod uwagę:((( Ja miałam 18/20 pkt (wszystko przez ten
      stres). Ciekawe czy dużo osób się tam wybiera...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka