quba 26.02.14, 14:01 taka okropnie sztuczna, że aż nie można uwierzyć, że ktoś potrafi tak źle grać. Nie mogę tej baby ścierpieć, i te poliki ... A Beatka taka ładna i słodka, normalna, bez sztuczności. Tak to widzę, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_wina Re: Barbara Botoks 26.02.14, 14:16 Zgadzam się :-) I nie wierzę, że facetom może się "takie coś" (bo inaczej tej pompowanej lali nazwać się nie da) podobać. No, chyba, że może.... ;-) Drugi przykład (acz bez pompowania chyba) to Julia aptekarka. Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Barbara Botoks 27.02.14, 11:21 Nie mogę uwierzyć, że inteligentna kobieta, jaką niewątpliwe jest ta aktorka, zdecydowała się zrobić z siebie coś takiego, co chyba podoba się tylko ćwierćinteligentom w dresach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Barbara Botoks 27.02.14, 12:41 Albo otumanionym laudatorom pogrzebowym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Barbara Botoks 27.02.14, 13:40 mnie się podoba, bo kobietka jest żywcem wyjęta z latynoskich telenoweli, nawet ten cały Pedro jej dodaje tego kolorytu, i nadaje serialowi właśnie taki latynoski klimat. zabawnie to wychodzi. no i jest postacią chociaż trochę negatywną, wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Barbara Botoks 27.02.14, 20:06 Sądzisz, że specjalnie nabotoksowała się do tej roli i "gra" tak manierycznie? - kurczę, nie pomyślałam o tym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_kaw Re: Barbara Botoks 27.02.14, 20:12 pamiętam ją z GLINY i grała normalnie, bez tej maniery co teraz; botoksu wtedy tez nie zauważyłam; Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Barbara Botoks 28.02.14, 14:34 a to już by było coś, no bo straszne gdyby taka była też we wszystkich rolach a i w życiu, prawda? Moim zdaniem naturalnie gra tylko Agnieszka Kotulanka, a inni... chyba świetnie się bawią, grając jakby w grotesce. Na przykład Moni i Feli, to są aktorzy, których pamiętam z innych ról (Teresa w Strachach, albo Kasia w "Karierze Nikodema Dyzmy), tak samo Piechociński - potrafią (bądź umieli) dobrze zagrać swoją rolę, a tutaj, myślę, świetnie się bawią, udając takich pajaców. Reszta aktorów tak sobie. Sympatyczny Knorr, ale jego żona aptekarka też trochę sztuczna, chociaż kiedyś jej nie lubiłam, ale ona jest taka "ciepłodomowa ostoja" dla wszystkich. No i jeszcze parę osób lubię - teraz po zmianie na przykład bardzo lubię Beatkę, bo to przedtem nie wiadomo, dlaczego była postać wściekłej, niesympatycznej baby, [chociaż kiedy sobie pomyślę, że ten cały Jacek zdradzał ją z każdą napotkaną kobietą, to nie ma się czemu dziwić, że ją tak wściekłość rozpierała, prawda?] ale obecna Beatka jest ciepła i miła, i chociaż też jestem kobietą, miło by było mieć taką siostrę i bywać w jej towarzystwie, a czasem nawet przytulić się do niej, gdy człowiekowi jest źle. Partnerka Jacka Boreckiego (Niklasińka chyba, nie mogę sobie przypomnieć imienia) też zyskuje z czasem na sympatyczności. Tak sobie o tym serialu myślę i doszłam do wniosku, że bardzo też lubię Panią Laurę Łącz i uważam, że jest piękna i bardzo dobrze gra, tylko mało jej w serialu, ale ja ją po prostu uwielbiam, a rzadko używam tego słowa. Jeśli jeszcze sobie coś przypomnę to dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-1989 Re: Barbara Botoks 28.02.14, 23:54 quba napisał: > Partnerka Jacka Boreckiego (Niklasińka chyba, nie mogę sobie przypomnieć imieni > > > > > Ta aktorka nazywa się Maria Niklińska Odpowiedz Link Zgłoś
anita_zabek Re: Barbara Botoks 18.04.14, 11:55 dajcie spokoj ten botoks, to jakies swinstwo! tak to jest jak chca sie kobitki upiekszac:) Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Barbara Botoks 12.12.15, 09:51 Strasznie wygląda , w tej rozpaczy nad łóżkiem syna , napompowana do granic przyzwoitości. I do tego te rzęsiska jak żywe. Odpowiedz Link Zgłoś
sfi Re: Barbara Botoks 12.12.15, 10:04 Karykaturalny wygląd to jedna sprawa. Ale ja nie mogę znieść jej dykcji - przesadna modulacja, a przede wszystkim to zjadanie i ściszanie końcówek wyrazów. Jest przez to nieraz aż trudno zrozumieć co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś