Dodaj do ulubionych

dla obytych w klanie

10.02.15, 20:23
nie oglądam ze sto lat, tylko lece po streszczeniach
po smierci Krystyny (nb po Rysku była załoba, po krysi jakos mniej), to ile tych dzieci się staremu Lubiczowi objawiło?
jakas dzieczynka, która zmarła i ktoś jeszcze?
streszczenia sa niejasne
Obserwuj wątek
    • latarnik88 Re: dla obytych w klanie 10.02.15, 20:43
      Paweł Lubicz był w związku z Wigą , dentystką , przed poznaniem Krystyny. Poznał Krystynę , zakochał się , zostawił Wigę , nie wiedział , ze w ciąży i ożenił się z Krystyną. Założyli rodzinę , dzieci troje przyszło na świat , potem choroba Krystyny, Spotyka Wigę ( przyszła do jego kliniki pod pretekstem ), zbliżyli się do siebie .Po śmierci K. , w momencie słabości psychicznej , Wiga wyznaje ,że mieli córkę Magdusię , która zmarła w wieku 6 lat na białaczkę , pokazuje zdjęcie .Pojechali razem na grób dziecka do Gdańska.Wiga miała dwóch mężów.A teraz przykleiła się do Pawła.
      • konwalka Re: dla obytych w klanie 10.02.15, 20:48
        rozumiem,dzieki
        myslalam, ze jeszcze cos mu sie przytrafiło
    • misterni To ja też się podepnę z pytaniem 10.02.15, 21:29
      O co chodzi z tą Halszką i Kazuniem? Kiedyś widziałam odcinek, w którym romansowali w łożu, potem był jakiś szantaż, on był zdecydowany przepisać jej karczmę, co się stało, że w końcu do tego nie doszło?
      Co to za kolo, który prześladuje Olę i skąd go Halszka wytrzasnęła do dalszych nacisków na Kazunia?
      Dlaczego mówi się o Oskarze, bracie Jerzego, że jest seksoholikiem? Była jakaś afera w związku z tym? Z tego powodu rozstali się z Kingą, matką bliźniaków Michałowych?
      • latarnik88 Re: To ja też się podepnę z pytaniem 11.02.15, 13:01
        Halszka pracowała jako szef kuchni w restauracji Moni.Tam poznał ją Bolek, jako dostawca drobiu. Wpadła mu w oko , już tam obściskiwali się za kotłem. Potem Kazuń otworzył swoją Karczmę i zatrudnił Halszkę .On , znudzony pożyciem małżeńskim wdał się w romans a ona chciała go usidlić na męża i finansowo. Udała ciążę , kupując USG od ciężarnej i współpracując z informatykiem przy zmianie danych.Boluś zwierzał się Pawłowi , chciał zakończyć ten romans , a ona szła w zaparte.Poszli nawet razem na USG.On czekał pod gabinetem , a Halszce ginekolog robił rutynowe badanie , a ona wyszła z opisem i zdjęciem usg.Nosiła poduszkę. W międzyczasie jego żona miała operację na jajniku , Kazuń tak się przejął , że mial stan przedzawałowy a potem zawał. Ona naciskała , żeby zabezpieczył dziecko , umówili się u notariusza , żeby przepisać na nią pół udziałów , a on dostał tam zawału , reanimowała go pracownica biura.Halszka wmówiła żonie Kazunia , że ona ratowała Bola i ta przyszła do karczmy. jej podziękować .A w tym czasie u Halszki w biurze był jej kochaś , czasowo na przepustce z wiezięnia i spółkowali na biurku i wyśmiewali Bola, rzucając poduszką wyjętą spod sukienki.Żona wróciła do domu , była awantura, a potem Bolo z satysfakcją wręczył pracownikom koperty z premią a Halszce dał wymówienie i powiedział wonnnnn.
    • latarnik88 Re: dla obytych w klanie 11.02.15, 13:19
      Szef Oli był szefem od kuratorów w sądzie .Narzucał się Olce jako stalker , prześladował ją i groził. Olka podała go sądu a tam zeznawała Sława jej podopieczna i poprzednio jego podopieczna.Sława zeznała jak to Rozłucki ją zastraszał (dziewczyna miała wyrok w zawiasach) i zmuszał do zeznań na jego korzyść. A ona w sądzie zeznała prawdę. SZefa wyrzucono z pracy i szefem została Ewa , dziewczyna wuja Oli. Ale Rozłucki nie odpuścił , nadal prześladował Olę , miał kontakty z młodzieżowymi grupami przestępczymi , Ola wynajęła detektywa , który śledził oprycha , kiedyś został nawet pobity przez tych młodocianych gangsterów i robił zdjęcia .Na jednym był Boluś z Rozłuckim w siłowni. Na Bolusia, Rozłuckiego napuściła Halszka , jako doskonale zorientowana w świecie przestępczym bandytka , która odwiedzała w więzieniu swego partnera skazanego za przyczynienie się do śmierci Rysia.Żeby przypieczętować zbrodniczy kontrakt sypiała również z bandziorem Rozłuckim i tak przyłapał ją kochanek przyszedłszy na przepustkę.Kazuń żeby się uwolnić od oprychów wszedł w spółę z tym no jak mu tam byłym kochankiem Zyty , oddając mu 15% udziałów ,a ten jako obyty w gangsterce miał mu pomóc.
    • latarnik88 Re: dla obytych w klanie 11.02.15, 13:24
      Oskar był mężem Kingi ale pomijając fakt , że był seksoholikiem (potrzebował stałych kontaktów z kobietami , nie przebierając zbytnio) , do czego się w końcu przyznał , żle ją traktował i jej dzieci też.Nie wczuwał się w obowiązki matki i w potrzeby dzieci , które bardzo opuściły się w nauce i miały same pały. Także Michał musiał stale interweniować . A ona potem spiknęła się z Mariuszem taxi, wzięli ślub i mieszkają razem wychowując troje dzieci.
      • panna_beata Re: dla obytych w klanie 12.02.15, 13:04
        latarnik88 napisał(a):

> Oskar był mężem Kingi ale pomijając fakt , że był seksoholikiem (potrzebował st
        > ałych kontaktów z kobietami , nie przebierając zbytnio) , do czego się w końcu
        > przyznał , żle ją traktował i jej dzieci też. Nie wczuwał się w obowiązki matki
        >

To ostatnie akurat raczej prawidlowo, nie? :D
    • latarnik88 Re: dla obytych w klanie 11.02.15, 13:31
      Kazuń wierzył w ciążę tak bardzo , że wolał przepisać udziały , żeby tylko ukochana( znowu) Heniutka nie dowiedziała się o zdradzie. A Halszka tak go maglowała , tak straszyła , że ten ledwie zipiał.
      • sfi Latarnik, jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy 11.02.15, 15:18
        i streszczeń :-)))
        • dami251 Re: Latarnik, jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy 17.02.15, 11:15
          Ja również jestem pod wrazeniem:) I jestem w szoku, ze w Klanie jednak toczy się zycie, bo przestalam ogladac już dawno temu, jak glownym wątkiem były problemy pieska Anny i doktorka;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka