ignorant11 Re: TW Bolek 01.02.17, 13:18 eliot napisał: > Zaskoczeniem to mogło być tylko dla "Bolka" > > > Bolek Wałesa tylko mataczył, próbowałodwlekac, tak jak bankrut, który liczy, ze karta sie odwróci gdy wygra w totolotka)) Cieszy, ze atmosfera sie czysci Odpowiedz Link
eliot Re: TW Bolek 01.02.17, 15:30 ignorant11 napisał: > Bolek Wałesa tylko mataczył, próbowałodwlekac, tak jak bankrut, który liczy, ze > karta sie odwróci gdy wygra w totolotka)) > > Cieszy, ze atmosfera sie czysci > Większość, łącznie z jego najgorętszymi obrońcami, nie miała złudzeń ani wątpliwości już od progu lat 90. Gdyby wówczas szczerze się przyznał i wyjaśnił co trzeba oraz okoliczności, czas i zakres współpracy z SB - to dzisiaj nikt nie robiłby z tego już problemu a jemu samemu pozwoliłoby to wyzwolić się z różnych zależności i podatności na szantaż... co uwidoczniało się podczas Jego prezydentury... A tak zamiast dożywać w chwale swoich dni, dożywa w kłamstwie i upokorzony, również własną małością i nikczemnością. I, niestety, nie jest mentalnie i intelektualnie zdolny do zrozumienia, że sam zniszczył swoją wielkość z lat 80. i z bohatera narodowego sam siebie uczynił błaznem. Szkoda! Odpowiedz Link
ignorant11 Re: TW Bolek 01.02.17, 17:25 Agent za kase zawsze bedzie mały, tak jest juz wyprodukowany, on teraz nie walczy nawet o swoje dobre imie, on walczy o kase... I nadal ostentacyjnie otacza sie ubecja. Bo wiesz, kto jest jego tłumaczem z hiszpańskiego? Zona Dukaczewskiego) Nie uwierze, ze to przypadkowe i, ze ona jest jest najzdolniejsza polska iberystka. Koniec tematu. KOpa w duuuuupe. Odpowiedz Link
eliot Re: TW Bolek 02.02.17, 10:52 ignorant11 napisał: > I nadal ostentacyjnie otacza sie ubecja. > > Bo wiesz, kto jest jego tłumaczem z hiszpańskiego? Zona Dukaczewskiego) > > Nie uwierze, ze to przypadkowe i, ze ona jest jest najzdolniejsza polska iberys > tka. > > Koniec tematu. > > KOpa w duuuuupe. > Howgh!!! Odpowiedz Link
mlodavy Re: TW Bolek 02.02.17, 13:05 Metoda stawiania na czele baranów osła, jest znana od starożytności, dlatego Rzym narzucał na pograniczu różnych zależnych od Rzymu królików, choćby słynne Regnum Vannium, podobnie jest w tym wypadku, kariera jak ostatnio słyszymy "niepiśmiennego" Wałęsy byłaby mocno zagadkowa, gdyby nie była zdalnie kierowana. Odpowiedz Link
eliot Re: TW Bolek 02.02.17, 13:57 mlodavy napisał(a): > Metoda stawiania na czele baranów osła, jest znana od starożytności, dlatego Rz > ym narzucał na pograniczu różnych zależnych od Rzymu królików, choćby słynne Re > gnum Vannium, podobnie jest w tym wypadku, kariera jak ostatnio słyszymy "niepi > śmiennego" Wałęsy byłaby mocno zagadkowa, gdyby nie była zdalnie kierowana. > To już była rewelacja, kiedy Widacki (czytać z angielska...) wystąpił z obroną (jak mu sie wydawało) Wałesy robiąc z niego juz zupełnego kretyna i analfabetę... Pogratulować "Bolkowi" takich obrońców! Odpowiedz Link
mlodavy Re: TW Bolek 13.02.17, 22:10 "Kiszczak zdradził mnie i ujawnił w 1981 r do internowanej P. Walentynowicz potem zdradzał mnie rozsyłając te paszkwile po całym świecie w tym do Solidarności Walczącej, na koniec zdradził mnie tym listem wysłanym do IPN, ale wcześniej na przesłuchaniu w IPN wyparł się wszystkiego" (pisownia oryginalna) – napisał Lech Wałęsa na swoim Facebooku. Były prezydent odniósł się do zarzutów o współpracę ze Służbą Bezpieczeństwa w latach 70. Zdradzić może tylko wspólnik w czymś, on się nie powinien wypowiadać, chyba, że chce się sam zdradzić. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: TW Bolek 14.02.17, 15:52 mlodavy napisał(a): > "Kiszczak zdradził mnie i ujawnił w 1981 r do internowanej P. Walenty > nowicz potem zdradzał mnie rozsyłając te paszkwile po całym świecie w ty > m do Solidarności Walczącej, na koniec zdradził mnie tym listem wysłanym do > IPN, ale wcześniej na przesłuchaniu w IPN wyparł się wszystkiego" (pisownia > oryginalna) – napisał Lech Wałęsa na swoim Facebooku. Były prezydent odniósł s > ię do zarzutów o współpracę ze Służbą Bezpieczeństwa w latach 70. > > Zdradzić może tylko wspólnik w czymś, on się nie powinien wypowiadać, chyba, że > chce się sam zdradzić. No dokłądnie! NIe mozna przeciez zdradzić wroga)) Odpowiedz Link
eliot Re: TW Bolek 15.02.17, 09:27 Zdradzić może tylko ktoś, komu ufamy... Bolek zaufał... a teraz ma pretensję do Kiszczaka, że go zdradził... Dobre! A tak swoja drogą, czy Bolek brał pod uwagę możliwość żeby jednak nie zdradzać... ? Odpowiedz Link