Dodaj do ulubionych

KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA

20.12.03, 16:57
18 października 2003 roku powołany został w Szczecinie Polski Komitet
Społeczny na rzecz Obrony Slobodana Milosevicia. Kontakt pkssm@wp.pl.

Obserwuj wątek
    • sztylet69 Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 20.12.03, 21:43
      Milosevic to rzeznik i grabarz Serbow, gdyby nie ten socjalistyczny satrapa to
      oszczedziloby to Serbom wielu cierpien.
      Mam ndzieje ze to nie chlopaki z Odali sie zaangazowali w jakas "spoleczna"
      pomoc dla tego pokurcza Milosevicza...
      Serbia-tak; Milosevic-nie!

Kiedys bylem bardzo zaangazowany w pomoc dla atakowanej przez NATO Serbii,
      tlumaczylem na polski jakies odezwy, robilismy plakaty, przywiezlismy Serbke na
      spotkanie itd. Ale to nie mialo nic wspolnego z poparciem dla cholernego
      socjalisty i egoisty Slobodana. Ludzie to jednak sa glupi..
      • ignorant11 Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 20.12.03, 22:52
        sztylet69 napisał:

> Milosevic to rzeznik i grabarz Serbow, gdyby nie ten socjalistyczny satrapa to
        > oszczedziloby to Serbom wielu cierpien.
        > Mam ndzieje ze to nie chlopaki z Odali sie zaangazowali w jakas "spoleczna"
        > pomoc dla tego pokurcza Milosevicza...
        > Serbia-tak; Milosevic-nie!
        >
        > Kiedys bylem bardzo zaangazowany w pomoc dla atakowanej przez NATO Serbii,
        > tlumaczylem na polski jakies odezwy, robilismy plakaty, przywiezlismy Serbke
        na
        > spotkanie itd. Ale to nie mialo nic wspolnego z poparciem dla cholernego
        > socjalisty i egoisty Slobodana. Ludzie to jednak sa glupi..
        • borebitsy Serbowie wybierają HONOR 28.12.03, 13:36
          Serbowie wybierają HONOR

w wolnych wyborach parlamentarnych Miłosiewicz i jego partia uzyska najwięcej
          głosów. Na nic się zdała kosztowna socjotechnika. "Tumani many"
          Serbowie to honorowy naród.

jakże podle i chaniebnie brzmią opinie kundli tego forum
          wobec woli wyborców w Serbii.

Hańba wam paszywe psy.
          hańba że skomlicie w słowiańskim jązyku

zivia Serbia!
          • sztylet69 Re: Serbowie wybierają HONOR 28.12.03, 19:14
            Wlasnie socjotechnika zadzialala... Honor, pewnie, nie ma to jak superhonorowy
            Milosevic. Puknij sie w glowe, co ty bierzesz za honor.
            A propos socjotechniki- wypowiedz serbskiej dziennikarki Svetlany Spero w
            Rzeczpospolitej: "To przeciez oni [radykalowie], we wspolpracy z komunistami,
            doprowadzili do wybuchu wojny domowej w Jugoslawii i do jej rozkladu.
            (...)Zdyscyplinowany i otumaniony populistycznymi haslami elektorat radykalow i
            socjalistow stanowi zagrozenie dla demokratycznej Serbii,znowu znalezlismysie o
            krok od przepasci.Zalewa nas powracajaca fala nacjonalistow i komuny"
            • borebitsy Re: Serbowie wybierają HONOR 28.12.03, 21:07
              sztylet69 napisał:

> Wlasnie socjotechnika zadzialala...

moźe i nie bo tylko idiota
              nazywa finansowaną za $$ radiostację
              w za $$ bombardowanym
              lansującą pro $$ hasła i bezhasłowy luz miernoty
              w kraju bombardowanym nawet przez B52
              nazywa B52.
              niby tak że to nie my.
              W boju wychodzi szydło z worka kto sprzedajny kapeć a kto bohater.

Ojżesz ja niezapomnę, bo swiat się zminił 23 marca 1999 roku.
              Pewnie mogłem zauważyć to kłamstwo wcześniej, zrozumiałem widząc płonącą
              Yugosławię.

>Honor, pewnie, nie ma to jak superhonorowy

Pamiętasz ludzi stojących na mostach ze żeby im mośtów bombami nie zniszczyli.
              Nipomogło
              Nie zapomina się takich obrazów gdy propaganda pokazuje je jako "przymusowe
              tarcze ludzkie" wystarczy zajrzeć ludziom w oczy przynajmiej mi który widzi na
              oczy.

A ty oralno analny pikniku 69 busz sie frajerze.

> Milosevic. Puknij sie w glowe, co ty bierzesz za honor.

Trudno od obciętego obciacha oczekiwać zrozuminia honoru.

> A propos socjotechniki- wypowiedz serbskiej dziennikarki Svetlany Spero w
              > Rzeczpospolitej: "To przeciez oni [radykalowie], we wspolpracy z komunistami,
              > doprowadzili do wybuchu wojny domowej w Jugoslawii i do jej rozkladu.
              > (...)

> Zdyscyplinowany i otumaniony populistycznymi haslami
              "vox populus vox dei"
              woli kali kali wali , filozofia kalego bo wyniki złe dla jego.

> elektorat radykalow i socjalistow stanowi zagrozenie dla demokratycznej

elektorat patriotów a ty odwrotko tego nie zrozumiesz.

>Serbii,znowu znalezlismysie o krok od przepasci.

A co znowu będziesz bobmbardować yougosławię ?

> Zalewa nas powracajaca fala nacjonalistow i komuny"

Jednak demokracja powinna uznać wole elektoratu, toż oni więcej doswiadczyli
              demokracji niż się komukolwiek w Polszce zdaje. Kto nie przeżył
              wolności "humanitarian bonmbing" podłego przekupstwa, finansowanej za pieniądze
              okupanta reklamie wybierającej psy . Nawet taki polki film "psy wojny" jeden z
              elementów psiarni wypuszczonej na jugosławie. jakże wielu z nas powtarza
              kupione reklamówki. Gdzie zanikło czujne hasło TELEWIZJA KŁAMIE, media kłamią.
              Mogą kłamać i ich bezkrytyczne sysnie doje chańbę jaka brudzi Polski oblicze.
              Jeszcze wieżę że za ludobujstwo bekną Clinton Halfbright a już napewno ich euro
              poplecznicy z Wałęsą i Kwachem w ogonie bo i oni rzucili kamień.
              Niektórzy jak Jack Straw zdaje się przejżeli na oczy, owszem lepiej późno niż
              wcale nie , aczkolwiek ja mogę odpuścić czy odpuszczą kalekie dzieci, oślepione
              wdowy, czy odpuści ?

Bo oczy widziały oczy zapamiętały
              Usta ach moje usta kłamać was nie czas
              słońca oczy wam wódz gaju muża mego
              spivnista ma roda my w znich Ahura

Ojżesz ja niezapomnę, bo swiat się zminił 23 marca 1999 roku.
              Pewnie mogłem zauważyć ten kłam wcześniej, zrozumiałem widząc płonącą
              Yugosławię.

• borebitsy Sztylet aktywista 28.12.03, 22:05
        sztylet69 napisał:

> Kiedys bylem bardzo zaangazowany w pomoc dla atakowanej przez NATO Serbii,
        > tlumaczylem na polski jakies odezwy, robilismy plakaty, przywiezlismy Serbke
        > na spotkanie itd.

Żyje jeszcze ta kobieta?
        Czy też podzieliła los paru tysięcy ofiar natowskiej inwazji.

Ofiary Jugosławi mają nazwiska i niestety często daty.
        A twoje "wspomnienie" ma datę i nazwisko ?
        • sztylet69 Re: Sztylet aktywista 29.12.03, 12:52
          Kobita zyje, niedawno byla prywatnie w Polsce. Natomiast wielu nie odpowiada na
          listy,w tym ludzie z uniwerku wiec nie wiem co sie stalo.Moze byli umoczeni za
          socjalistow i tera ich powywalali?
          Wiesz, ja znam tam kilka osob, i nie laczmy poparcia dla satrapy socjalisty
          Milosevica z obrona swojej Ojczyzny. Chyba nikt tu na tym forum nie popiera
          masakry zafundowanej narodowi serbskiemu. Ale po stokroc wole widziec Jugoslawie
          jako kraj ustabilizowany, wolny, rozwijajacy sie.A nie jako prywatne panstewko
          rodziny Milosevicow i ich przydupasow. Niedawno apelowali w Rzeczpospolitej
          ambasadorzy panstw b. Jugoslawii,zeby Polska pchala tam swoje towary. Oni je
          kupia i ,przeciwnie do Ruskich, zaplaca polskim dostawcom zeby ci nie
          bankrutowali. Ale moj kumpel wrocil z Belgradu i mowil ze polskie buty HD
          kosztuja tam pensje. Zycie jest tam tanie,ale z drugiej strony nie stac ich na
          nic co jest wyprodukowane poza Serbia i Czarnogora. Szkoda.

Jeszcze jedno: bluzgasz, jedziesz wulgaryzmami. Napisz cos o sobie, gdzie zyjesz
          (miasto), co robisz dla Slowianszczyzny poza darciem ryja na innych... Opisz sie
          jakos.
          • borebitssy Re: Sztylet aktywista 31.12.03, 19:08
            sztylet69 napisał:

> Kobita zyje, niedawno byla prywatnie w Polsce. Natomiast wielu nie odpowiada
            na
            > listy,w tym ludzie z uniwerku wiec nie wiem co sie stalo.Moze byli umoczeni za
            > socjalistow i tera ich powywalali?
            > Wiesz, ja znam tam kilka osob, i nie laczmy poparcia dla satrapy socjalisty
            > Milosevica z obrona swojej Ojczyzny. Chyba nikt tu na tym forum nie popiera
            > masakry zafundowanej narodowi serbskiemu. Ale po stokroc wole widziec
            Jugoslawi
            > e
            > jako kraj ustabilizowany, wolny, rozwijajacy sie.A nie jako prywatne panstewko
            > rodziny Milosevicow i ich przydupasow. Niedawno apelowali w Rzeczpospolitej
            > ambasadorzy panstw b. Jugoslawii,zeby Polska pchala tam swoje towary. Oni je
            > kupia i ,przeciwnie do Ruskich, zaplaca polskim dostawcom zeby ci nie
            > bankrutowali. Ale moj kumpel wrocil z Belgradu i mowil ze polskie buty HD
            > kosztuja tam pensje. Zycie jest tam tanie,ale z drugiej strony nie stac ich na
            > nic co jest wyprodukowane poza Serbia i Czarnogora. Szkoda.
            >
            > Jeszcze jedno: bluzgasz, jedziesz wulgaryzmami. Napisz cos o sobie, gdzie
            zyjes
            > z
            > (miasto), co robisz dla Slowianszczyzny poza darciem ryja na innych... Opisz
            si
            > e
            > jakos.

Nie ucze sie ,nie pracuje,ale ulica mnie szanuje.Slucham hip-hopu nosze
            szerokie spodnie ,bakam kazdego dnia grass,a czasem nawet sobie w nosa spida
            przyjebie ,wtedy pisze moja najlepsze posty ,ktore wy tak bardzo lubicie
            czytac,na to forum trafilem,bo moj kolega slucha takiej slowianskiej kapeli
            Behemoth i mowil ,ze to wery kul muza.Oni maja taki zajebisty kawalek chwala
            mordercom Wojciecha.Znacie?Ma moze ktos z was na wymiane taki duzy plakat
            Neragla? moge dac nawet mojego Tupaca ,ktory od dwoch lat wisi nad moim wyrkiem.

Slawa
            • sztylet69 Re: Sztylet aktywista 01.01.04, 12:26

> Nie ucze sie ,nie pracuje,ale ulica mnie szanuje.Slucham hip-hopu nosze
              > szerokie spodnie ,bakam kazdego dnia grass,a czasem nawet sobie w nosa spida
              > przyjebie ,wtedy pisze moja najlepsze posty ,ktore wy tak bardzo lubicie
              > czytac,na to forum trafilem,bo moj kolega slucha takiej slowianskiej kapeli
              > Behemoth i mowil ,ze to wery kul muza.Oni maja taki zajebisty kawalek chwala
              > mordercom Wojciecha.Znacie?Ma moze ktos z was na wymiane taki duzy plakat
              > Neragla? moge dac nawet mojego Tupaca ,ktory od dwoch lat wisi nad moim wyrkiem
              > .
              >
              > Slawa

Yo man! Jestes w porzo ziomal!!
    • borebitsy linki tego forum 28.12.03, 23:21
      witomir napisał:

> 18 października 2003 roku powołany został w Szczecinie Polski Komitet
      > Społeczny na rzecz Obrony Slobodana Milosevicia. Kontakt pkssm@wp.pl.
      >

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217&w=9783084
      • borebitsy igno 29.12.03, 02:00
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217&w=9881081
    • lacietis Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 29.12.03, 11:53
      Dziękuję za tę inicjatywe w imieniu narodu Chorwackiego!
      Mamy nadzieję, że Milošević wkrótce wróci do Serbii i doprowadzi ja do rozkładu!

Havala!
      • borslaw Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 29.12.03, 20:38
        a ja jestem za broz tito!
        teraz popieram lukaszenke i putina!

miloszewic popieral tylko serbow a tu trzeba wodza wszechslowianskiego.
        dla mnie kazdy kto zabija slowianina(brata) jest zdrajca!!!
        a to,ze serbowie nie daja sie otumanic zachodowi tez budzi we mnie sympatie.
        • lacietis Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 30.12.03, 14:08
          borslaw napisał:

> a ja jestem za broz tito!
          > teraz popieram lukaszenke i putina!
          >
          > miloszewic popieral tylko serbow a tu trzeba wodza wszechslowianskiego.
          > dla mnie kazdy kto zabija slowianina(brata) jest zdrajca!!!
          > a to,ze serbowie nie daja sie otumanic zachodowi tez budzi we mnie sympatie.

++No właśnie! Milošević, kazał mordować nie tylko niesłowiańskich Albańczyków
          [co wcale chwały mu nie przysparza], ale również Chorwatów i bośniackich
          Muzułmanów - którzy są nie gorszymi Słowianami niż Serbowie!
          Podobnie, rzecz się ma z łukaszenką! popiera słowiańską rosyjskość - ale
          kosztem nie mniej słowiańskiej białoruskości. Na dodatek zmniejsza, bogactwo
          kulturowe Słowiańszczyzny, tępiąc - co prawda nie najważniejszy - ale odręby
          wariant kultury słowiańskiej, w białoruskim wydaniu.
          • borslaw Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 31.12.03, 19:58
            lacietis,bialoruskosc i polskosc to wymysly zydowsko-germanskie!

ja czuje sie slowianem!!!
            • lacietis Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 02.01.04, 13:03
              borslaw napisał:

> lacietis,bialoruskosc i polskosc to wymysly zydowsko-germanskie!
              >
              > ja czuje sie slowianem!!!

Całkiem Ci odbiło!!!
              • borebitsy Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 03.01.04, 15:47
                lacietis Ujawnił:

Że nie potrafi dyskutować po polsku.
                Tak jak wcześniej że w "rodzinnym" języku zna tylko dwa słowa.
                • borebitssy Re: KOMITET NA RZECZ OBRONY SLOBODANA MILOSEVICIA 03.01.04, 17:05
                  lacietis Ujawnił:

Że nie potrafi dyskutować po polsku.
                  Tak jak wcześniej że w "rodzinnym" języku zna tylko dwa słowa.

• borebitsy na żlodzieju capka gore 05.01.04, 07:14
      coby capka nie gorała
      krwisko trysko gosi je

co złodziej napisali że się sami podpisali?
      Jeszcze mało mało ich do piecznia plewa

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217&w=9985402&a=9985405
      Tak długo? czyżby przegapili wybory w Jugosławi?
      Ciekawe jak tam wyniki? Ile procent dostali pro-Milo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka