ernest_linnhoff 21.05.04, 00:18 ... jeść ;) I co to będzie jak tylko ja nie śpie? Samemu "trza" się bujnąc po prowiant...;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokraczny_kotek Re: Zachciało mi się w nocy ... 21.05.04, 00:20 ernest_linnhoff napisał: > ... jeść ;) > > I co to będzie jak tylko ja nie śpie? > Samemu "trza" się bujnąc po prowiant...;-) a daleko? :) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Zachciało mi się w nocy ... 21.05.04, 00:25 pokraczny_kotek napisała: > a daleko? w dół po schodach :) W sumie blisko, ale straszno jakoś heheh Odpowiedz Link
pokraczny_kotek Re: Zachciało mi się w nocy ... 21.05.04, 00:33 ernest_linnhoff napisał: > pokraczny_kotek napisała: > > > a daleko? > > w dół po schodach :) W sumie blisko, ale straszno jakoś heheh idź ze świeczką :) a mnie już wabi łóżko. jutro muszę wstać o 6 rano żeby ganiać po elitarnych krakowskich liceach, sklepach, oraz dilerach w melinach :) hyhy w sobotę wstanę za to po południu. o! Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Zachciało mi się w nocy ... 21.05.04, 00:38 pokraczny_kotek napisała: > idź ze świeczką :) > a mnie już wabi łóżko. jutro muszę wstać o 6 rano żeby ganiać po elitarnych > krakowskich liceach, sklepach, oraz dilerach w melinach :) > hyhy > w sobotę wstanę za to po południu. o! Gdybym palił, poszedłbym z fajkiem i jego ciepły blask prowadziłby mnie przez mrok. Na półpietrze ustawiony jakiś wazon z jakimiś gałązkami (wygląda teraz jakby to pająk się na mnie czaił - buuuu) ;-) No ale teraz jestem już niczym napasiony kocur, czas na sex, hehehe, dobranoc :) Odpowiedz Link
ulalka Re: Ernest :D 21.05.04, 09:40 czy Twoja Druga Polowa (ponoc, tak mowia, ze Lepsza ;) nie bedzie miala nic przeciwko, jesli oficjalnie oswiadcze na forum, ze - po Twoich wpisach, rzecz jasna - lubie Cie?? :) milego dnia :)) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Ernest :D 21.05.04, 10:24 Lubienie to bardzo pozytywna sprawa, wiec pewnie, ze nie bedzie miała :) Ja tez Cie lubie :) milego dnia :)) Odpowiedz Link
ulalka Re: Ernest :D 21.05.04, 16:58 nio to sie ciesze :) przybij piatke :)) (i pozdroov Twoja Polowe :D Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Ernest :D 21.05.04, 18:00 piątka (plask) :-) (w tle muzyka: ...u_lalala aj lowiu beibi... ;-)) Odpowiedz Link
ulalka Re: Ernest :D 22.05.04, 11:40 ernest_linnhoff napisał: > piątka (plask) :-) > (w tle muzyka: ...u_lalala aj lowiu beibi... ;-)) :)))) a do Ciebie macha lapka moj Kiciak ;) Odpowiedz Link
j_u Re: troche sie boją, ale trzymają fason ;-) n/t 21.05.04, 14:54 Co zrobic z mezczyzna, ktory stawia sie grupce dresow, a ucieka przed szerszeniem? ;))) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff a można ;-) 21.05.04, 16:23 j_u napisała: > Co zrobic z mezczyzna, ktory stawia sie grupce dresow, a ucieka przed > szerszeniem? ;))) 1. kochac 2. wyrazic podziw i uznanie za postawe z dresami, jednoczesnie zwracajac uwage ze pod Kircholmem tez byl stosunek 1:6 i mniejszosc wygrala 3. zrobic krok "w przod" mowiac: "aach wiedzialam, ze jestes uczulony na jad szerszenia i imponuje mi twa szybkosc" 4. wziasc packe i trzepnac szerszenia ;-) Odpowiedz Link
klle Re: a można ;-) 22.05.04, 18:27 ernest_linnhoff napisał: > 4. wziasc packe i trzepnac szerszenia a co stworzonko nie ma prawa do życia? Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: a można ;-) 22.05.04, 18:30 klle napisał: > a co stworzonko nie ma prawa do życia? oczywiście, że ma (o ile nie przejawia agresji, wtedy niestety "cios za cios") ;-) Odpowiedz Link