wo_bi 30.05.04, 22:08 Najpierw zrobili tak, ze milo "zniesienia" VAT i tak net jest drozszy. Nie ma to jak manipulaja informacja... A teraz to... brak mi slow... rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=69405 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: made in Poland 30.05.04, 22:37 ciekawe kiedy wprowdza platne komunikatory?? Odpowiedz Link
daffne Re: made in Poland 30.05.04, 23:56 ulalka napisała: > ciekawe kiedy wprowdza platne komunikatory?? Ula , nie kracz kobieto :))) Pozdr. Odpowiedz Link
koaa Re: made in Poland 31.05.04, 01:09 chyba byłoby ciezko jest za duzo komunikatorów Odpowiedz Link
ulalka Re: made in Poland 31.05.04, 18:20 daffne napisała: > ulalka napisała: > > > ciekawe kiedy wprowdza platne komunikatory?? > > Ula , nie kracz kobieto :))) > > Pozdr. > ja tylko pisze science fiction ;) a te to niestety prawie zawsze sei sprawdzaja :( pozdrooveczki, Daffne :) Odpowiedz Link
klle Re: made in Poland 31.05.04, 11:39 a co !!! nie tylko to jeszcze dadzą każdemu kompowi numer i bez niego nikt do netu nie wejdzie, a dowód przez kamerkę trza będzie pokazać! Odpowiedz Link
lolyta Re: made in Poland 31.05.04, 16:29 klle napisał: > a co !!! > nie tylko to jeszcze dadzą każdemu kompowi numer i bez niego nikt do netu nie > wejdzie, a dowód przez kamerkę trza będzie pokazać! Bys sie zdziwil. Bys pokorzystal z kompa w USA to by Ci sie to smieszne przestalo wydawac :-O Odpowiedz Link
ulalka Re: made in Poland 31.05.04, 18:16 lolyta napisała: > klle napisał: > > > a co !!! > > nie tylko to jeszcze dadzą każdemu kompowi numer i bez niego nikt do netu > nie > > wejdzie, a dowód przez kamerkę trza będzie pokazać! > > Bys sie zdziwil. Bys pokorzystal z kompa w USA to by Ci sie to smieszne > przestalo wydawac :-O > > łoooo.. matko :( Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: made in Poland 04.06.04, 08:37 Słyszeliście o pomyśle zakłądania kont pocztowych z dowodem osobistym - zdążamy we właściwym kierunku :-((( Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: made in Poland 04.06.04, 08:46 mariusz_d1 napisał: > Słyszeliście o pomyśle zakłądania kont pocztowych z dowodem osobistym - zdążamy > > we właściwym kierunku :-((( MEA CULPA - nie przeczytałem wcześniej tego co w odnośniku podał wo_bi. Pomysł genialny z rodzaju "Co by tu jeszcze spieprzyc Panowie?" Odpowiedz Link
wo_bi Re: made in Poland 04.06.04, 13:07 mariusz_d1 napisał: > MEA CULPA - nie przeczytałem wcześniej tego co w odnośniku podał wo_bi. :-)) > Pomysł genialny z rodzaju "Co by tu jeszcze spieprzyc Panowie?" No wlasnie, bo to pewnie dla tego, ze polskie spoleczenstwo jest najbardziej zacofanym w UE pod wzgledem informatycznym (czyt. dostep do internetu, itp.). To po co im (nam) e-mail. Z pewnoscia, serwery zagraniczen, juz zacieraja rece. Odpowiedz Link
freewolf Re: made in Poland 06.06.04, 00:34 Może od razu wszystkim jakowegoś chipa wszczepić? Szybko, sprawnie, oszczędnie – żadnych dokumentów nie trzeba, od razu wiadomo gdzie i z kim Kowalski właśnie śpi, czy nie napada na bank, etc. I pewnego dnia wszyscy wesoło obudzimy się w Platrixie. :) I ciekawi mnie jeszcze jedno: Czy do Ameryki i Australii, gdzie również mam konta, będę musiał się z dowodzikiem pofatygować? :) Odpowiedz Link