salsa_caliente 28.07.05, 21:43 Dziś u mnie było +36 teraz za oknem błyskawice co chwila ale ani kropelki... Help! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_linnhoff Re: Jeeeeeeeeestem zahartowany... 28.07.05, 22:57 ... gdy kilka dni temu wytrzymalem grubo przeszlo czterdziesci w Asuanie i jeszcze wiecej w Abu Simbel :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 28.07.05, 23:19 a mi doooobrze, bo uziemiona siedzę a własciwie leżę w domu z nogą na temblaku :) a dom obłożyli styropianem w celu ocieplenia = oziębienia. Teraz w chałupie chłód, że hej, żeby gorzej nie powiedzieć. 10 stopni C mniej niż za oknem.Sama sobie zazdroszczę :)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 29.07.05, 11:06 wklejam z wątku Betty dekamerońskiego " hicior dla Padalca " ...Dzięki Ci, duszo moja. Na Ciebie można zawsze liczyć i to nawet w takich błachostkach.Bardzom wdzięczna - to jest tak, że drobna rzecz a tyle radochy jest dla Padalca :)) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A dziś na tej działce zerwalam se ścięgno przyczepiające mięsień łydki pod kolanem. jestem denat, to potworny ból i chodzić nie da rady. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ itd...itd... Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 01.08.05, 11:34 O ranyyyyy to nie zazdroszczę tej nóżki chorej.... Odpoczywaj! Odpowiedz Link
klle Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 04.08.05, 11:52 wszędzie leje to już chyba nie jesteś ugotowana?! nareszcie taka pogoda jak ma być! Odpowiedz Link
skuule Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 05.08.05, 10:52 klle napisał: > wszędzie leje to już chyba nie jesteś ugotowana?! > nareszcie taka pogoda jak ma być! > a ty co deszczowiec?! Odpowiedz Link
ulalka Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 06.08.05, 20:24 skuule napisał: > klle napisał: > > > wszędzie leje to już chyba nie jesteś ugotowana?! > > nareszcie taka pogoda jak ma być! > > > a ty co deszczowiec?! > chyba dreszczowiec.. e tam..! dyc lato i ma byc gotowanie za oknem :D Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 08.08.05, 18:26 klle napisał: > zima i śnieg > a nie lato! > Tak jest! Odpowiedz Link
klle Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 08.08.05, 19:26 a co ty tak - Tak jest! zwerbowali cię? Odpowiedz Link
ulalka Re: Jeeeeeeeeestem ugotowana 09.08.05, 18:19 klle napisał: > zima i śnieg > a nie lato! > e nooo.. myslalam, ze tylko w gorach.... :O Odpowiedz Link