aankaa 29.08.03, 21:54 mieszkanie przypomina plac budowy roz... totalna a za dwa dni powinno być czysto i pachnąco oj, jak ja to lubię :))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 29.08.03, 21:57 Ha ha ,za dwa dni??O naiwnosci Ty moja:))) Odpowiedz Link
aankaa Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 29.08.03, 21:58 mam dobry sklep nocny dziarskiego "fachowca" i NADZIEJĘ Odpowiedz Link
aankaa ooooo, właśnie powiedział 29.08.03, 22:00 że prąd będzie (i nie zniknie) :))))))))))) Odpowiedz Link
silvanca też to lubię :-) 29.08.03, 21:59 aankaa napisała: > mieszkanie przypomina plac budowy > roz... totalna > > a za dwa dni powinno być czysto i pachnąco > > oj, jak ja to lubię :))))))))))) dokładniej mówiąc to ja wolę przemeblowywać :-)) Odpowiedz Link
aankaa Re: też to lubię :-) 29.08.03, 22:00 silvanca napisała: > dokładniej mówiąc to ja wolę przemeblowywać :-)) to później Odpowiedz Link
betty-bt Re: też to lubię :-) 29.08.03, 22:02 silvanca napisała: > dokładniej mówiąc to ja wolę przemeblowywać :-)) zauwazylismy, obywatelko ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 29.08.03, 22:01 aankaa napisała: > mieszkanie przypomina plac budowy > roz... totalna > > a za dwa dni powinno być czysto i pachnąco > > oj, jak ja to lubię :))))))))))) mato swieta! jak mozna to lubic??? na sama mysl mnie trzesie! brr... ale o tym juz kiedys mowilam Odpowiedz Link
aankaa Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 29.08.03, 22:03 to się nazywa "twórczy pierdolnik" potem może być tylko LEPIEJ :)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 29.08.03, 22:09 aankaa napisała: > to się nazywa "twórczy pierdolnik" > potem może być tylko LEPIEJ :)) taaa, u mnie bylo z dnia na dzien gorzej! az zrobilam rozpierdolnik i wszystko wrocilo do normy Odpowiedz Link
raszefka Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 29.08.03, 22:12 a nie masz tam jakich kafelków do skuwania ze ściany? Dobra w tym jestem, a mam energię do wyładowania Odpowiedz Link
aankaa spóźniłaś się :( 29.08.03, 22:17 był kawał ściany do rozwalenia teraz już tylko posprzątać pozostało a to już nie jest takie "do wyładowania się" całe szczęście, że Bozia Dzieci dała będzie kto miał to draństwo nosić ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: spóźniłaś się :( 29.08.03, 22:18 aankaa napisała: > całe szczęście, że Bozia Dzieci dała > będzie kto miał to draństwo nosić ;) ha ha ha :))) Odpowiedz Link
summa Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 29.08.03, 22:21 to gdzie sie zadekowałas z komputerkiem, żeby ci gruzu nie naleciało? Na balkonie?? Odpowiedz Link
daffne Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 30.08.03, 11:50 summa napisała: > to gdzie sie zadekowałas z komputerkiem, żeby ci gruzu nie naleciało? Na > balkonie?? Na balkonie chyba niee bo opalilaby sie papierochami a Aankaa rzuca palenie :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link
daffne Re: Cześć Daffne! 31.08.03, 14:27 summa napisała: > a Ty już skończyłaś remonty? > Czesc Summa !! :)) A cos Ty jeszcze nie skonczylam :)U siebie narazie zrobilam pokoj,mialam robic reszte ale babci sie zamarzyly nowe okna i tam mialam kupe roboty .Odpoczne troche i jak nic nowego babcia nie wymysli to bede remontowac sie dalej :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link
ulalka Re: wreszcie jestem w swoim żywiole 30.08.03, 16:44 a zywioly lubia porywac ;)) zeby Cie Anko nie porwalo!... Odpowiedz Link
aankaa jest lepiej niż myślałam :) 30.08.03, 17:35 zostało jeszcze wyrównanie ściany i tapetowanie :) i wyniesienie gruzu :(( Odpowiedz Link
ulalka Re: jest lepiej niż myślałam :) 30.08.03, 18:17 ladnie Wam idzie kooperacja :))) Odpowiedz Link
daffne Re: jest lepiej niż myślałam :) 31.08.03, 14:29 aankaa napisała: > zostało jeszcze wyrównanie ściany i tapetowanie :) > i wyniesienie gruzu :(( îo matko :) Nie zazdroszcze ...ale jak pomyslec jaki bedzie wynik takiej pracy to az sie robic chce :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link