koaa 05.10.03, 21:05 Pub irlandzki (coker -chyba) al.niepodległości 19 a zamiast szyb sa witraże duże piwo 5 zł - 5 minut od metra wilanowska. A poza tym tam nieraz gra na gitarze mój brat cioteczny - muzyke celtycką:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Re: Super Pub na impre 05.10.03, 21:42 po co plułeś mi w sok??? teraz jestem chora przez Ciebie ;P Odpowiedz Link
koaa Re: Super Pub na impre 05.10.03, 21:45 A mówiłaś że udaje kiedy narzekałem na wirusa który mnie drąży- weź proszki i 3 dni wolnego -i bedzie dobrze:))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Super Pub na impre 05.10.03, 21:48 > A mówiłaś że udaje kiedy narzekałem na wirusa który mnie drąży- weź proszki i > 3 dni wolnego -i bedzie dobrze:))))) nie mówiam nic o udawaniu! która Cię rzuciła dla dziewczyny??? Odpowiedz Link
snow.white lacze sie w bolu... 05.10.03, 21:48 ...ja nie wiem,czy to zarazki Koaa,czy ten deszcz,mnie tez lapie,ale probuje sie ratowac-na razie ok. Odpowiedz Link
ulalka Re: Super Pub na impre 05.10.03, 21:58 koaa napisał: > Pub irlandzki (coker -chyba) al.niepodległości 19 a zamiast szyb sa witraże > duże piwo 5 zł - 5 minut od metra wilanowska. A poza tym tam nieraz gra na > gitarze mój brat cioteczny - muzyke celtycką:) pub nazywa sie CORK i jest naprawde super :))) najesc sie mozna juz za 20 pln i na dodatek niedaleko mojej uczelni :))) suuuuuuuper miejsce, polecam i podczepiam sie pod te impreze :))) Odpowiedz Link
koaa Re: Super Pub na impre 05.10.03, 22:09 no własnie :))))) wiedziałem że cos pokreciłem -ale nie wiem co ta nazwa znaczy-a Ty pewnie wiesz-więc gadaj:) Odpowiedz Link
ulalka Re: Super Pub na impre 05.10.03, 22:18 koaa napisał: > no własnie :))))) wiedziałem że cos pokreciłem -ale nie wiem co ta nazwa > znaczy-a Ty pewnie wiesz-więc gadaj:) to jest nazwa irlandzka :)) miejscowowsci :))) www.photos-of-ireland.de/index.html Odpowiedz Link
m.malone Re: Super Pub na impre 05.10.03, 23:53 Dobry wieczór:) Albo też korek - od butelki całkiem nowy m.malone __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link
ulalka Re: Super Pub na impre 06.10.03, 18:22 m.malone napisał: > > Dobry wieczór:) > Albo też korek - od butelki > całkiem nowy > m.malone > > __ > > Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo > - irlandzkie (podobno) ladnie :)))) wg tego mam jeszcze i ja czas :)))))))) Odpowiedz Link
m.malone Re: Super Pub na impre 06.10.03, 19:04 Wszyscy mamy - po trosze:) dzieki m.malone Odpowiedz Link
ulalka Re: Super Pub na impre 06.10.03, 21:06 m.malone napisał: > Wszyscy mamy - po trosze:) > dzieki > m.malone :))))))) Odpowiedz Link
amidala Re: Super Pub na impre 06.10.03, 09:18 O proszę... Znaleźliście mój ulubiony pub... No trudno. Teraz będzie się cała Warszawa tutaj zbiegać - jak my to przeżyjemy ;)) Przyznam się, że robiłam tam urodziny, pracuję z nimi przez ścianę, i jako firma jesteśmy zaprzyjaźnieni z właścicielem. Fajny Irlandczyk. A Cork to też hrabstwo w Irlandii. Odpowiedz Link
ulalka Re: Super Pub na impre 06.10.03, 15:20 a ja tez tam bywalam!...czesto!..jak to sie stalo droga Amidalo, ze sie nie spotkalysmy?? ;))) Odpowiedz Link
amidala Re: Super Pub na impre 06.10.03, 15:24 Może dlatego, że ja wpadam tam czasem na obiadki, a wieczornie bywam tylko sporadycznie... A poza tym, niestety, nie mamy jeszcze żadnych zewnętrznych cech rozpoznawczych forumowicza. Może oprócz wzroku błędnego i włosa w nieładzie. Chyba czas pomyśleć o jakimś tatuażu na czoło, nie będzie wątpliwości ;))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Super Pub na impre 06.10.03, 18:17 znaczy pora sie wymienic fotka, Amidalo droga :)))) szykuja mi sie jeszcze wypady do stolicy! :))) Odpowiedz Link
m.malone Re: Super Pub na impre 06.10.03, 19:02 Oj, Ami:) I często tam bywasz pewnie:)) A to tylko 1,2 szmata drogi ode mnie Pozdrowienia Ale to chyba nie jest"A Pub With No Beer", mam nadzieję: m.malone Odpowiedz Link