nie_kaz_golic_brody 19.10.03, 01:28 kto by pomyslal, ze tam milo nas wspominaja. a ze jeszcze ktos teskni... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_kaz_golic_brody przepraszam 19.10.03, 01:30 oto wlasciwy link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=8585671 Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: przepraszam 19.10.03, 18:27 Pierr_Dolinsky'ego opinię tak zaszargali, ze nikt już przy zdrowych zmysłach do niego zatęsknić nie może. Odpowiedz Link
greenblack Re: jestem wzruszony 21.10.03, 18:31 Beato, czy często zdarza Ci się uważać się za mężczyznę? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jestem wzruszony 21.10.03, 20:02 greenblack napisał: > Beato, czy często zdarza Ci się uważać się za mężczyznę? z całym szacunkiem - głupie jakies to pytanie. Podobno nie ma głupich pytań. A jednak. Odpowiedz Link
greenblack Re: jestem wzruszony 21.10.03, 20:18 Ja tylko się pytam, dlaczego Beacie zdaje się, że jest mężczyzną. Ukryte pragnienie? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jestem wzruszony 21.10.03, 20:20 greenblack napisał: > Ja tylko się pytam, dlaczego Beacie zdaje się, że jest mężczyzną. Ukryte > pragnienie? nie sądzę, że jej się zdaje to - co ty jej swoim pytaniem ( już sformuowanym jako gotowa prawie odpowiedź ) sugerujesz. Odpowiedz Link
greenblack Re: jestem wzruszony 21.10.03, 20:22 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > nie sądzę, że jej się zdaje Juz rozumiem, nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link
betty-bt kilka pytan do greenblacka 21.10.03, 22:11 greenblack napisał: > Juz rozumiem, nie mam więcej pytań. to juz nie musze udawac kobiety? jak milo. nareszcie! pytania do ciebie; czy o wstep na dekamerona prosiles tylko po to, zeby dopisac sie w tym watku? co to mialo byc, proba kompromitacji mojej osoby? na zlosc chciales mi zrobic? marnie, oj marnie. wszak wszystkim tu zebranym wiadome jest, ze to moj drugi nick. i po co ci to bylo? mogles sie chociaz przywitac. ale moze nie powinnam wymagac od ciebie az tyle kultury. przeciez znam cie juz na tyle. nawet sprzeczac sie na poziomie nie potrafisz. Odpowiedz Link
pierre_dolinsky_paris Re: jestem wzruszony 21.10.03, 22:16 greenblack napisał: > Juz rozumiem, > > *************************************************************************** to ja myślałem, że jako jedyny primitivo i tylko wyjątkowo tu wstęp wyprosiłem.. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: jestem wzruszony 21.10.03, 22:22 pierre_dolinsky_paris napisał: > to ja myślałem, że jako jedyny primitivo i tylko wyjątkowo tu wstęp wyprosiłem. nie, chyba wpuszczaja kazdego czuba.. to jest nas juz trzech w tym watku! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: jestem wzruszony 21.10.03, 23:04 A fe, wstyd mi za kolege - nawet sie nie przywitales, ale od razu atakujesz :( Odpowiedz Link
summa Re: jestem wzruszony 21.10.03, 23:12 greenblack napisał: > Beato, czy często zdarza Ci się uważać się za mężczyznę? a uważasz, że to dobre wejście - zaczynac od prowokacji? Odpowiedz Link
greenblack Re: jestem wzruszony 22.10.03, 19:57 Czy ttutaj nie zwykło się odpowiadać na pytania? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jestem wzruszony 22.10.03, 20:07 greenblack napisał: > Czy ttutaj nie zwykło się odpowiadać na pytania? "ttutaj" zrób tak - przeczytaj i zgrupuj wszystkie odpowiedzi, przerzuć do worda, włącz ctrl+F5 i z otrzymanych postów otrzymasz uśrednioną odpowiedź na swe, jakże niebanalne ,pytanie. Odpowiedz Link
betty-bt Re: jestem wzruszony 22.10.03, 20:33 greenblack napisał: > Czy ttutaj nie zwykło się odpowiadać na pytania? chodzi o to pytanie: "Beato, czy często zdarza Ci się uważać się za mężczyznę?" jezeli nie potrafisz z wszystkich postow wyczytac odpowiedzi, to prosze; kiedys, jak mialam 6 lat wredna ciocia obciachala mi dlugie wlosy na krotko. na dodatek zrobila to przy pomocy garnka. wtedy, patrzac w lustro, wydawalo mi sie, ze wygladam jak chlopczyk i bylam strasznie wkurzona. zdjec niestety nie mam z tamtego okresu, bo kategorycznie zabranialam sie fotografowac w tym stanie. od kiedy wlosy odrosly (po okolo pol roku od przykrego spotkania z nozyczkami) nie zdarza mi sie uwazac sie za mezczyzne. "tutaj" panuja za to inne zwyczaje. przede wszystkim nalezy sie przywitac. a szczegolnie wtedy, gdy ktos zaklada specjalnie dla ciebie watek powitalny. poza tym tobie rowniez zadano kilka pytan. dla ulatwienia przytocze swoje: -czy o wstep na dekamerona prosiles tylko po to, zeby dopisac sie w tym watku? -co to mialo byc, proba kompromitacji mojej osoby? -na zlosc chciales mi zrobic? (marnie, oj marnie. wszak wszystkim tu zebranym wiadome jest, ze to moj drugi nick.) -i po co ci to bylo? -czy mozna w ogole wymagac od ciebie kultury? a jesli tak, to -czy nauczono cie rowniez sprzeczac sie na poziomie? sssssssserdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link