malen_a 20.10.03, 09:13 czy moglbys mi podac na jakim placu trenowales przed egzaminem? moze jakis telefon...zalezy mi na samym placu, bez instruktora dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: Do Koaa 20.10.03, 10:45 Ale to jest w Konstancinie plac przy stadionie piłkarskim w mirkowie szkoła chyba aga- 15 zł za/h - z tego co się orientuje plac wypożycza większośc szkół w W-wie za drobną opłatą Jak znajde wizytówke to podam nr telefonu. PS Większość szkół w W-wie u których wykupiło sie kurs udostępnia plac za darmo !!!!!!!!!!!tak np było w przypadku mojej szkoły "Mustang"-niestety mają plac na woli Pzdrw:) Odpowiedz Link
malen_a Re: Do Koaa 20.10.03, 10:57 koaa napisał: > Ale to jest w Konstancinie plac przy stadionie piłkarskim w mirkowie szkoła > chyba aga- 15 zł za/h - z tego co się orientuje plac wypożycza większośc szkół > w W-wie za drobną opłatą > Jak znajde wizytówke to podam nr telefonu. > PS dzieki, ale troche daleko :-(( > Większość szkół w W-wie u których wykupiło sie kurs udostępnia plac za > darmo !!!!!!!!!!!tak np było w przypadku mojej szkoły "Mustang"-niestety mają > plac na woli > Pzdrw:) moja cholerna szkola nie pozwala na cos takiego :-((( hmmm dla mnie na woli byloby ok, moze podaj mi do swoich nr i ja sie sprobuje dogadac Odpowiedz Link
koaa Re: Do Koaa 20.10.03, 11:49 wysłałem namiary, koniecznie napisz co z tego wyszło!!!! Odpowiedz Link