aankaa 28.10.03, 23:15 listopadowy weekend najlepiej już w piątek żeby nie robić bajzlu tu wpisujemy pasujące (najlepiej do pobytu Betty w III Najjaśniejszej) terminy "zapisuję się" na dwójkę (+ Anahella) pasażerów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 28.10.03, 23:25 aankaa napisała: > listopadowy weekend > najlepiej już w piątek > > żeby nie robić bajzlu > tu wpisujemy pasujące (najlepiej do pobytu Betty w III Najjaśniejszej) terminy > > "zapisuję się" na dwójkę (+ Anahella) pasażerów Jam pasażer nr.2 , pls. Odpowiedz Link
aankaa jedziemy do Sandomierza 28.10.03, 23:35 baletowóz z W-wy 1. kierowca (macie pecha, to ja) 2. Anahella 3. Padalcowa 4. jeszcze (!) wolne Odpowiedz Link
wo_bi Re: jedziemy do Sandomierza 28.10.03, 23:59 Hmm powiedzialbym ze ja ten 4. Ale na razie to na 10% wiec malo wiarygodny jestem ;) Hmm Ty jako kierowca? Nio dobra zaryzykowalbym... ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 00:11 wo_bi napisał: > Hmm Ty jako kierowca? Nio dobra zaryzykowalbym... ;) Chłopcze ..... jeszcze się, po drodze, niejednego możesz nauczyć .... Odpowiedz Link
wo_bi Re: jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 00:13 aankaa napisała: > Chłopcze ..... > jeszcze się, po drodze, niejednego możesz nauczyć .... A czy ja mowie, ze wszystko umiem. :))) Odpowiedz Link
redakcja_bravo_odpowiada Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 00:34 Postanowilismy zrobic sobie dlugi weekend po swiecie niepodleglosci, zatem mamy wolne w piatek 12 listopada. Co reszta forumowiczow na to? Nasza redakcja wybiera sie w skladzie: redaktor naczelna plus jej 2 zastepcow, sekretarz redakcji, 3 grafikow, korektorka i kierownicy dzialow: mody, urody oraz listow i interwencji (czyli ja). Sekretarka zostaje bo ktos musi odbierac telefony a technicznemu zona nie pozwolila ruszac sie z miasta (pewnie znow bedzie miala obfita menstruacje). pozdrawiam redakcja Odpowiedz Link
aankaa Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 00:47 redakcja_bravo_odpowiada napisała: > Nasza redakcja wybiera sie w skladzie: redaktor naczelna plus jej 2 zastepcow, > sekretarz redakcji, 3 grafikow, korektorka i kierownicy dzialow: mody, urody > oraz listow i interwencji (czyli ja). Sekretarka zostaje bo ktos musi odbierac > telefony a technicznemu zona nie pozwolila ruszac sie z miasta (pewnie znow > bedzie miala obfita menstruacje). > > pozdrawiam > redakcja > i w ten, oto, prosty, sposób zapełniliśmy niezłego busa :))))))) niezły baletowóz nam się szykuje Odpowiedz Link
capa_negra Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 07:33 powiedzcie kiedy , a ja się dostosuje :-))) Odpowiedz Link
anahella Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 10:21 Podobnie jak nasza znajoma redakcja sadze, ze weekend po 11 listopada jest dobry. Wiele firm w Wawie robi sobie wolny piatek, a wynika to z jakiegos przepisu, ktory stanowi, ze jezeli dzien wolny od pracy wypada w sobote lub niedziele, to pracodawca ma obowiazek wyznaczyc inny dzien wolny pracownikom i u nas jest to akurat piatek 12 listopada za Swieto Zmarlych. Zatem proponuje wyjazd w piatek po poludniu, zeby ci, ktorzy nie maja wolnego niczego nie stracili. NIe wiem tylko jak Betty bedzie mogla. Odpowiedz Link
aankaa Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 10:27 anahella napisała: > u nas jest to akurat piatek 12 listopada droga Matko Założycielko nieźle Ci się w kalendarzu pozajączkowało :P > Zatem proponuje > wyjazd w piatek po poludniu, zeby ci, ktorzy nie maja wolnego niczego nie > stracili. NIe wiem tylko jak Betty bedzie mogla. > Odpowiedz Link
capa_negra Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 11:53 u mnie wolne trwa od 8 ( sobota) do 11( świeto niepodległości= ekstra wolny dzien za 1 listopada jest w poniedzialek 10 o tych dniach rozmawiamy ? Odpowiedz Link
anahella Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 12:02 No na pewno cos pochrzanilam, ale to wszystko przez te redakcje. chodzi mi o dzien wolny miedzy weekendem a 11 listopada. Odpowiedz Link
malen_a Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 11:15 ja tez jestem za wyjazdem 7.XI tzn nie bede miala wolnego tego swiatecznego dnia) takze musialabym wrocic w niedziele 9.XI.... Odpowiedz Link
mha1 Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 11:23 dlaczego u Was w kalendarzach 12 listopada wypada w piątek? bo u mnie to jest środa i klika razy juz się upewniałam. jestem trochę zmeczona po wczorajszych baletach, ale pytałam też koleżanek i one potwierdzają moje spostrzeżenia ;) PS byłam w fajnej knajpie wczoraj, ale to już w innym wątku i jak dojdę do siebie :) Odpowiedz Link
aankaa Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 11:36 Anahella, z oszczędności, używa kalendarza sprzed lat ;) a zresztą, po co Jej kalendarz Ona i tak w gwiazdy patrzy Odpowiedz Link
anahella Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 29.10.03, 12:04 aankaa napisała: > Anahella, z oszczędności, używa kalendarza sprzed lat ;) Nie z oszczednosci, z sentymentu do lat mojej bujnej mlodosci:)))) > Odpowiedz Link
capa_negra ustalmy - o 7 listopada rozmawiamy ??? 29.10.03, 12:15 bo cóś jakby głupieć zaczynam z reszta dla mnie to "gance gal" albo "wsio rawno" - blisko mam... tak jak napisałam - ja sie dostosuje Odpowiedz Link
malen_a a jak bedzie z noclegami ??? 29.10.03, 12:18 ma ktos moze namiary na jakies niedrogie i przyzwoite noclegi? Odpowiedz Link
anahella Re: a jak bedzie z noclegami ??? 29.10.03, 12:37 Noclegi oferowal sie zorganizowac kolega detektyw - tak zeby bylo tanio i o nas dbali. Odpowiedz Link
malen_a Re: a jak bedzie z noclegami ??? 29.10.03, 12:43 a to bardzo fajnie, ze sie tym zajmie :-))) ooo, a jak Sherlock bedzie blisko to moze i te sniadania do lozka wypala... :-) Odpowiedz Link
aankaa termin 29.10.03, 12:49 Sherlock mówił o drugiej połowie listopada Anahella - o weekendzie 14.XI Malen_z - o 7.IX czyżbyśmy jechali tam na dłuższy urlop ;) Odpowiedz Link
anahella Niniejszym oficjalnie odszczekuje 29.10.03, 14:58 aankaa napisała: > Anahella - o weekendzie 14.XI i bijac sie w piersi dementuje pogloski jakoby 12 listopada przypadal w tym roku w piatek:) chodzi mi o dzien pomiedzy weekendem a swietem niepodleglosci. Nie bede pisac ktory to, bo znow dam plame:) Odpowiedz Link
aankaa Re: Niniejszym oficjalnie odszczekuje 29.10.03, 15:08 anahella napisała: > chodzi mi o dzien pomiedzy weekendem a swietem niepodleglosci. Nie > bede pisac ktory to, bo znow dam plame:) do ja spróbuję ;) 10-ty ?? Odpowiedz Link
anahella Re: Niniejszym oficjalnie odszczekuje 29.10.03, 17:20 aankaa napisała: > do ja spróbuję ;) > 10-ty ?? Oj nie wiem! Jako osoba niepoczytalna mam prawo do mowienia bzdur, tym bardziej, ze nie posiadam tytulu magistra. Odpowiedz Link
ulalka Re: Niniejszym oficjalnie odszczekuje 29.10.03, 17:23 anahella napisała: > aankaa napisała: > > > do ja spróbuję ;) > > 10-ty ?? > > Oj nie wiem! Jako osoba niepoczytalna mam prawo do mowienia bzdur, tym bardziej > , > ze nie posiadam tytulu magistra. > > > mimo ukonczonych studiow, stracilam na powyzszy tytul ochote... :P moze to i lepiej - lubie gadac bzdury :D Anahello :))) tak trzymac :)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Niniejszym oficjalnie odszczekuje 29.10.03, 17:25 anahella napisała: > tym bardziej > , > ze nie posiadam tytulu magistra. > > > to uważaj, żeby ciebie nie posiadł mgr ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Niniejszym oficjalnie odszczekuje 30.10.03, 00:00 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > anahella napisała: > > > tym bardziej > > , > > ze nie posiadam tytulu magistra. > > > > > > > to uważaj, żeby ciebie nie posiadł mgr ;) > I co, myslicie, ze mgr to cos fajnego? Tylko zglupiec od tego mozna. Chociaz - znam taka jedna co sie jej marzy,zeby ja magister wymacal :-))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: a jak bedzie z noclegami ??? 29.10.03, 23:59 malen_a napisała: > a to bardzo fajnie, ze sie tym zajmie :-))) > ooo, a jak Sherlock bedzie blisko to moze i te sniadania do lozka wypala... :- ) > > Nie ma mowy - od teraz stoje na strazy moralnosci i tępię wszelkie zachowania rzucajace chocby cien podekrzenia :-PPP Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a ALEŚCIE tu NAMOTAŁY.... 29.10.03, 14:22 ...z tymi datami. Nicziertaniepanimaju. :o(( Odpowiedz Link
ulalka Re: ALEŚCIE tu NAMOTAŁY.... 29.10.03, 17:08 jesli mowimy o 10 XI, czyli o poniedzialku przed 11, to ja chcialam Wam zaklocic wtedy spokoj w Wawie... heh... i pobrykac do biblioteki wtedy tez... czyli dwa (moze i wiecej?... ;)) barany w jednym ogniu :)) no ale do San Domingo mam "rzut beretem", wiec chetnie przybede :))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: przypominam - jedziemy do Sandomierza 30.10.03, 00:05 aankaa napisała: > listopadowy weekend > najlepiej już w piątek > > żeby nie robić bajzlu > tu wpisujemy pasujące (najlepiej do pobytu Betty w III Najjaśniejszej) terminy > > "zapisuję się" na dwójkę (+ Anahella) pasażerów Melduje sie druzyna krakowska - na razie w skladzie ja i moj samochod na gaz (czytaj: tania jazda) :-) Mam wolne 3, w porywach 4 miejsca. Prosze sie zapisywac. Od razu zaznaczam, ze moge zahaczyc o Tarnow, bo to prawie po drodze. Odpowiedz Link