hehe.he 09.12.03, 12:49 Papa Dance czy Limahl? hehe a moze Shaking Stevens? hehe hehe jest ciekawe bo urządza impreze hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hella100 Re: hehe pyta co lepsze 09.12.03, 12:57 Najlepiej miec lepsze alkohole:) A jak towarzystwo lepsze, to i kazda muzyka lepsza. hehe - baw sie dobrze;-) Odpowiedz Link
owca Re: hehe pyta co lepsze 09.12.03, 13:04 włącz im US3 - każdą imprezę rozkręci, a starocie zostaw starociom ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
anahella Re: hehe pyta co lepsze 09.12.03, 14:01 mallina napisała: > oczywiscie ze Limahl! Zeby nie bylo niedomowien: *cudny* Limahl;)))))) Odpowiedz Link
mallina Re: hehe pyta co lepsze 09.12.03, 20:56 jakis czas temu znalazlam aktualne fotki idola z dzieciecych lat, no coz...gust sie jednak z wiekiem czlowiekowi zmienia:-) Odpowiedz Link
wonsz Re: hehe pyta co lepsze 09.12.03, 13:21 Najlepszy jest Franek Kimono. Dobranoc. K. Odpowiedz Link
pieskuba Re: hehe pyta co lepsze 09.12.03, 14:37 Bezwzględnie, zdecydowanie i wyłącznie Ślimal. pieskuba Odpowiedz Link
snow.white tylko Shakin' Stevens!!! :)) 09.12.03, 14:58 ...jaka ja w nim bylam zakochana,jak jakies 5-6 lat mialam ;)) teledysk z wisienka!!!! :))) Limahl na drugim miejscu :) Odpowiedz Link
rose2 Re: tylko Shakin' Stevens!!! :)) 09.12.03, 15:13 Europe i "the final countdown" - the final countdown tadadada tadadadada Odpowiedz Link
snow.white o tak,Rose,racja!! :) 09.12.03, 15:25 rose2 napisała: > Europe i "the final countdown" - the final countdown tadadada tadadadada przy tej piosence mnie i mojego brata zwykle opetywal diabel jakis ;)))nie mielismy pojecia,o czym spiewaja,moj brat dwa lata mlodszy ledwo chyba wtedy z pieluszek wyskoczyl ;))) ale piosenka suuuuuper!!! Odpowiedz Link
rose2 Re: o tak,Rose,racja!! :) 09.12.03, 15:49 no a ja bylam przy koncu podstawowki i sie w wokaliscie podkochiwalam, do tego bylo jeszcze Aha oj Morten spedzal sen z mych powiek, Depeche (Dave i Alan) Odpowiedz Link
reniatoja Re: o tak,Rose,racja!! :) 09.12.03, 18:12 'The final countdown' slucham do dzisiaj. Czy ktos wie jak sie nazywal ten przecudnej urody wokalista? A moze istnieje stronka Europe? Ja w 'Carrie' i w 'the final countdown' kocham sie po dzisdzień w kazdym razie. Pamietak w 5-10-15 byly puszczane topowe teledyski z polskimi tlumaczeniami tekstow. Zapamietalam, ze lata swietlne..... i tak mnie te lata swietlne trzymaja do dzisiaj przy tej piosence. Odpowiedz Link
rose2 Re: o tak,Rose,racja!! :) 09.12.03, 18:28 No ale zapomnialas jak sie nazywal ten przecudnej urody wokalista :o) Joey Tempest, moja wielka milosc (zaraz po Mortenie z Aha) :o)))))))))))))) Stronka: www.geocities.com/kmarcello/ choc jak teraz sie patrze to on wcale taki piekny nie byl/jest, tak samo Morten, gusta sie zmieniaja :o) Corce mojej kolezanki podoba sie Eminem, co pozostawiam bez komentarza. Poczekam az dziewczyna podrosnie :o))))))) Odpowiedz Link
rose2 Re: hehe sie nie zna 09.12.03, 15:17 czy to z gali wloskich przebojow? Albano i cos tam Felicita....(wybaczcie jesli popelnilam blad) Odpowiedz Link
typson Re: hehe sie nie zna 09.12.03, 15:24 tak, tak, ostatnio wpadla mi rece ta plytka - ALE TORBA, SZOK Odpowiedz Link
maltoza Re: hehe sie nie zna 09.12.03, 15:39 > Albano i cos tam Al Bano i Romina Power chyba :) Odpowiedz Link
aankaa niech hehe nie pyta tylko imprezę robi 09.12.03, 18:36 "w praniu" okaże się co goście (sobie) puszczą tylko hehe musi uważać na swoje zbiory - najlepsze kawałki mogą odejść wraz z gośćmi :P Odpowiedz Link