Dodaj do ulubionych

Forumowe autoportrety

• agda_agda Re: Forumowe autoportrety 06.09.10, 08:23
      Witam wszystkich po smile Mam 41 lat i dobrze się z tym czuję. Dzisiaj zaczynam
      "sieciowanie", bo do tej pory uważałam, że to chyba nie dla mnie. Mam jednak
      nadzieję, że moja postawa wobec zaprzyjaźnianiu się w necie zmieni się...na
      lepsze. Niby mam dużo znajomych, przyjaciół kilku nawet, ale mam też wrażenie
      lekkiego podduszenia smile Pracuję, pracuję, pracuje i wychowuję samodzielnie syna
      (lat 18 już, za chwilę na studia, a ja wolna, jak ptak!) W chwilach wolnych:
      czytam i oglądam, a w bardziej wolnych: żegluję. Pozdrawiam wszystkich smile
      • en.ej Re: Forumowe autoportrety 07.09.10, 21:31
        Witamy, witamy smile
        Trochę odpuśc pracę, więcej przyjemności i bywania u nas a zaczniesz oddychac pełną piersią bez podduszania smile
      • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 21.09.10, 10:43
        O kurcze, jestem ślepa wrona i niezauważyłam Twojego powitania. Powtórzę za Enejką: WITAJ i rozgość się.
        • goskaa.l Re: Forumowe autoportrety 21.09.10, 14:19
          Dzięki Fed za przypomnienie. Ja też witam "nową" i zapraszam do większej śmiałości. Nie bój się dziewczyno pisać, tu nie powinno Cię spotkać nic złego. Pozdrawiam Gośka
      • joujou Re: Forumowe autoportrety 21.09.10, 16:07
        Również witam Agdę i pozdrawiam serdecznie!
        • takaja_b Re: Forumowe autoportrety 06.11.10, 23:52
          Chciałam sie przywitać i przyłączyć.
          Jestem 43letnią wielkopolanką, mieszkam między Kaliszem a Poznaniem.
          Na stanie mam dwoje dzieci,psa,królika i ogródek.
          Lubię ludzi,las, spacery brzegiem morza i swoją pracę.
          W te długie jesienne wieczory brakuje mi rozmowy...pozdrawiam forumowiczów.
          • bbetka Re: Forumowe autoportrety 07.11.10, 00:05
            Witaj, pisz, dyskutuj i baw się dobrze smile
            Właśnie przejechałam się przez Twoje okolice podróżując na trasie Sz-n - Łódź wink
            Między Poznaniem a Kaliszem była Środa Wlkp, Jarocin, Pleszew i Ostrów Wlkp mogłam Ci pomachać smile
            • takaja_b Re: Forumowe autoportrety 07.11.10, 12:12
              Witaj,no to przejeżdżałaś przez moją mieścinęsmile
              A może się mijałyśmy,bo właśnie wracałam z Poznania.
              Poczytam trochę starszych wątków i postaram się włączyć.
              Miłej niedzielismile
              • en.ej Re: Forumowe autoportrety 07.11.10, 15:05
                Witam i zapraszam do naszego grona smile
                • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 08.11.10, 18:21
                  Przyłączam sie do powitań i równiez zapraszam do czytania i pisaniasmile)))
                  • verbena1 Re: Forumowe autoportrety 08.11.10, 20:42
                    Witaj i pisz. Zaciekawila mnie Twoja praca jako hobby, to rzadkosc prawie nie spotykana.
                    • monia.i Re: Forumowe autoportrety 09.11.10, 22:50
                      Witaj, Takaja, fajnie, że się odezwałaś smile A co robisz "służbowo"? Zazdroszczę - życzliwie! - pracy, którą się lubi - ja za swoją nie przepadam, niestety nie wiem, co mogłabym robić innego. Ale to już inna bajka smile
                      Rozgość się, popodczytuj, i zapraszamy do rozmowy smile
                      • fettinia Re: Forumowe autoportrety 11.11.10, 10:00
                        I ja witamsmile
                        • joujou Re: Forumowe autoportrety 11.11.10, 23:53
                          Witaj smile
                        • super.halusia Re: Forumowe autoportrety 17.12.15, 21:30
                          Moje hobby,to kulinaria,prowadzę forum analogowe,o różnej tematyce.Witam serdecznie wszystkich.
                          • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 18.12.15, 08:50
                            Cześć smile
                            A skąd piszesz?
                            • super.halusia Re: Forumowe autoportrety 18.12.15, 08:58

• mammaja Re: Forumowe autoportrety 20.12.15, 00:03
                                Witaj i czuj sie dobrze smile
    • goskaa.l Re: Forumowe autoportrety 03.03.11, 09:32
      Przepraszam, że dopiero teraz, ale Lablenka mnie upomniała. Można przeczytać moją wizytówkę.
      Imię jak w nicku, mieszkam w Szczecinie. Jestem techniczny młotek (skończone dwa kierunki politechniki). Kocham ruch turystykę aktywną w prawie każdym jej wydaniu, aczkolwiek rower mi się jakoś zarzucił. Może kiedyś byłam rybą albo syreną, bo woda jest moim ukochanym żywiołem. Urodzony baran, z wszystkimi cechami tego znaku. Jeszcze pracuję (chciałbym do normalnej emerytury, ale kto to wie?). Syn (jedyny) od 5 lat na wyspach, rodzice nie żyją.
      Jeśli jeszcze coś potrzebne, proszę pytać.
      • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 04.03.11, 10:32
        E tam upomniałasmile Wyraziła naszą masową ciekawość. Zaimponowałaś mi tymi dwoma kierunkami Politechniki. O kajakach już pisałam, że mi imponujeszsmile
        Wersja urodzonego Barana, który był kiedyś syreną bardzo mi się podobawink
        • goskaa.l Re: Forumowe autoportrety 04.03.11, 10:48
          Aha, w domu pies. Zdjęcie wkleję później (podobny do tego z mojej sygnaturki)
          • goskaa.l Re: Forumowe autoportrety 04.03.11, 11:21
            Mordka psa, moja stopa, dno kajaka.
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/wh/kf/4bbq/W8In0btn1fH19rZEEB.jpg
            • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 10.03.11, 07:51
              smile)))
      • juz-jest-dobrze Re: Forumowe autoportrety 05.01.13, 18:26
        I ja witam wszystkich. 40 już za mną, teraz tylko do przodu, zwłaszcza, że od nowa wiele zaczynam (miesiąc temu zaczęłam debiut jako samotna matka - zaznaczam, że nie jest to powód do zmartwień, wręcz przeciwnie).
        Oprócz dwójki dzieci posiadam na stanie 2 króliki i chomika. Za jakiś czas pojawi się pies smile (wreszcie po kilkuletniej przerwie).
        Ponieważ dzieciaki rosną, mam znów więcej czasu na moje ukochane czytanie książek, szydełkowanie i haft krzyżykowy.
        Uwielbiam prowadzić samochód a od niedawna także skuter (ale ma biegi), który będzie zastąpiony motorem big_grin
        • verbena1 Re: Forumowe autoportrety 05.01.13, 19:18
          Witaj "nowa czterdziestko". Wiekszosc z nas na tym forum to te starsze starszaki ale mentalnie ciagle jeszcze na etapie mlodosci. Ciesz sie odzyskana wolnoscia i pisz czesto.
          pozdrawiamsmile
    • goha66 Re: Forumowe autoportrety 19.07.11, 12:09
      pozwolicie, że się przedstawię smile
      Goha66 (pisownia taka, bo krócej się pisze i czyta, a tak samo brzmi - cyferki to rocznik), rodowita Zagłębianka zamieszkująca od przeszło 30 lat na Śląsku. od 25 lat żona tego sama faceta, od 21 matka jedynaczki. moja "jedyneczka" jest jedyną osobą na świecie, która doprowadza mnie do stanu wrzenia w 0,02 sekundy wink. na stanie domowym na stałe jedna psuka schroniskowa, a w porywach (gdy dzięcię wyjeżdża weekendowo) 3 myszoskoczki w dwóch klatkach i 1 (gryzący) królik. z zainteresowań prócz czytania książek mam tylko jedno, od 30 lat to samo - na motocyklu jeżdżę.
      pozdrawiam serdecznie smile
      • 40plus Re: Forumowe autoportrety 19.07.11, 23:28
        Witamy i zapraszamysmile
        Dzięki Tobie powiększyło się grono motocyklistek na naszym forum.
        Może Ewelinę zachęci to do wyjścia ze skorupki.
        • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 20.07.11, 20:07
          OOOOooo nie zauważyłam, mało brakowało a przeoczyłabym, a tak staram się zachować czujność wink
          Witaj, witaj, witajsmile
      • joujou Re: Forumowe autoportrety 04.08.11, 01:18
        Bardzo spóżniona ,witam Cie Goha serdecznie smile
    • basiek13 Re: Forumowe autoportrety 16.02.12, 17:35
      Witam się z Wami bo granicę ....przekroczyłam.Trochę mnie to smuci ale i weseli, że sama na czterdziestkowie nie jestemsmile

W lubelskim domu mam męża, dwie małe córy ( 11 i 6 lat), psa i rybki. Kocham tułać się bez wygód po świecie, później pisać i przeżywać wszystko od nowa. Będę zanudzać również Wasze forum.
      • jutka1 Re: Forumowe autoportrety 16.02.12, 21:16
        Basiek, witaj! smile
        Pisz, pisz...
        • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 21.02.12, 18:30
          Wcześniej nie zdazyłam, teraz witam też i pisz, a nie obiecuj że zacznieszsmile
          • plusforte Re: Forumowe autoportrety 10.06.12, 23:04
            a ja od dzisiaj. czyli calkiem nowa. witam obecnychsmile chetnie pogadam o tym i owym. ja z centrum Polski. jedno dzieciecie. gimnazjalne. maz. laptop bez polskiej czcionki ( przepraszam wrazliwych ). czuje, ze musze gdzies do przodu. czuje, ze utknelam w miejscu. w roznych kontekstach. juz tak nie moge. czy ktos tutaj tez tak ma?
            • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 11.06.12, 10:10
              Witaj, nie wahaj sie zakładać nowe watki i dopisuj się do starszychsmile
              Pewnie niejedno z nas tak mawink
              • bbetka Re: Forumowe autoportrety 12.06.12, 21:37
                witaj, Plusforte smile
                różnie u nas bywasmile Jak mamy dość to okupujemy wątek "Kozetka narzekań i biadoleń" - można się tam spokojnie położyć i się ponarzekać na życie wink
                • monia.i Re: Forumowe autoportrety 12.06.12, 22:36
                  Hej smile No, ja też tak mam - pomijając dziecię i laptopa - ale reszta się zgadza - utknęłam. I czuję się przymurowana.
                  Pozdrawiam Cię, pisz śmiało smile
                  • joujou Re: Forumowe autoportrety 26.06.12, 00:47
                    Witaj i pisz śmiało smile
                    • alfredka1 Re: Forumowe autoportrety 25.01.13, 19:50

a COMI TAM ... ODKOPAŁAM SIĘ, Z PIASECZKU OTRZĄSŁAM I PRZYPOMINAM SIĘ -
                      JESTEM TUTAJ PRAWIE OD POCZATKU, TYLKO LOS JAKOS ZAWINAL OGONEM I WYPADŁAM ZA WSZYSTKIE NAWIASY.
                      lAT NIE PODAJĘ BO POWIECIE, ZE SIE WYWYZSZAM.
                      jEDEN MAZ, JEDNA CORKA, ZWIERZYNY BRAK.
                      kOCHAM CZYTAC, DREPTAC PO tATRACH, SLUCHAC MUZYKI KLASYCZNEJ /BLIZEJ BAROKU/ -jAKO ŻEM KRASOWANKA Z URODZENIA, WSZEDZIE MAM PRZYJACIÓŁ
                      pOTWIERDZCIE, ZE JA TO JA.-
                      http://i48.tinypic.com/dwqped.jpg
                      • dado11 Re: Forumowe autoportrety 25.01.13, 21:33
                        Witaj Alfredkosmile
                        choć, tak na prawdę, powinnam Cię przywitać: Witaj znów w naszym groniesmile
                        szkoda, że kiedyś nie wytrzymaliśmy nadmiaru emocji....
                        ale uwielbiam, gdy czasem pogłaszczesz nas jak niesforne stadkowink
                        no i co... jestem pierwszawink choć ostatnio tak rzadko tu jestem...
                        buziaki, d.
                        • alfredka1 Re: Forumowe autoportrety 25.01.13, 21:54

oj, długo razem tu byliśmy... zresztą z większością 40+ pisujemy a nawet spotykamy się w Zakopanem a ostatnio z Verbenką w drodze nad morze.
                          Dadunio a gdzie Ty mieszkasz?-
                          Uściski od Wędrowca i Wodnika.... cmok cmok
                          http://i48.tinypic.com/dwqped.jpg
                          • dado11 Re: Forumowe autoportrety 28.01.13, 21:54
                            Alfredkosmile serdecznie odcmokujęsmile już minęło 9 lat jak tu skrobię conieco co czas jakiśsmile
                            jestem podstoliczanką uciekniętą z molocha na peryferie. Przy okazji zaktualizuję moje cv:
                            zaraz 55!!!, córka + 2 wnucząt, mąż, 2 psy, dom na kraji miesta, duuużo kochanych skrzydlatych, praca na swoimwink
                            • interlokutorka Re: Forumowe autoportrety 19.10.13, 13:17
                              "Z pewną nieśmiałością" dopisuję się do wątku, który - o ile się nie mylę - jest nieużywany od kilku miesięcy...

Czytam Wasze forum od jakiegoś czasu... W te zimne dni ujęła mnie ciepła atmosfera tu panująca - postanowiłam więc przedzierzgnąć bierne uczestnictwo w czynne. O ile tylko się zgodzicie. (?)

O sobie napiszę na razie krótko, zwłaszcza, że jestem na życiowym zakręcie, więc część danych może się szybko zdezaktualizować... To co, się na pewno nie zdezaktualizuje, to wiek: wiadomy wiek - przekroczony nieznacznie; solidnie wykształcona, choć niepewna, czy było warto; żyje w Warszawie, choć w ciągłych rozjazdach między Warszawą a Krakowem; uwielbia czytać (zwłaszcza kryminały), spacerować w pięknych okolicznościach przyrody, spotykać się ze znajomymi, czerwone wino; nienawidzi, gdy kończy się urlop i wcześnie wstawać, choć jeśli musi, robi to karnie.
                              • bbetka Re: Forumowe autoportrety 19.10.13, 19:03
                                Widzę, że tym razem powitanie wypadło na mnie smile
                                Ciepło więc witam w naszym forumowym gronie i zapraszam do dyskusji na tematy wszelakie jak najczęściej smile
                                bbetka
                                • 40plus Re: Forumowe autoportrety 20.10.13, 04:35
                                  Witam.
                                  Mam nadzieję, że się zadomowisz, podzielisz z nami swoimi radościami i smutkami,
                                  na które to uczucia przeznaczone są odpowiednie wątki
                                  i wniesiesz nowe spojrzenie na otaczającą rzeczywistość .
                                  I jeszcze malutka rada,
                                  Jak w którymś momencie mylnie poczujesz że jesteś w jakiś sposób pomijana
                                  to napisz co boli a nie strzelaj focha smile
                                  Każdy z nas przechodził taki etap, ale wystarczy przetrwać
                                  a jak pobędziesz z nami przekonasz się, że całkiem zgrana z nas paczka smile
                                  No i oczywiście pisz, pisz i pisz !!!
                              • jutka1 Re: Forumowe autoportrety 20.10.13, 09:29
                                A dżędobry, dżędobry! smile))
                                Dużo moich cech widzę w Twoim opisie. smile
                                Witaj, rozgość się, pisz. Mamy tu bardzo fajne, ciepłe grono. Choć czasem potrafimy sobie i dać po razie, a co. smile)) Ale - jak admin napisał - zwykle idziemy dalej ryjem do przodu, foszyć się nie trzeba. smile))
                                • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 21.10.13, 20:30
                                  Poniewaz Przedpiszczynie wyczerpaly tematy wazne pozostaje mi jedynie doalaczyc sie do powitalnej piesni smile Witaj, bywaj, badz u siebie smile
                                  • patria5 Re: Forumowe autoportrety 09.12.13, 09:20
                                    hello
                                    już sie parę razy zabierałam do napisania, ale jakoś mi nie szło
                                    pisałam i kasowałam
                                    więc się przedstawię po prostu - Śląsk, wiek graniczny smile niedawno przekroczony
                                    odrobiony obowiązek wzgl.ojczyzny - tj 2 dzieci - obecnie szkoła podstawowa
                                    aktywność życiowa - praca zawodowa na "cudzym" i niestety pod znakiem zapytania w ciągu najbliższych paru miesięcy, podróże, żeglarstwo, fitness
                                    • alfredka1 Re: Forumowe autoportrety 09.12.13, 13:01

Witamy serdecznie, czuj sie już jak u siebie.
                                      Miło tu i zgodnie ...
                                      Pozdrawiam smile
                                    • jutka1 Re: Forumowe autoportrety 10.12.13, 11:49
                                      Witaj smile
                                      I miłego forumowania. smile
    • cetherena Re: Forumowe autoportrety 27.03.14, 21:48
      Cetherena to kobieta, lat 40 i sześć miesięcy, z wykształcenia pedagog, z zawodu kadrowa. Trochę introwertyk, więc to na razie tyle o mnie smile
      • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 28.03.14, 08:16
        To i tak duzo jak na introwertyczke smile Witaj, czytaj, pisz!
      • 40plus Re: Forumowe autoportrety 28.03.14, 13:46
        Witamy i z niecierpliwością czekamy na ciekawe wątki, w których raz się pokłócimy a innym razem zgodzimy smile
        • natka-2003 Re: Forumowe autoportrety 30.04.14, 09:24
          witajcie,
          krótko o mnie: K, za 2 miesiące 40+ (ale już chyba mogę tu zaglądać? wink), córka l.11, po rozstaniu z mężem i jestem z Łodzi...
          pozdr N
          • bbetka Re: Forumowe autoportrety 01.05.14, 21:59
            Witaj Natko! rozgość się u nas smile W Łodzi studiowałam i bardzo ja do tej pory lubię - te studenckie wspomnienia wink
            • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 04.05.14, 19:53
              Czesc, czytaj, pisz i baw sie dobrze z nami smile
              • marii51 Re: Forumowe autoportrety 15.05.14, 22:54
                hurrra smile
                podglądnęłam - nie jest mi tu zakazanesmile
                bo juz mialam napisać : ażesz Wy!
                jak czlowiek wcześniej się urodzil to mu tu bastasmile!
                ----dodaję do ulubionych
                tym bardziej,że w realu mam akurat w waszym 40 +sporo przyjaciół
                a moe forum:: a gdyby tak nieba przybliżyć
                to taka --tam..taka przenosnia..może?
                Pozdrawiam z Gdańska- Już nie z Warmii --nie nie.
                • 40plus Re: Forumowe autoportrety 16.05.14, 14:05
                  Witam.
                  U nas nic i nikomu nie jest zakazane
                  jak tylko ma ochotę być z nami smile
                  Baw się dobrze i dziel się z nami swoimi przemyśleniami.
    • speedboat8 Re: Forumowe autoportrety 23.10.14, 10:58
      Mam pare malo budujacych refleksji
      1/Zabawne jak ludzi ciagnie do niesmiertelnosci wbrew prawom cyklicznosci w Naturze..I tak kazdy indywidualnu cykl zycia ma swoj poczatek i kobiec.Geny musza sie krzyzowac inaczej rasa ludzka wyginie.
      Druga ma refleksja to to ze zyje sie na takim forum tak dlugo jak zuje twardy dysk na serwerze czyli ok 100tys godz .Nawet jesli kopiuja na jakies inne trwale pamieci to mysle ze co pokolenie robia wielkie czyszczenie dyskowsmile Kto bedzie zainteresowany co ktos blubral za 25 latek?
      Trzecia to czytalem ze pokreceni Amerykanie wykupuja miejsca na serwerach i pisza epitafium swoich zmarlych .Mozna i tak smile
    • kurczak1 Re: Forumowe autoportrety 27.04.15, 12:04
      Witojcie! Wpadłam tu poszukując krótkiej, sensownej recepty na pały zbierane przez mojego nazbyt nastoletniego gimnazjalistę. Patrzę sobie i myślę...hm, czy nie jestem za młoda na to forum. Spojrzałam na pesel i - niestety - nie jestem.
      Więc sie przedstawię: Małgosia z Jeleniej Góry. Stan posiadania - dzieci - 1 (15 lat), kotów - 1 (ok. 6 wiosen), mężów - 0. Pozdrawiam wszystkich wiosennie
      • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 29.04.15, 10:11
        Witaj Kurczaku smile Chyba nie mamy aktualnie na stanie piętnastolatków, ale jeszcze nie dawno ... Mam trójkę która wprawdzie teraz już jest dorosła, ale jeszcze niedawno przysparzałą mi tego samego bolu głowy który Tobie funduje Gainazjalista smile
      • 40plus Re: Forumowe autoportrety 29.04.15, 16:49
        Witaj smile Z tego co pamiętam to w tym wieku jest okres buntu. Są 2 wyjścia.
        Albo zastosujesz metodę twardej ręki albo odpuścisz i przeczekasz.
        Jak na własnej skórze się przekona, że bez nauki jest nikim, to wróci sam do szkoły.
        Pozdrawiam Jelenią Górę, miejsce mojego urodzenia wink
    • alfredka1 Re: Forumowe autoportrety 26.05.15, 17:19
      Łomatko !!!
      Jak najstarsza tutaj Mać składam serdeczne życzenia wszystkim piszącym tutaj Mamom
      przytulam mocno smile)))
      • hallucination Re: Forumowe autoportrety 10.11.15, 14:44
        Witajcie Dziewczyny,
        Krotko o sobie : 41 lat na karku, warszawianka z dziada pradziada, wyemigrowala dawno temu, powloczyla sie po swiecie i kilku krajach (naliczylam 18 przeprowadzek wiec sporo tego bylo) az w koncu osiadla w pieknej Austrii w Graz. Tworze patchworkowa familie z moim partnerem, 3 synami i corka....na dokladke mamy jeszcze psa mieszanca o silnym i upartym charakterze jamnika. Interesuje sie wspinaczka wysokogorska, jazda na rowerze, troche fotografuje i bardzo duzo czytam(ze wzgledu na kilka adresow zamieszkania czytam w 3 jezykach prawie perfekcyjnie). Bardzo lubie gotowac. Nienawidze sprzatac wiec utrzymuje staly porzadek. Pracuje w ksiegowosci , obecnie wiekszosc pracy wykonuje w domu zdalnie czego sa plusy i minusy jak to w zyciu bywa. Codziennie medytuje i bardzo interesuje sie kultura dalekiego wschodu (studiowalam hobbistycznie filologie chinska) Reszta wyjdzie podczas pisania smile
        • verbena1 Re: Forumowe autoportrety 10.11.15, 21:29
          Witaj Hallucination (moge mowic w skrocie Hallu?).
          Mam nadzieje ,ze bedziesz czesto pisac i odswiezysz forum nowymi tematami.
          Jestesmy mieszanka miedzynarodowa i miedzypokoleniowa ( z roznica wieku okolo 30 lat) ale tego zupelnie po nas nie widacsmile
          Poczytaj troche starsze posty abys miala wieksze rozeznanie w nickach.

pozdrawiam serdecznie
          • fedorczyk4 Re: Forumowe autoportrety 10.11.15, 21:38
            Ja też Cię witam radośnie i serdecznie pozdrawiam smile
        • monia.i Re: Forumowe autoportrety 10.11.15, 22:45
          Fajnie Cię widzieć, witaj smile
          18 przeprowadzek - kurczę, to robi wrażenie smile Na mnie szczególnie, bo jestem wybitnie stacjonarna i zasiedziała smile I dlatego między innymi kocham to forum - spotykam się z całym światem siedząc wygodnie na kanapie. Wiem, wiem, to nie to samo i generalnie spotkanie ze światem dla leniwca - ale i tak fajnie smile
          Graz..tak się zastanawiam, czy to może być miejscowość, w której nocowaliśmy parę lat temu w drodze na Chorwację? Wspominam przemiło, tak motel jak i samo miejsce. I jak całe tamto lato, było super..Oj rozgadałam się smile
          Pisz koniecznie smile Pozdrawiam i rozgość się smile
          • hallucination Re: Forumowe autoportrety 13.11.15, 15:19
            Monia, dokladnie tam mieszkam na drodze z Polski do Chorwacji smile
            Moze kiedys jeszcze tu przyjedziesz to sie umowimy na kawe smile
        • goskaa.l Re: Forumowe autoportrety 16.11.15, 22:02
          Ciekawa biografia i umiejętności smile
          Mam wrażenie, że pasujesz do nas jak kolejny puzel...
    • gagulina76 Re: Forumowe autoportrety 06.02.18, 10:52
      Witajciesmile
      Lat 41, matka dwóch chłopaków, żona, właścicielka cudnej Sukismile Nie pracująca od 5 lat, szukająca swojej drogi w życiu czując się jednocześnie starą i przegraną (bo nic nie umiem, bez pasji i po nietrafionych studiach). I jak tu się odnaleźć???
      • lablenka_x Re: Forumowe autoportrety 11.03.18, 19:25
        Witaj Gagulino. Zmień podejście do siebie. Nie jesteś ani stara, ani przegrana. Spójrz na siebie życzliwiejsmilei odzywaj się na forum.
    • wojtasek00007 Re: Forumowe autoportrety 12.10.20, 23:32
      Czytam, czytam i żadnego chłopa tu nie widzę surprised

To będę ja, mały chłopek (całe 164 ew. plus buty), z kategorii mały ale wariat.
      Na codzień bardzo poważny facet, zasadniczy, a po godzinach ... też poważny (no chyba że po 23-ciej). W zasadzie po 40-tce, aczkolwiek kalendarz mówi 50, wygląd 40, więc chyba się jeszcze mieszczę smile
      Z bagażem doświadczeń (troszkę już po rozwodzie), mający zdolną córkę już na magisterce.
      Mimo wszystko pełen humoru i swobodnego podejścia do życia. Szkoda życia na awantury, złośliwości, życie sprawami innych. Wciąż lubię się uczyć i lubię rozmawiać na każdy temat.
      Kota nie mam, psa też nie, kiedy nie odpoczywam, to albo nauka, albo praca, ale nie samą pracą człowiek żyje. Na codzień samowystarczalny, czyli pracuję, gotuję, piekę, stękam i narzekam.
      No dobra, nie stepuję i nie haftuję (ale haft kaszubski znam). Za tańcem nie przepadam, ale muzyką tak i to z wielu gatunków.
      No jak tu się jeszcze skromnie nachwalić ? A wiem, jako fachowiec mówią o mnie: złoty, a skromy big_grin
      Cóż mogę jeszcze dodać ? Kujawsko-pomorskie.

Witajcie drogie Panie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka