Dodaj do ulubionych

co kupić chłopakowi na pierwszą rocznicę związku?

27.07.04, 09:31
Niedługo będzie rok, jak jesteśmy razem z moich chłopakiem. To dla nas
obydwoje naprawdę ważny moment. Chcemy go uczcić i w ogóle. Mam jednak
problem, co mogłabym mu z tej okazji podarować. Chcę by było to coś
wyjątkowego, co by przy pominało jemu o tym dniu i najlepiej by mógł to
zawsze przy sobie nosić. Proszę doradźcie!!!
Obserwuj wątek
    • zzzytkaaa Re: co kupić mężowi na pierwszą rocznicę zwią 27.07.04, 09:49
      mam podobny problem, tylko, ze z pierwszą rocznicą ślubu już za tydzień, a ja
      nie mam prezentu i zadnego pomysłu:(
      RATUNKU!!!!
      • dom80 Re: co kupić mężowi na pierwszą rocznicę zwią 27.07.04, 10:00
        ja kupilam blaszkę z literką mojego imienia i wygrawerowałam napis dla ...od...
        i data .razem zapłaciłam ok.100 zl
      • dziewojka Re: co kupić mężowi na pierwszą rocznicę zwią 27.07.04, 10:09
        Na naszą pierwszą rocznicę uszyłam mojemu lubemu płócienny wór i wypchałam go
        prezentami- ulubione czekoladki, wielki kubek, bo ostatni wielki stłukł się
        przypadkiem, długi, długi list, brakujące komiksy Garfielda :) (czytuje z
        zawzięciem :) i dużo, dużo innych, wór był napęczniały od prezentów- jak dla
        dziecka :) Wiedziałam, że mąż znał moją tragiczną sytuację finansową, więc
        wiedziałam też, że będzie to nie lada niespodzianka :) zaprosiłam go też na
        randkę do kawiarni, w której bywaliśmy często na początku naszej znajomości. I
        cały dzień się wzruszałam, co męża iście zdumiewało :) A mąż zabrał mnie do
        parku, do lasu właściwie, gdzie pierwszy raz byliśmy na spacerze, jeszcze jako
        nie para, usiedliśmy na drewnianej barierce, mąż wskazał mi drzewo, poszłam
        szybko, a tam szampan, koperta z pięknym listem i dwa kieliszki :)
        Świętowaliśmy wspaniale! Myślę, że nie tyle chodzi o to CO sobie wręczacie, ale
        o atmosferę całego dnia, mi nic nie zostało poza listem, ale głowa aż tętni
        radością na samo wspomnienie :)
        Pozdrawiam ciepło i powodzenia !!
        • zzzytkaaa brak wizji 28.07.04, 09:14
          my zapewnie tez spedzilibysmy romantyczny dzionek, gdyby nie:
          poniedziałek i praca (moja)
          czasowa niezdolnosc męża do chodzenia (w piatek ma zabieg)
          zamowiona msza przez rodzicow (wieczorem) w kosciele, w ktorrym bralismy slub
          no i przebywająca u nas szwagierka w ciąży, która musiała wyprowadzić się od
          teściowej, bo ta jej nienawidzi! (to nasz wspólna teścióweczka)
          a słodycze, to uwielbiamy, tylko, ze .... musimy się ograniczac (bo rosniemy w
          szerz)
          chciałabym zrobić mu jakąś mege niespodziankę, ale nie mam kompletnie zadnej
          wizji! (no i te warunki!)
    • stokrotka82 co kupić chłopakowi na pierwszą rocznicę związku? 02.08.04, 22:09
      Hm, a gdyby tak kubek z naszym zdjeciem...? Tylko gdzie go zamówić :((((
    • szklanka13 czemu zaraz "kupić"? 03.08.04, 00:14
      Ja na pierwszą rocznicę zrobiłam coś w rodzaju albumu pamiątkowego.
      Ponieważ nie miałam wtedy dostępu do komputera, wszystko wykonałam "ręcznie".
      Napisałam wstęp (dlaczego taki prezent), po którym było 12 kartek, po jednej na
      każdy miesiąc.
      Opisałam moje wrażenia z tamtego okresu, były też powklejane różne rzeczy, na
      przykład papierek po cukierkach, które namiętnie jedliśmy, fotka ze wspólnej
      imprezy, zaszuszony płatek z pierwszej róży itd.
      Co prawda nasiedziałam się nad tym prezentem, ale mój luby ma go do tej pory i
      czasem sobie oglądamy.
      Moim zdaniem taki prezent jest bardziej wartościowy niż kupiony, ale oczywiście
      nie każdy musi się ze mną zgadzać.
      Życzę powodzenia w wyborze!
    • carrie_78 Re: co kupić chłopakowi na pierwszą rocznicę zwią 03.08.04, 09:26
      Pomysl z albumem jest bardzo dobry.. prezent idealnie w moim stylu. Ja w
      pierwsza rocznice podarowalam mojemu chlopakowi nasz portert szkicowany
      olowkiem wielkosci A5. Namalowala go znajoma mojej kolezanki z ASP, wzorujazc
      sie na naszych zdjeciach. W rewanzu otrzymalam tego wieczora.. pierscionek
      zareczynowy:) Teraz szkic wisi na 'honorowym miejscu' i przypomina nam o tamtym
      wydarzeniu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka