Dodaj do ulubionych

pomarzmy trochę

22.02.05, 19:57
Tak smutno ostatnio tu, pomarzmy trochę. Jak sobie wyobrażacie swoje życie za
5, 10, 15 .... lat?
Obserwuj wątek
    • jenny1 Re: pomarzmy trochę 22.02.05, 20:10
      hehe, mam nadzieję ,ze to będzie namacalna rzeczywistośc i widzę siebie z ta
      samą figurą jak dziś w niekompletnym jak zwykle stroju na zmianę w jednym domu
      w Polsce (kiedy jest wiosna i lato)i w drugim domu na południu Europy:D i tak
      sobie leżę popijam drinka, pies się łasi do stóp,kot wygrzewa w słońcu,mąż
      kąpie w basenie, a dokoła lata dwójka nastoletnich dzieciaków:))))pieniążki
      zarobione wcześniej procentują na koncie, a ja obmyślam menu na przyjęcie dla
      naszych wiernych przyjaciół:)))no i niech mi kto powie ,że tak nie będzie:P
      • angelika_20 Re: pomarzmy trochę 22.02.05, 20:59
        Balkonik, bilobil, nocnik i pieluchy.
        Ach, życie jest piękne :-)
    • oxygen100 Re: pomarzmy trochę 23.02.05, 09:05
      nie mam zmarszczek, jedrne cialo, niezla figure, jezdze astonem-martinem, mam
      dom na poludniu Europy jak jenny,popijam drinki, dokola laza koty, zrobilam
      bezstresowa habilitacje a kasa plynie z mojej wlasnej firmy farmaceutycznej
      ktora produkuje doskonale leki na wszytsko z canabis sativa (konopie indyjskie)
      i nie mam problemow z mafia narkotykowa. Acha i moj maz jest nadal sprawny
      sexualnie ;))
      -
    • oxygen100 Re: pomarzmy trochę 23.02.05, 09:07
      a i moja corka jest w elitarnej szkole z internatem w Anglii ;))
      • jenny1 Re: pomarzmy trochę 23.02.05, 09:28
        Kurcze o tym nie pomyślałam:))))ale chyba nie poślemy jej do Anglii, może do
        Doliny Krzemowej:)))))tatuś oczywiście dla tak szczytnego celu stanie na
        głowie ,a juz teraz zdradza ku temu pewne oznaki:D:D
      • espressoo Re: pomarzmy trochę 23.02.05, 09:30
        dzieci (trójka), ten sam mąż, dom z ogrodem, kasa na koncie i właśnie się
        pakujemy, bo wyjeżdżamy w egzotyczna podróż. Ach życie jest piękne:))))
    • xapur Re: pomarzmy trochę 23.02.05, 12:18
      Po pięciu latach... - najpewniej będę w końcu ożeniony i dzieciaty. Przydałaby
      się też stała praca z dochodami zapewniającymi swobodne korzystanie z
      podstawowych dobrodziejstw społeczeństwa konsumenckiego.
      Po dziesieciu latach... - w zasadzie jedyne czego bym pragnął to większej kasy
      i nadal chętnej żony.
      Po piętnastu latach... - jak wyżej. Aha, egzotyczne podróże wolę oglądać w TV.
      Nie cierpię podróży! Luba uwielbia - całe szczęście, że na razie nas nie
      stać. ;) Jeszcze jedno. Przydałby się w końcu normalny rząd, normalna
      administracja itd. itp. (publiczna służba zdrowia i tak by mi wisiała, bo mając
      kasę można olać takie przyziemne problemy) Ale to już chyba za wielkie
      marzenie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka