jola_26 08.03.05, 15:22 :)moj mąz wyjezdza za granice na 5msc nie wiem co zrobić mieszkać sama czy przeprowadzić sie do tesciowej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abneptis Re: bede sama 08.03.05, 16:19 ja u tesciowej bym nie wytrzymala, ale jesli ma ci byc razniej.. ja jak juz to bym zaproponowala mieszkanie kolezance ---------------------------------- Sprzed Muzeum im. Kornela Makuszyńskiego w Zakopanem zniknęła rzeźba Koziołka Matołka. Zostało tylko jedno kopytko... Odpowiedz Link
amhali Re: bede sama 08.03.05, 17:12 Ja bym sie nie wprowadzala do tesciowej - juz nawet nie istotne jak sie z nia dogaduje...ale pod nieobecnosc meza mozna odrobic jakies zalegle znajomosci z przyjaciolmi etc. No chyba ze masz z tesciowa kontakty jak z przyjaciolka i bardzo nie lubisz przebywac sama w domu, a przyjaciele w koncu nie zawsze musze miec czas - bo to roznie bywa. Ja do meza prawie wogole nie tesknie bo nie mam z nim kontaktu tylko jak jest w drodze gdzies :) A tak jako ze jest informatykiem caly czas mamy kontakt na sieci :) Chociaz lubie czasem pobyc sama czy spotkac sie z kims bez niego :) Odpowiedz Link
dzenifer Re: bede sama 08.03.05, 17:13 za nic nie wyprowadzilabym sie do tesciowej, ale moz twoja jest normalna i warto?... Odpowiedz Link
maadzik3 Re: bede sama 08.03.05, 18:47 Raczej mieszkac sama, chyba ze z tesciowa masz suuuperowy kontakt Magda PS Bylam w analogicznej sytuacji sama przez 3,5 miesiace - nie bylo zle! Odpowiedz Link
onawszpilkach Re: bede sama 10.03.05, 13:01 Nie, skad az takie desperackie mysli :) Nawet jesli masz z Nia super kontakt to wspolne mieszkanie duzo zmiena. Pozdrawiam Odpowiedz Link