axela 04.05.05, 22:51 hej hej Dziewczyny mam pytanie co robia wasi mezowie kiedy wieczorkiem siedzicie na forum narzekaja komentuja czy raczej zajmuja sie swoimi sprawami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titica Re: co robia wasi mezowie 07.05.05, 20:02 To zależy od dnia.Czasem bez gadania mogę w spokoju siedzieć,a czasem "stoi nade mną" i pyta "Kiedy skończysz..?"Generalnie rzecz biorąc ja nie wtrącam w jego czas spędzany przy kompie a On w mój,chociaż On cześciej przesiaduje niż ja....ja kobieta w końcu mam co innego do roboty :p Odpowiedz Link
izzunia Re: co robia wasi mezowie 07.05.05, 21:51 hmmm mi nic nie mowi... siedzi przy drugim kompie... natomiast mnie szlag trafia, jak wracam do domu z jakichs zajec a w mieszkaniu jeden wielki balagan, a on siedzi przy kompie i czeka az sie samo posprzata:( Iza Odpowiedz Link
martajakimowicz Re: co robia wasi mezowie 08.05.05, 02:05 Mojemu komputer moglby wcale nie istniec,czasami se zagra w gierke,a tak to oglada tv,albo jedzie na silownie,zreszta czasami po pracy to tylko zjesc i spac,bo na nic innego nie ma sie ani sily,ani ochoty. Odpowiedz Link
juskapl Re: co robia wasi mezowie 08.05.05, 06:02 moj albo oglada telewizje albo gra w playstation ,a jak juz mu sie znudzi i chce ze mna pogadac to mowi znowu rozmawisz z ta polska?!komputer jest wazniejszy o demnie itd.:))))(a tak na marginesie to sam mi go kupil:)) Odpowiedz Link
geesje Re: co robia wasi mezowie 08.05.05, 08:48 Każde z nas siedzi sobie przed swoim komputerem i zajmuje się swoimi sprawami :) Pełna wolność i zrozumienie. Odpowiedz Link
ruiza Re: co robia wasi mezowie 09.05.05, 17:03 ja mam w tej chwili męża weekendowego - siedzę na forum, jak go nie ma. Jak jest, to on okupuje komputer...:-( Odpowiedz Link
g0sik Re: co robia wasi mezowie 09.05.05, 17:06 ja przy kompie, mąż przy laptopie, albo odwrotnie...... Odpowiedz Link
asia_asica Re: co robia wasi mezowie 09.05.05, 18:53 Mój mąż nigdy nie narzeka gdy siedzę na forum. Jest modelarzem więc zajmuje się swoim hobby. Ale ja zaczynam narzekać gdy np klei model 6 godzin dziennie:-( Odpowiedz Link
axela Re: co robia wasi mezowie 09.05.05, 22:23 No tak wlasnie zapytalam bo moj sie podsmiewa i komentuje nie jakos strasznie nie milo ale troche zlosliwie. Zwlaszcza jak siedze na necie w pracy zawsze slysze no tak ty to faktycznie masz byc po czym zmeczona Pozdrowionka Odpowiedz Link
nicola1979 Re: co robia wasi mezowie 10.05.05, 13:47 mój mąż mówi "a ty znowu ten internet kobieto zrobiłabyś kolacje " hehehe ale jest fajnie :) Odpowiedz Link