asiulka1976 26.05.05, 21:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=24388668&a=24404958 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: _________moboj_______ 26.05.05, 22:27 Chcesz sobie nagrabic- zostan adminem:) Cos wiem o tym. Same obowiazki, wieczne pretensje,przyjemnosci zadne. W takim przypadku jak tutaj mysle ze sprawdzil by sie model 2 lub 3 wspoadminow - kto ma aktualnei czas ten kosi. NAjlepszy jakis czlowiek z tzw "starej gwardii", ktory ma juz jakis oglad forum. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: _________moboj_______ 26.05.05, 22:35 dziekuje mam 3 fora i na kilku jestem wspoladminem :O) starczy mi obowiazkow. Odpowiedz Link
anula36 Re: _________moboj_______ 26.05.05, 22:48 to byla opinia, nie propozycja:) Ta musi wyjsc od matki zalozycielki. Odpowiedz Link
titicaka Re: _________moboj_______ 26.05.05, 23:09 PROSBOM I SKARGOM:/ ULEGAM I PRZEKAZUJE TO FORUM MOBOJ ! ZALOZYCIELKA FORUM Beata ------------------------------------ Odpowiedz Link
titicaka Re: _________moboj_______ 26.05.05, 23:27 Monika jest teraz glowna szefowa i moze sobie wybrac moderatorow ,zamknac lub przekazac to forum. Wszystko w jej rekach ! Ps. Asiulka ten usmiech nie jest na miejscu ... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: _________moboj_______ 26.05.05, 23:39 moim zdaniem jest ! ciesze sie ze wszystko jest zalatwoine i juz nie bedzie sporow na forum :O) Odpowiedz Link
moboj Re: _________moboj_______ 27.05.05, 08:09 rozumiem, że wyobrażasz sobie, że skoro jest admin to nie będzie sporów. a mnie się wydaje, że będą, bo na forum jak w życiu - spotykają się ludzie o różnych poglądach i spory będą zawsze. owszem, napastliwe posty, zawierające niewybredne epitety będę usuwać, ale kłótniom nie zamierzam zapobiegać. i podobnie jak titicaka uważam, że te usmieszki są nie na miejscu. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: _________moboj_______ 27.05.05, 09:21 a moim zdaniem klotnie OBRAZLIWE powinnas kasowac i na wstepie forum to napisac !!! Odpowiedz Link
moboj Re: _________moboj_______ 27.05.05, 10:02 to też chyba wyraźnie napisałam, że napastliwe, wulgarne wypowiedzi zamierzam kasować. a kłótnie były, są i będą, bo forum to miejsce, w którym spotykają się ludzie o róznych poglądach i od sporów nie uciekniesz. Odpowiedz Link
andorinha Re: _________moboj_______ 27.05.05, 16:23 czy to nie jest normalne ze kazde forum ma swojego admina? i moderatorow? i chyba forumowiczki maja prawo wymagac od osoby, ktora podjela sie moderowac foum , moderowania forum :-) Przeciez... "nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma" mi sie wydaje ze usmiech pojawiajacy sie na wirtualnyc twarzach jest usmiechem ulgi wynikajacej z rozwiazanej sytuacji. Odpowiedz Link