dr_tusia 08.07.05, 12:43 Wakcje sa... a moze sie podzielimy wakacyjnymi marzeniami i planami? Bo przeciez nasze zycie to nie tylko zazdrosc, zdrady i wredni tesciowie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: A moze cos milego?:) 08.07.05, 12:57 cale lato doswiadczam. jeden grant drugi grant zalegly projekt jakies pilotowe doswiadczenia w sierpniu jedna konferencja + referat na poczatku wrzesnia kolejna + poster. Cale lato minie mi przed nosem a ja nawet tego nie zauwaze: ((( Ale moze jak sie wszytskie sluzbowe atrakcje pokoncza wyrwiemy sie na wakacje gdzies do Wloch. Jesli Matka Boska Pieniezna bedzie w miare hojna Odpowiedz Link
andorinha do oxygen 08.07.05, 16:45 hehe ja tez konferencja, na konferencji poster...a po konferencji 2 tygodnie zwiedzania okolic :) a okolice to California :))) bywaja gorsze wakacje a w sierpniu na pare dni tez w gory pewnie dolomity w weekendy alpy Odpowiedz Link
baranka81 Re: A moze cos milego?:) 08.07.05, 13:16 o! no wreszcie jakiś pogodny wątek :) U mnie będą albo Mazury albo góry, raczej na początku sierpnia, zobaczymy jak pracodawca sypnie urlopem :) Pozdrawiam slonecznie! b. Odpowiedz Link
ruiza Re: A moze cos milego?:) 08.07.05, 13:49 A my chyba podejmiemy decyzję w ostatniej chwili... Odpowiedz Link
baranka81 Re: A moze cos milego?:) 08.07.05, 14:42 hihi Tusiu, wiem że jesteś wielką miłośniczką gór, ale ja w górki to raczej rekreacyjnie :) Jeśli już, to Beskidy :) Odpowiedz Link
dr_tusia Re: A moze cos milego?:) 08.07.05, 15:02 No ja tez rekreacyjnie:) I najczesciej w Beskidy, choc tam.... sluzbowo tez, no tak :))) Ala przewodnicka praca to jedna przyjemnosc, wiec poniekad mozna to uznac za rekreacje :)) Odpowiedz Link
moboj Re: A moze cos milego?:) 08.07.05, 14:04 wakacje mam rasowe, dwumiesięczne (uroki pracy w szkole). na razie się obijam i lenię okrutnie. za tydzień znikamy do rodziców - niezbyt przyjemna perspektywa. od 30 lipca przez dwa tygodnie baluję (bez połówka) u kumpeli w warszawie. mamy w planie spotkanie forumowiczek z mojego forum i różne takie:):):) a po tym dwutygodniowym szaleństwie to odwyk chyba jakiś;) Odpowiedz Link
wojtow Re: A moze cos milego?:) 10.07.05, 08:46 Chcielibyśmy pojechac za granicę w ramach oferty lust minute w sierpniu i wybieram się jeszcze na tydzień z moją mamą nad morze. Odpowiedz Link