Dodaj do ulubionych

A ja jestem szczęśliwa :)

28.09.05, 12:45

Od ponad miesiąca jestem szczęśliwą mężatką, i to szczęśliwą niesamowicie.
Mój mąż jest dla mnie najukochańszym człowiekiem na świecie i czuję że jestem
dla niego wszystkim. Chcę się "pochwalić" tą radością.
Zapraszam do "chwalenia się" inne mężatki.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marti_ka82 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 12:47
      ciesze sie niezmiernie ze jestes szczesliwa :D no i gratuluje :) ja tez jestem
      szczesliwa chociaz jest nam trudno bo zyjemy na odleglosc :( bo ja w polsce a
      on tam... no ale wedzielismy na co sie decydujemy :) a za 9 miesiecy bedziemy
      juz zawsze razem bedziemy juz po slubie koscielnym, ja po obronie pracy no i
      nic nam sielanki nie zepsuje ;)
      • rysek Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 12:58

To trzymam kciuki.
      • anna242 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 11:54
        Ja też jestem super szcześliwa. 4 miesiace po slubie. Trzeba tylko chcieć.
        Pozdrawiam
    • pepperann Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 13:05
      Ja też jestem bardzo szczęśliwą mężatką, bardzo młodą (stażem: wczoraj minął
      miesiąc). Aż się boję, że ta sielanka keidyś się skończy...
    • monjan Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 13:05
      ja tez jestem szczesliwa
      od 3 mc:)
      • amelia_s Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 13:23
        A ja od ponad 4 lat:)), a od 5 miesięcy nasze szczęście powiększa Zuzanka.
    • morphea1 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 13:25
      to i ja się dołączam...Staż-2,5 tyg! :))
    • gracuuja Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 13:34
      a ja od 3 mieisęcy i 16 dni... :)
      i też uważam, ze daleko szukać większej przyjemności... :)
      wczoraj był jeden z tych wieczorów kiedy sobie to znowu uświadomiłam...

fajnie jest mieć obok siebie kogoś na kogo można zawsze liczyć... komu można
      się wyżalić, poskarżyć...
      tak słodko próbował mnie pocieszyć...
      używając zupełnie nie trafionych (no dobrze, nie niezupełnie... prawie, albo
      trochę :) ) argumentów...
      ale starał się!!
      i za to go też kocham...

zwłaszcza ze sama kiepska jestem w pocieszaniu... ;/

mężulkowie to fajna sprawa!! :)
    • marilui Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 13:46
      I ja tez!Cieszę się ,ze wreszcie czytam na tym forum post w takim
      optymistycznym klimacie.A szczęsliwa mężatka jestem od niespelna 2 miesięcy.
      • promyk11 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 13:58
        26.10 bedzie 3 rocznica naszeego ślubu chyba jeszcze jestesmy mlodym
        malzenstwem? jestem bardzo szczęśliwa i zakochana :)))
        • chiara76 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 14:11
          o, to wy prawie jak my,bo my 23 października, ale dłużej, bo w tym roku stuknie
          nam 6 latek. Słyszałam, że październikowe małżeństwa są wyjątkowo udane;))
          • promyk11 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 14:15
            nie wiem czy miesiac w ktorym wzielo sie slub ma jakies znaczenie ale skoro tak
            mowisz to coz - fajnie.
            • rysek Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 18:42

niedawno mój mąż zrobił dla mnie kolację, gotuje on super ale zrobił dla mnie
              coś co bardzo lubię spaghetii carbonara - dodam że pierwszy raz w życiu. I było
              pyszne. I jak tak na niego patrzyłam jak się starał to aż mi się serducho
              radowało i buźka sama uśmiechała :)))
              • marti_ka82 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 19:00
                dziekuje za trzymane kciuki ja wiem, ze co nas nie zabije to nas wzmocni :) my
                juz teraz mamy pod gorke z ta odlegloscia widocznie na pozniej mamy
                przygotowane same przyjemne chwile od losu cos nam sie za ten czas nalezy
                heheh ;) no a wszystkim szczesliwym zycze by to szczescie trwalo wiecznie :D ja
                z lukaszem chyba bysmy ze szczescie gory przenosili gdyby sie okazalo juz po
                slubie koscielnym ze bedziemy mieli blizniaki chlopca i dziewczynke :D ehh
                marzenia... ale podobno jesli sie czegos bardzo chce to sie udaje ;) wiec
                bedzie tak i juz... a ciekawe jakie sa wasze wspolne marzenia??:)
                • rysek Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 11:49
                  narazie wykańczamy nasze mieszkanko, wkładamy w to cały wysiłek - wykańcza nas
                  to finansowo i fizycznie ale warto, też marzymy o dziecku ale narazie musimy
                  nauczyć się żyć z kredytem, niestety w naszym kraju realia zakupu własnego m
                  wiążą się z drugim małżeństwem długoterminowym - z bankiem (tyle że ono kiedyś
                  się skończy, a to pierwsze nie:) ) Nasze marzenia są pewnie jak każdych,
                  chcielibyśmy w przyszłości mieć własny domek z ogródkiem, dzieci. Chciałabym
                  mieć więcej czasu dla rodziny a mniej spędzać go w pracy, no i chciałabym się
                  wyspać ale to jest plan na ...hmmm niech pomyślę ... no za jakieś 3 tyg .. jak
                  dobrze pójdzie :) pozdrawiam
                  pozytywnie zakręcona
                  • monjan Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 12:06
                    hej!
                    my tez wykanczamy nasze mieszkanko!!:)i tez chcemy dzidziusia
                    a dzis moj maz zrobil mi sniadanie a wczoraj pozmywal i wyrzucil smieci:)
                    i bardzo stara sie mniej balaganic, ale mu nie wychodzi...;)
                • dorcik_wk Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 13:19
                  Wspólne marzenia - jedno już spełniliśmy: miesiąc po ślubie kupiliśmy naszego
                  wymarzonego goldenka. Inne to własny dom, konie, podróże, budowa starego autka
                  i chyba największe... mieć swoje własne firmy i samemu decydować kiedy, o
                  której i jak sie chce pracować. O innych nie będę pisała, bo to tajemnica...
    • narta_80 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 28.09.05, 21:09
      witaj rysku! witaj na "nowym" forum! ja tez ciesze sie ogromnie, ze szczescia i
      Waszego i Naszego. Mi tez powoli mija miesiac, a ja wciaz wracam do 3 wrzesnia.
      bylo cudnie, jest wspaniale... wszystkiego naj!
      • rysek Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 11:51
        i niech będzie tak zawsze :)
    • kasiakown Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 11:30
      No to może ja też się dołączę. Jestem szczęśliwą mężatką od 1,5 roku (z moim
      facetem jestem już od 11 lat). Teraz moje szczęście jest tym większe, że od 5 m-
      cy mamy najukochańszego i najcudowniejszego synka na świecie. Wiem, że warto
      się pobierać, mimo że jest moda na wolne związki. Myślę, że najpiękniejsze dni
      w życiu to dzień ślubu i dzień narodzin dzidziusia i tego życzę każdej
      zakochanej dziewczynie. Pozdrawiam.
    • dorcik_wk Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 12:21
      I ja, i ja ....
      Kocham mojego m. Psss - tylko nie mówcie nikomu :-)
      • monjan Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 12:26
        a ja juz wiem...
        • loorien Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 12:49
          wzruszyłam się czytajac wasze posty, ja ślubuję w przyszłym tygodniu więc też
          będziemy paźdzernikowym małżeństwem, mam nadzieję że równie szczęsliwym, na
          razie mieszkamy ponad dwa tygodnie razem i jest bardzo fajnie, choc moje
          mieszkanko jest o wiele bardziej zabałaganione. Ale mój M sie stara, robi
          zakupy, gotuje wyrzuca śmieci więc mam nadzieję że bedzie dobrze. Najmilej jest
          budzić i zasypiać razem. Od pewnego czasu samotności mówię "nie";)
          • gracuuja Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 12:56
            tak.. początki mieszkania razem są śmieszne... :)

my zaczelismy dopiero po ślubie czyli 3 m-ce z kawałkiem temu... (bo się
            uparłam, ze tak ma byc i tyle. :P)

no więc początki są słodkie... :)
            takie grzeczne delikatne... ucieranie różnych zasad, sprawdzanie kto co moze...
            co mi wolno... co bedzie przesadą... :))) hihiiii pierwsze dwa, trzy tygodnie
            były śmieszne... :)
            teraz juz podstawy zostały nakreślone...
            chociaż nadal nie jest ustalone kto ścieli łóżko... :( :)))
            • annajustyna Re: A ja jestem szczęśliwa :) 13.12.05, 11:34
              Jak to kto? Maz oczywiscie, bo mi sie nie che:))). My zamieszkamy razem dopiero
              w styczniu...
      • bazyl79 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 15:23
        A ja też jestem szczęśliwa.Jesteśmy małżeństwem z miesięcznym stażem
        (narzeczeństwem byliśmy 7 lat). Nie mogę się doczekac kiedy wrócę z pracy do
        domu.Obowiązkami podzieliliśmy się po równo. Moje kochanie wstaje codziennie
        rano wcześniej żeby zrobić mi śniadanko i kanapki do pracy...Pozdrawiam
        wszystkie szczęśliwe!!!!!
        • ewcialinka Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 15:24
          ZAZDROSZCZE WAM !!!!
          • marti_ka82 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 29.09.05, 21:41
            no a ja zyje na odleglosc moje studia i studium byly tego powodem skzoda mi je
            porzucic na 5 roku :) no ale moze latwiej nam bedzie bo nie planujemy zycia w
            polsce tlyko na bawarii lukasz juz tam jest no i mieszkanie juz mamy... pieska
            tez :D alaskana malamuta to byla chyba pierwsza nasza powazna decyzja... no i
            teraz planujemy kupno nowego samochodu... aa i zbieramy na koscielny slub to
            juz za 269 dni :D a potem podjelismy juz wpsolna decyzje staramy sie o szraby
            bo ja jezyka jeszcze na tyle dobrze nie umiem by isc do pracy... ale i tak bede
            pracowac w swoim drugim zawodzie...:)
    • magdazeb Re: A ja jestem szczęśliwa :) 30.09.05, 08:44
      to i ja się również dołączę. Jestem miesięczna i 10dni.;)i jest fajnie i
      wspaniale. wczoraj wróciłam późno bo byłam na ploteczkach z koleżanką, wchodzę
      do domku a tu.....czekają na mnie piękne różyczki i smaczna
      kolacja. "Pomyślałem, że jak wrócisz to możesz być głodna..." i jak tu go nie
      kochać tak mocno. Życzę wszystkim mnóstwo uśmiechu na co dzień i takich
      drobnych radości, które bardzo cieszą serduszka...
      • karp.e Re: A ja jestem szczęśliwa :) 30.09.05, 10:07
        No to i ja... :)
        Ja chyba mam najdłżuszy staż (co prawda nie wszystkie posty przeczytałam), ale
        to może być dowód na to ze jeżeli się naprawde kocha to jest się szczęśliwym
        zawsze! Jestesmy ponad rok po ślubie, razem meiszkamy od trzech lat i kochamy
        sie jak wariaci. Ostatni raz widziałam mężulę 1,5 h temu a już tęsknie jak
        wariat....

Pozdraiwam wszystkich!
        • rysek Re: A ja jestem szczęśliwa :) 30.09.05, 12:18

Ja z miom ukochanym widziałam się rano przed wyjściem do pracy, ale zaraz
          będzie przejeżdżał obok mojego biura i obiecał wpaść dać mi szybkiego całusa.
          Słodki jest :)))
    • ashka29 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 18.10.05, 18:36
      a ja jestem szcześliwa już 6 latek pozdrawiam asiulka
      • olga.m Re: A ja jestem szczęśliwa :) 18.10.05, 22:15
        I ja jestem szczesliwa, choc moj maz wyjechal w sobote i wroci za 3 miesiace...
        ale najwazniejsze jest to, ze wiem ze on tez teskni i mysli o mnie - tak jak ja
        o nim.
        Tesknie jak diabli, ale wiem ze wroci - wroci do mnie i znowu bedzie
        wspaniale :)

A tak w ogole to jestem nowa na forum - witam wszystkich - jestem mezatka z
        prawie trzymiesiecznym stazem.
    • katka1971 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 13.12.05, 10:14
      Ja też jestem szczęśliwa. Są nieraz wzloty i upadki,ale w każdym małżeństwie
      coś jest.Jesteśmy już prawie 10 lat po Slubie i mamy siedmioletniego synka.Slub
      braliśmy dokładnie 13 lipca 1996r
    • tofik80 Re: A ja jestem szczęśliwa :) 13.12.05, 11:27
      Dopisuje sie do listy. Jestem rowniez bardo szczesliwa. Po slubie cywilnym,
      koscielny przed nami. Nie ma dnia,bym nie slyszala "Kocham Cie". Maz prosto z
      marzen :) nawet nie przypuszczalam,ze takie 'okazy' sie jeszcze trafiaja :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka