Dodaj do ulubionych

Niespodzianki

06.06.06, 13:44
Robicie sobie nawzajem niespodzianki? :) A jezeli tak, to jakie na przyklad
zrobiliscie ostatnio?
Obserwuj wątek
    • aiczka Re: Niespodzianki 06.06.06, 13:51
      My sobie od czasu do czasu kupujemy nawzajem jakieś prezenty, o których wiemy,
      że zostaną przyjęte z radością (tzn. wiemy wcześniej, że taka książka, film,
      czekolada się spodoba) i chowamy tak, żeby zostały znalezione przez przypadek.
      Kiedy mieszkaliśmy oddzielnie, czasami chowałam kochanemu coś słodkiego w
      papierach, żeby znalazł jak będzie pracował po nocy.
    • judith79 Re: Niespodzianki 06.06.06, 13:52
      nie robimy, nienawidze niespodzianek, zadnych niespodzianek, brrr.
    • caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:02
      Ja uwielbiam robic niespodzianki, planowac cos za plecami, cieszyc sie na sama
      mysl, ze on sie potem ucieszy. Zwykle sa ta jakies niespodzianki kulinarane, bo
      on jest wielkim smakoszem. Ostatnio na przyklad kupilam i przyzadzilam szparagi,
      ktorych sama nie lubie i zarzekalam sie zawsze ze nie bede ich u siebie w domu
      gotowac, jak chce to niech sam to robi. Ucieszyl sie bardzo. Czasami tez wpycham
      mu do torby jakies slodkosci z mala karteczka zanim wyjdzie z pracy.

On natomiast tydzien temu przyszedl z pracy do domu i stwierdzil, ze musimy sie
      spieszyc z obiadem, bo za 1,5h zaczyna sie balet w teatrze, a my mamy bilety :)
      Bylam pierwszy raz w zyciu na balecie i bardzo mi sie podobalo.

Kiedys tez on zrobil mi ciekawa niespodzianke. Po jego wyjezdzie mialam ogladac
      jakis tam film na komputerze. Ogladalam go z napisami i on zmienil te napisy
      tak, ze na samym koncu bylo pare slow od niego :-) Duze zaskoczenie :)
    • mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:03
      moja niespodzianka, wczoraj rano wszedlem po cichutku do lazienki jak zona myla
      wlosy, nic nie slyszala przez szum wody, no i skorzystalem z faktu, ze
      pochylona nad wanna ladnie wypiela dupcie :)
      fajnie bylo :DDDDDDDDD
      trzeba tylko wybrac dobrze moment, bo jak ma juz albo jeszcze piane na wlosach,
      to moze ona w oczy szczypac - a raczej na pewno sie tam dostanie
      • caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:17
        Myla wlosy nago?:>
        • mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:20
          > Myla wlosy nago?:>

no a jak inaczej?
          • caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:25
            Ja normalnie myle wlosy albo podczas kapieli (wtedy nago) albo tak jak ty
            opisales, nachylajac sie nad wanna ale nie laczac tego z kapiela. Nie widze
            jednak sensu rozbierania sie do naga zeby tylko umyc wlosy nad wanna, tak samo
            jak nie widze sensu mycia wlosow nachylajac sie nad wanna bedac nago po/przed
            kapiela, skoro mozna to polaczyc.

Wiec ona najpierw sie kapala, potem mokra wyszla, stanela nago kolo wanny
            marznac i umyla glowe? Czy najpierw sie rozebrala, umyla wlosy i potem poszla
            sie kapac?
            • mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:30
              rano myla wlosy, jak wstala, przed wyjsciem do pracy, w tym celu zdejmuje sie
              koszulke itd....

• caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:32
                Noo, koszulke to ja rozumiem, ale z tego co pisales, to zdjela tez majtki i
                probuje dociec po kiego :)
                • mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:36
                  > ale z tego co pisales, to zdjela tez majtki i
                  > probuje dociec po kiego :)

spisz w majtkach?
                  • caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:39
                    No jasne, bez majtek mi niewygodnie :-)
                    • mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:41
                      > No jasne, bez majtek mi niewygodnie :-)

dziwne,
                      mi w majtkach niewygodnie ;)
                      • annajustyna Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:46
                        To jak u nas: T. spi nago, a ja w bieliznie i jego koszulce...
                        • caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:51
                          Chyba ogolnie faceci wola spac nieskrepowani:-)
                          • mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:55
                            > Chyba ogolnie faceci wola spac nieskrepowani:-)

i wola jak kobiety tez tak spia :D
                            • caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 15:06
                              Taa, szybszy dostep :-)
                              • mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 15:10
                                > Taa, szybszy dostep :-)

po drugie, przy sciaganiu majtek w nocy, czasem sie budzicie
                                a tak, to zalatwia sie sprawe szybko i przyjemnie ;)
                                • moniq7 Re: Niespodzianki 06.06.06, 19:58
                                  zalosy jestes gosciu....pomarzyc dobra rzecz...chyba jestes erotoman
                                  bajkopisarz...

jak ci tak dobrze z zonka to po co tu to wypisujesz-nie lepiej zachowac dla
                                  siebie?
                                  zalosne...
                                  • kalina81 Re: Niespodzianki 06.06.06, 21:42
                                    ja też myję włosy nad wanną nago, bo śpię nago, to co mam się kurde ubierać rano
                                    do mycia włosów??? rotfl

a co do niespodzianek to fakt, mój facet ostatnio zrobił mi mega siurpryzę,
                                    postanowił zmyć naczynia, ja sobie oglądałam tv, on myje. Zatyka się zlew i
                                    nabiera wody. Co robi mężczyzna? Odkręca rurę pod zlewem i do kuchni wylewa się
                                    kilkanaście litrów cuchnącego płynu, razem z resztkami jedzenia z ostatnich
                                    tygodni. A prosiłam bałwana od miesiąca, żeby sypnął kretem do domowych syfonów!
                                    Men mój rozpoczął produkowanie przekleństw, miotanie się po kuchni zużył
                                    świeżutkie ścierki do ścierania kompostu z podłogi, poleciał z zaglonioną rurą
                                    do wymytej na błysk łazienki kapiąc po drodze śmierdzącym łajnem, rozbryzgał
                                    resztę po wannie i łazience, a ja sobie spokojnie wzięłam książkę i poszłam na
                                    balkon, bo w domu śmierdziało. Gdy około północy wróciłam do mieszkania było one
                                    sprzątnięte, pachnące, szmatki poprane zlewy w całym domu przetkane zakupionym w
                                    całodobowym sklepie "kretem" a mój facet wykończony przeprosił mnie i powiedział
                                    już zawsze będzie robił to o co go proszę jak najszybciej, bo pokutowanie za
                                    nieposłuszeństwo to straszna rzecz:D
                                    • malgorzata_i_mistrz Re: Niespodzianki 06.06.06, 22:34
                                      > ja też myję włosy nad wanną nago, bo śpię nago, to co mam się kurde ubierać rano
                                      > do mycia włosów??? rotfl
                                      No, niektórzy po prostu biorą rano prysznic ;)))

Twoja matka była chomikiem.
                                      • kalina81 Re: Niespodzianki 06.06.06, 22:42
                                        ale ile razy dziennie można się myć na boga???
                                        ja tam się myję po przyjściu z pracy i przed snem, mycie sie rano to już
                                        przesada:D:D
                                        • mateusiowa Re: Niespodzianki 07.06.06, 15:27
                                          oczywiście że przesada! rano człowiek jest najświeższy, ten filtr na twarzy, aż
                                          grzech go zmywać!
                                        • caysee Re: Niespodzianki 07.06.06, 15:35
                                          Noo widzisz, ty sie myjesz przed snem, a niektorzy po snie :) Np. ja sie wole
                                          kapac rano i robie to tez wieczoremj edynie jezeli w ciagu dnia sie spocilam
                                          (goraco albo wysilek fizyczny).
                                          • ilekobietamalat Re: Niespodzianki 07.06.06, 15:38
                                            matko kochana, to ja grzesze potwornie, bo sie 3 razy dziennie myje, a i tak mi
                                            malo;)
    • rejka Re: Niespodzianki 07.06.06, 17:34
      Kupilam czerwona wloczke i przywiazalam do klamki drzwi wejsciowych. Potem byla
      dowolnosc, oplotlam obrazy na scianach w korytarzu, zdjecia, lampe, stol,
      krzesla, kuchnia, szczebelki na schodach, lazienke , galki od komody w sypialni,
      kolejna lazienka(na drzwiach kartka, zeby wzial szybki prysznic) prysznic,
      wanne, kolejne schody....B
      Na drzwi wejsciowe nakleilam kartke, ze bawimy sie w Ariadne a na koncu czeka
      niespodzianka.
      Czekalam w pokoju na poddaszu i dobrze sie bawilam, slyszac jak mamrocze i
      posapuje bo ze szczebelkami przeszlam sama siebie.
      Ale podobalo mu sie a czerwony klebek lezy na biurku w pracy.
      • caysee Re: Niespodzianki 07.06.06, 19:15
        A co bylo na koncu wloczki? :P
        • xxxxx57 Re: Niespodzianki 08.06.06, 08:50
          O Boże ....a zapowiadał sie taki fajny temat, szkoda ze 3/4 wypowiedzi to
          rozważania na temat mycia włosów z gołym bądź nie gołym tyłkiem (sic!)
    • dorcik_wk Re: Niespodzianki 08.06.06, 09:08
      Ja zrobiłam mężowi niespodziankę na jego 30 urodziny. Jakieś 1,5 miesiaca
      wcześniej zaprosiłam około 30 osób - naszych znajomych - do Lolka na urodzinki
      mojego męża. Przyjechali nawet jego rofdzice z Siedlec :-) On nic nie wiedział.
      Jaoś go tam ściągnęłam pod pretekstem spotkania się ze znajomymi.
      Jak wchodziliśmy to powiedziałam, ze mam dla niego niespodziankę urodzinową i
      jak zobaczył wszystkich przy stołach to szczęka mu opadła. Nic nie wiedział,
      nikt się nie wygadał i wszyscy przyszli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka