caysee 06.06.06, 13:44 Robicie sobie nawzajem niespodzianki? :) A jezeli tak, to jakie na przyklad zrobiliscie ostatnio? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiczka Re: Niespodzianki 06.06.06, 13:51 My sobie od czasu do czasu kupujemy nawzajem jakieś prezenty, o których wiemy, że zostaną przyjęte z radością (tzn. wiemy wcześniej, że taka książka, film, czekolada się spodoba) i chowamy tak, żeby zostały znalezione przez przypadek. Kiedy mieszkaliśmy oddzielnie, czasami chowałam kochanemu coś słodkiego w papierach, żeby znalazł jak będzie pracował po nocy. Odpowiedz Link
judith79 Re: Niespodzianki 06.06.06, 13:52 nie robimy, nienawidze niespodzianek, zadnych niespodzianek, brrr. Odpowiedz Link
caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:02 Ja uwielbiam robic niespodzianki, planowac cos za plecami, cieszyc sie na sama mysl, ze on sie potem ucieszy. Zwykle sa ta jakies niespodzianki kulinarane, bo on jest wielkim smakoszem. Ostatnio na przyklad kupilam i przyzadzilam szparagi, ktorych sama nie lubie i zarzekalam sie zawsze ze nie bede ich u siebie w domu gotowac, jak chce to niech sam to robi. Ucieszyl sie bardzo. Czasami tez wpycham mu do torby jakies slodkosci z mala karteczka zanim wyjdzie z pracy. On natomiast tydzien temu przyszedl z pracy do domu i stwierdzil, ze musimy sie spieszyc z obiadem, bo za 1,5h zaczyna sie balet w teatrze, a my mamy bilety :) Bylam pierwszy raz w zyciu na balecie i bardzo mi sie podobalo. Kiedys tez on zrobil mi ciekawa niespodzianke. Po jego wyjezdzie mialam ogladac jakis tam film na komputerze. Ogladalam go z napisami i on zmienil te napisy tak, ze na samym koncu bylo pare slow od niego :-) Duze zaskoczenie :) Odpowiedz Link
mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:03 moja niespodzianka, wczoraj rano wszedlem po cichutku do lazienki jak zona myla wlosy, nic nie slyszala przez szum wody, no i skorzystalem z faktu, ze pochylona nad wanna ladnie wypiela dupcie :) fajnie bylo :DDDDDDDDD trzeba tylko wybrac dobrze moment, bo jak ma juz albo jeszcze piane na wlosach, to moze ona w oczy szczypac - a raczej na pewno sie tam dostanie Odpowiedz Link
caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:25 Ja normalnie myle wlosy albo podczas kapieli (wtedy nago) albo tak jak ty opisales, nachylajac sie nad wanna ale nie laczac tego z kapiela. Nie widze jednak sensu rozbierania sie do naga zeby tylko umyc wlosy nad wanna, tak samo jak nie widze sensu mycia wlosow nachylajac sie nad wanna bedac nago po/przed kapiela, skoro mozna to polaczyc. Wiec ona najpierw sie kapala, potem mokra wyszla, stanela nago kolo wanny marznac i umyla glowe? Czy najpierw sie rozebrala, umyla wlosy i potem poszla sie kapac? Odpowiedz Link
mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:30 rano myla wlosy, jak wstala, przed wyjsciem do pracy, w tym celu zdejmuje sie koszulke itd.... Odpowiedz Link
caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:32 Noo, koszulke to ja rozumiem, ale z tego co pisales, to zdjela tez majtki i probuje dociec po kiego :) Odpowiedz Link
mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:36 > ale z tego co pisales, to zdjela tez majtki i > probuje dociec po kiego :) spisz w majtkach? Odpowiedz Link
mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:41 > No jasne, bez majtek mi niewygodnie :-) dziwne, mi w majtkach niewygodnie ;) Odpowiedz Link
annajustyna Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:46 To jak u nas: T. spi nago, a ja w bieliznie i jego koszulce... Odpowiedz Link
caysee Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:51 Chyba ogolnie faceci wola spac nieskrepowani:-) Odpowiedz Link
mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 14:55 > Chyba ogolnie faceci wola spac nieskrepowani:-) i wola jak kobiety tez tak spia :D Odpowiedz Link
mlody_zonkos Re: Niespodzianki 06.06.06, 15:10 > Taa, szybszy dostep :-) po drugie, przy sciaganiu majtek w nocy, czasem sie budzicie a tak, to zalatwia sie sprawe szybko i przyjemnie ;) Odpowiedz Link
moniq7 Re: Niespodzianki 06.06.06, 19:58 zalosy jestes gosciu....pomarzyc dobra rzecz...chyba jestes erotoman bajkopisarz... jak ci tak dobrze z zonka to po co tu to wypisujesz-nie lepiej zachowac dla siebie? zalosne... Odpowiedz Link
kalina81 Re: Niespodzianki 06.06.06, 21:42 ja też myję włosy nad wanną nago, bo śpię nago, to co mam się kurde ubierać rano do mycia włosów??? rotfl a co do niespodzianek to fakt, mój facet ostatnio zrobił mi mega siurpryzę, postanowił zmyć naczynia, ja sobie oglądałam tv, on myje. Zatyka się zlew i nabiera wody. Co robi mężczyzna? Odkręca rurę pod zlewem i do kuchni wylewa się kilkanaście litrów cuchnącego płynu, razem z resztkami jedzenia z ostatnich tygodni. A prosiłam bałwana od miesiąca, żeby sypnął kretem do domowych syfonów! Men mój rozpoczął produkowanie przekleństw, miotanie się po kuchni zużył świeżutkie ścierki do ścierania kompostu z podłogi, poleciał z zaglonioną rurą do wymytej na błysk łazienki kapiąc po drodze śmierdzącym łajnem, rozbryzgał resztę po wannie i łazience, a ja sobie spokojnie wzięłam książkę i poszłam na balkon, bo w domu śmierdziało. Gdy około północy wróciłam do mieszkania było one sprzątnięte, pachnące, szmatki poprane zlewy w całym domu przetkane zakupionym w całodobowym sklepie "kretem" a mój facet wykończony przeprosił mnie i powiedział już zawsze będzie robił to o co go proszę jak najszybciej, bo pokutowanie za nieposłuszeństwo to straszna rzecz:D Odpowiedz Link
malgorzata_i_mistrz Re: Niespodzianki 06.06.06, 22:34 > ja też myję włosy nad wanną nago, bo śpię nago, to co mam się kurde ubierać rano > do mycia włosów??? rotfl No, niektórzy po prostu biorą rano prysznic ;))) ___________________________ Twoja matka była chomikiem. Odpowiedz Link
kalina81 Re: Niespodzianki 06.06.06, 22:42 ale ile razy dziennie można się myć na boga??? ja tam się myję po przyjściu z pracy i przed snem, mycie sie rano to już przesada:D:D Odpowiedz Link
mateusiowa Re: Niespodzianki 07.06.06, 15:27 oczywiście że przesada! rano człowiek jest najświeższy, ten filtr na twarzy, aż grzech go zmywać! Odpowiedz Link
caysee Re: Niespodzianki 07.06.06, 15:35 Noo widzisz, ty sie myjesz przed snem, a niektorzy po snie :) Np. ja sie wole kapac rano i robie to tez wieczoremj edynie jezeli w ciagu dnia sie spocilam (goraco albo wysilek fizyczny). Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Niespodzianki 07.06.06, 15:38 matko kochana, to ja grzesze potwornie, bo sie 3 razy dziennie myje, a i tak mi malo;) Odpowiedz Link
rejka Re: Niespodzianki 07.06.06, 17:34 Kupilam czerwona wloczke i przywiazalam do klamki drzwi wejsciowych. Potem byla dowolnosc, oplotlam obrazy na scianach w korytarzu, zdjecia, lampe, stol, krzesla, kuchnia, szczebelki na schodach, lazienke , galki od komody w sypialni, kolejna lazienka(na drzwiach kartka, zeby wzial szybki prysznic) prysznic, wanne, kolejne schody....B Na drzwi wejsciowe nakleilam kartke, ze bawimy sie w Ariadne a na koncu czeka niespodzianka. Czekalam w pokoju na poddaszu i dobrze sie bawilam, slyszac jak mamrocze i posapuje bo ze szczebelkami przeszlam sama siebie. Ale podobalo mu sie a czerwony klebek lezy na biurku w pracy. Odpowiedz Link
xxxxx57 Re: Niespodzianki 08.06.06, 08:50 O Boże ....a zapowiadał sie taki fajny temat, szkoda ze 3/4 wypowiedzi to rozważania na temat mycia włosów z gołym bądź nie gołym tyłkiem (sic!) Odpowiedz Link
dorcik_wk Re: Niespodzianki 08.06.06, 09:08 Ja zrobiłam mężowi niespodziankę na jego 30 urodziny. Jakieś 1,5 miesiaca wcześniej zaprosiłam około 30 osób - naszych znajomych - do Lolka na urodzinki mojego męża. Przyjechali nawet jego rofdzice z Siedlec :-) On nic nie wiedział. Jaoś go tam ściągnęłam pod pretekstem spotkania się ze znajomymi. Jak wchodziliśmy to powiedziałam, ze mam dla niego niespodziankę urodzinową i jak zobaczył wszystkich przy stołach to szczęka mu opadła. Nic nie wiedział, nikt się nie wygadał i wszyscy przyszli. Odpowiedz Link