Dodaj do ulubionych

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

25.06.06, 18:17
Parę dni temu byłem u swojej dziewczyny aby powiedzieć jej że denerwuje mnie
że jeszcze nigdy od niej nie usłyszałem kiedy znowu się zobaczymy i nie
odpisuje na smsy. Ona powiedziała mi że jej się nie podobało że przynosiłem
kwiaty, czakoladki i mówiłam komplementy. Myslałem że to normalne robiłem to
bo czułem że tak ma być. Ona powiedziała mi że tym wszystkim chcę ją szybko
zdobyć. Ona chciała żebym zostawał do późna w nocy a teraz powiedziała że nie
chciała mi robić nadziei. Dziewczyny poroszę was pomóżcie mi bo nic nie
rozumiem z jej zachowania? Ja ją kocham ale już nie wiem co robić?
Pomocy???????????????????????
Obserwuj wątek
    • willow25 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:23
      Jezu, to jest dobry przykład na to ze kobitka potrafi zmienna byc!Wspólczuje
      stary,ale swoja drogą to może PMS?
      • mis1978 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.06.06, 23:13
        Możesz mi wytłumaczyć co to PMS?
        • aiczka Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 26.06.06, 08:57
          pre-menstrual stress, czyli ZNP (zespół napięcia przedmiesiączkowego).
          • paula.anna Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 26.06.06, 22:14
            raczej Premenstrual syndrome (PMS)
            • aiczka Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 27.06.06, 09:20
              Możliwe. Ja swoją wersję gdzieś słyszałam, nie czytałam w żadnym poważniejszym
              źródle.
    • czekolada_orzechowa Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:26
      Wątek pasuje raczej na forum gimnazjum, bo my tu mamy raczej wszyscy 15 lat
      skończone...Chyba, ze data urodzenia w nicku to Twój rocznik, Misiu, w takiej
      sytuacji serdecznie współczuję.
      • hayet Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 26.06.06, 09:36
        tez mialam takie wrazenie czytajac go :))))
    • annajustyna Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:31
      Coz, trafil Ci sie zwiazek bez wzajemnosci...Glowa do gory, jeszcze znajdziesz
      druga polowke!
    • sol_bianca Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.06.06, 23:51
      fajna prowokacja.
      po watkach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=44158124 ;
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=44127450 czulam ze cos sie
      szykuje.... :)
      • caysee Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 26.06.06, 08:45
        sol_bianca,
        Moze nie tyle prowokacja, co jakis nastolatek probuje potwierdzic, ze panna,
        ktora nie chciala go mimo ze czekoladki przynosil jest zla i niedobra ;)
        • mis1978 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 26.06.06, 09:39
          Dziewczyny jeśli chodzi o osobę jagoda-a to moja znajoma z którą rozmawiam. Ona
          dowiedziawszy się o moim problemie postanowaiła zasięgnąć opini innych
          dziewczyn co o tym myślicie. Ja podjąłem decyzje że sam opiszę swój problem bo
          nic z tego nie rozumiem. Dlaczego dziewczyna traktuje moje dobre chęci za coś
          nienormalnego? Dziewczyny może to ja nie powinienem nic kupować dziewczynie
          nigdzie ją nie zabierać itd. może robię straszne błędy starając się żeby na
          randkach było miło i sympatycznie?
          • annubis74 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 26.06.06, 10:22
            jako kobieta też nie rozumiem, może ona z gatunku takich co sobie i innym lubią
            życie uprzykrzać
        • mis1978 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 26.06.06, 09:40
          Nie jestem nastolatkiem mam 28 lat.
    • sol_bianca Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 26.06.06, 12:12
      zakladajac, ze to nie prowokacja...
      zakladajac, ze masz wiecej niz 17 lat...

> Ona powiedziała mi że tym wszystkim chcę ją szybko
      > zdobyć. Ona chciała żebym zostawał do późna w nocy a teraz powiedziała że nie
      > chciała mi robić nadziei.

...to ja nic nie rozumiem.
      co to znaczy "zdobyc"? jest twoja dziewczyna czy nie?
      jak sie ma nie robienie nadziei (nadziei na co?) do zostawania do pozna?
      i dlaczego nie mozesz JEJ zapytac o co chodzi?
      chyba ze chodzi o to, ze jeszcze ze soba nie spaliscie i ona wszedzie widzi
      podstep, ze probujesz ja zaciagnac do lozka (no faktycznie straaaaszne ;))).
      albo po prostu ma cie w nosie i chce sie ciebie pozbyc.
      • mis1978 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 26.06.06, 12:36
        Nie miałem zamiaru zaciągać jej do łużka bo znam ją dopiero 3 miesiące i sznuję
        ją jako kobietę. NIe patrzę na kobiety przez pryzmat łużka. Bardzo mi na niej
        zależy i nigdy nie zrobił bym czegoś czego by nie chciała. Powiedzcie mi tylko
        czemu odrazu nie powiedziała mi żebysmy zostali na stopie koleżeńskiej. Ja tak
        chcialem nawet na pierwszych spotkaniech wychodziłem ok 22.00. Żeby sobie i jej
        nie robić nadziei. Ale to od niej wyszło żebym zostawał dłużej. A teraz mówi że
        nie chciała mi robić nadziei. Mam swoje latka i już troszeczkę w życiu
        przeżyłam ale z taką osoba spotkałem się pierwszy raz i dlatego nic nie
        rozumiem.
        • listek_herbaty Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 26.06.06, 13:09
          Ale juz ortografia, skladnia i interpunkcja to dla Ciebie czarna magia ?
          Ludziom, ktorzy tak kalecza jezyk trzeba klawiatury zabierac... i dlugopisy...
          i olowki... i mazaki... i kredki z tornistra.
        • czekolada_orzechowa Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 26.06.06, 13:21
          Misiu, ja za Chiny Ludowe i Koreę Demokratyczną nie poszłabym do łÓżka z kimś,
          kto robi takie upiorne błędy, więc może nie w czekoladkach rzecz.
          Zwyczajnie nie pociągają mnie niewykształceni mężczyźni.
          • listek_herbaty Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 26.06.06, 13:27
            Czekolada - zgadzam sie. Nie wiem dlaczego osoba poruszajaca jakis wazki temat
            (powiedzmy pokoj na swiecie), ale mowiaca (tudziez piszaca) nieskladnie, z
            bledami etc. robi na mnie wrazenie - za przeproszeniem - jełopa. Jak jest z tym
            u Was? Odrzucaja mnie kobiety piszace "z kad jestes?".
            • mis1978 Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 26.06.06, 15:08
              Tak robię błędy i się ich nie wstydzę ale w przeciwieństwie do
              Pani"listek_herbaty" mam tyle kultury że nie wytykam ludziom błędów i zawsze
              odpowiadam na zadane pytana choćby nie miały większego stylistycznego sensu.
              Szanuję ludzi za ich dobroć a nie jak piszą. A Pani obmawiając moją pisownię
              nie popisała się kulturą osobistą.
              Ale dziękuję zrozumiałem że na tym forum nie uzyskam pomocy bo robię błędy
              ortograficzne.
              • eurotram Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 26.06.06, 19:29
                Jeeeezuuuu,nie jedźcie po gościu tylko dlatego że jest dysortografem.Mam dwóch
                kolegów z tą przypadłością i jakoś ( z odpowiednim zaświadczeniem z
                poradni,oczywiście) obaj poszli na studia,w tym jeden już je skończył.
                Może rzeczywiście się paskudnie naciął?Jeśli pisze prawdę,to panna jest trochę
                dziwna; rzekłbym:brakuje jej kosekwencji.Albo lubi gnoić ludzi albo chciała go
                wziąć "na smycz"... Widziałem nieco podobne przypadki,ale nie do tego
                stopnia,więc ciężko mi to jednoznacznie ocenić.No,ale ponad połowa naszego
                narodu to kobiety,więc wśród ponad 18 milionów mógł się znaleźć taki przypadek
                (tylko nie doszukujcie się tu,drogie panie,męsko-szowinistycznych podtekstów,bo
                pewnie wśród naszej płci też by się znalazł niejeden "wyrazisty" egzemplarz)...
                PZDR
              • listek_herbaty Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 26.06.06, 20:07
                To ze robisz bledy ortograficzne wybaczyc moge, ale to, ze sie ich nie
                wstydzisz to juz inna sprawa. Jestes z nich dumny? Fakt, ze niepotrzebnie
                zwrocilem Ci uwage w tym poscie zamiast odpowiedziec na pytanie, ale sprawa
                mnie na tyle zainteresowala, ze zalozylem inny temat. Tak wiec - szczycic sie
                nie masz czym, tak samo jak ludzie, ktorzy bledow nie robia (bo to powinna byc
                norma, ale niestety niedlugo mozna bedzie dolaczyc do CV kolejne, po FCE,
                prawie jazdy i dyplomie ukonczenia studiow, zaswiadczenie stwierdzajace, ze
                dana osoba potrafi sie poprawnie wyslawiac).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka