g0sik 26.09.06, 23:14 Czy elektorat PISu ma jeszcze jakieś złudzenia co znaczy Prawo i Sprawiedliwość w wykonaniu tej partii?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sar36 Re: Teraz My i Renata Beger.... 26.09.06, 23:29 Byłem w szoku... (nie jestem elektoratem PISu). Zwyczajanie było mi przykro, jak na to patrzyłem... Spieprzać, dziady!!! Odpowiedz Link
annubis74 Re: Teraz My i Renata Beger.... 27.09.06, 10:08 Nigdy nie miałam złudzeń co do PIS, ale tego, że w fałszu, obłudzie zakłamaniu i stopniu skorumpowania prześcigną poprzednią ekipę i to w tak krótkim czasie - tego sie nie spodziewałam Ogladałąm wczoraj TM, a dziś przeczytaąłm wszystkie (chyba0 artykuły na ten temat w GW W głowie się to nie mieści, a jeszcze beszczelny Ziobro mówi, że to nie była korupcja polityczna a tylko negocjacje A co z fragmentem kiedy Lipiński proponuje pomoc Begerowej w wygrzebaniu sie z procesów które sie toczą przeciwko niej? a co kiedy mówi sie by spłatą weksli za posłow Samoobrony obciążyć sejm czyli budżet czyli NAS WSZYSTKICH do cholery mnie krew sie burzy tylko nie wiem jak mogłabym pożytecznie zużytkować swój gniew i wściekłość Odpowiedz Link
bacha1979 Re: Teraz My i Renata Beger.... 27.09.06, 10:12 Jakoś mnie to nie dziwi. Jak myślicie bedą wybory jesienią??? Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Teraz My i Renata Beger.... 27.09.06, 10:29 Myslimy, że będą jesienią albo na wiosnę. IMO na wiosnę lepiej, bo wtedy PiS dostanie coś na poziomie 0,03% głosów.;) Odpowiedz Link
judith79 Re: Teraz My i Renata Beger.... 27.09.06, 13:28 ja bym nie byla taka optymistka triss, jesli kogos ujeli kaczynscy poprzednio i uwierzyl w "prawo i sprawiedliwosc" w ich wydaniu to takie "glupstewka" go nie zniecheca. Odpowiedz Link
g0sik Re: Teraz My i Renata Beger.... 27.09.06, 10:34 Zagrzało się chłopakom pod tyłkami ale jak na razie rząd nie przewiduje dymisji... Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Teraz My i Renata Beger.... 27.09.06, 10:36 To i dobrze. Na wiosnę będą mieli poparcie w okolicach zera.;) Odpowiedz Link
brak.polskich.liter Taktaktak 27.09.06, 12:07 Tez uwazam, ze wiosna lepiej, jeszcze bardziej chlopakom spadnie. Swoja droga, zastanawiam sie, skad - w dalszym ciagu - te parenascie procent poparcia dla tych matolow? Odpowiedz Link
snatcher Re: Taktaktak 27.09.06, 14:30 brak.polskich.liter napisała: > Tez uwazam, ze wiosna lepiej, jeszcze bardziej chlopakom spadnie. Swoja droga, > zastanawiam sie, skad - w dalszym ciagu - te parenascie procent poparcia dla > tych matolow? Bo generalnie sa w tym kraju madrzy ludzie a nie tylko tacy ktorzy maja stadny intelekt. Odpowiedz Link
annb skończ waść wstydu oszczędź 27.09.06, 14:39 snatcher -człowieku co ty bredzisz? nie widzisz co się dzieje? kłamstwo i kupczenie urzędami zero refleksji nic nie odzywałbys się przynajmniej beton Odpowiedz Link
snatcher Re: skończ waść wstydu oszczędź 27.09.06, 14:54 annb napisała: > snatcher -człowieku > co ty bredzisz? > nie widzisz co się dzieje? > kłamstwo i kupczenie urzędami > zero refleksji > nic > nie odzywałbys się przynajmniej > beton Tak bylo,jest i bedzie niezaleznie od lewej czy prawej strony.Ty idealow w Sejmie nie szukaj. Odpowiedz Link
annb nie wykrecaj kota ogonem 27.09.06, 14:59 jeszcze napisz ze to platformy wina ;) zabawni jestescie belka i zdzbło cos ci to mowi? Odpowiedz Link
snatcher Re: nie wykrecaj kota ogonem 27.09.06, 15:06 annb napisała: > jeszcze napisz ze to platformy wina ;) > zabawni jestescie > belka i zdzbło > cos ci to mowi? Napisalem ci juz.Po wyborach jak wygra PO zobaczysz swietych Tuska i Rokite z SLD i Lepperem. Odpowiedz Link
annb kogo zobacze tego zobacze 27.09.06, 15:20 a teraz widze co oznacza prawo i sprawiedliwosc i to cale dobro i odnowa moralna rotfl Odpowiedz Link
snatcher Re: kogo zobacze tego zobacze 27.09.06, 15:28 annb napisała: > a teraz widze co oznacza prawo i sprawiedliwosc > i to cale dobro > i odnowa moralna > rotfl teraz? a co sie zmienilo? na tych tasmach nie ma nic ciekawego,moza poza zakreconym p Lipinskim. Beger nagle stala sie katonem dla wielu osob,ciekawe. Odpowiedz Link
snatcher Re: kogo zobacze tego zobacze 27.09.06, 15:34 annb napisała: > nie brnij snacher > nie brnij odpowiedz mi co tam takiego zobaczylas ze ci sie nagle zmienilo.nie mow mi nie brnij bo mi wisi co myslisz o PiS albo o mnie. Odpowiedz Link
annb mnie się nic nie zmieniło 27.09.06, 15:37 bo moje zdanie o pis od zawsze nie nadaje sie do cytowania ciesze sie tylko ze wyszło co wyjsc miało i dzieki temu wiecej ludzi zobaczy jak jest robionych w balona przez samo dobro z przyległosciami Odpowiedz Link
snatcher Re: mnie się nic nie zmieniło 27.09.06, 18:22 annb napisała: > bo moje zdanie o pis od zawsze nie nadaje sie do cytowania > ciesze sie tylko ze wyszło co wyjsc miało i dzieki temu > wiecej ludzi zobaczy jak jest robionych w balona > przez samo dobro z przyległosciami robionych w balona bo werbuja ludzi z samoobrony? Odpowiedz Link
annb Re: mnie się nic nie zmieniło 27.09.06, 18:25 snatcher a jak bylo na poczatku?rozliczymy?prawo ma znaczyc prawo? i wuj ze z wyrokami wazne zeby zwerbowac i liczba członków wystarczała aby się przy korycie utrzymac ale to mnie akurat nie dziwi dla mnie EOT Odpowiedz Link
judith79 Re: kogo zobacze tego zobacze 27.09.06, 15:33 moim zdaniem tez nic ciekawego, czlowiek majacy jakakolwiek swiadomosc polityczna nie powinien miec co do pisiolow zludzen, a pisiolowy elektorat i tak nie zrozumie o co chodzi. Odpowiedz Link
snatcher Re: kogo zobacze tego zobacze 27.09.06, 15:35 judith79 napisała: > moim zdaniem tez nic ciekawego, czlowiek majacy jakakolwiek swiadomosc > polityczna nie powinien miec co do pisiolow zludzen, a pisiolowy elektorat i > tak nie zrozumie o co chodzi. pierwszy raz widzisz w Sejmie ze mocniejsza partia wchlania slabsze? ok jak ktos nie lubi PiS to mi to nie przeszkadza ale badzmy rzetelni w ocenie. Odpowiedz Link
trusia29 Re: nie wykrecaj kota ogonem 28.09.06, 21:10 tzn nie wierze w tuska i leppera razem... tusk jeszcze instynkt samozachowawczy posiada... Odpowiedz Link
czekolada_orzechowa intelekt to jest cecha indywidualna, monsieur, 27.09.06, 14:42 a stadny to jest instynkt. Mądrzy ludzie owszem, są- to ci, którzy się śmieją z Twoich poglądów. Odpowiedz Link