Dodaj do ulubionych

A co was to obchodzi?????????????????////

• hydrauliczka Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 05.10.06, 22:41
      Autorka napisała prawdę!Bo Wy nie pokazaliscie w żaden sposób jakie
      inteligentne jesteście.Pozdro diewczynki
      • hydrauliczka Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 05.10.06, 22:42
        hydrauliczka napisała:

> Autorka napisała prawdę!Bo Wy nie pokazaliscie w żaden sposób jakie
        > inteligentne jesteście.Pozdro diewczynki
        chodziło mi o dziewczynki!!!!
        • fidziaczek Narażę się wszytskim 06.10.06, 07:01
          Za grosz obiektywizmu w was nie ma kobiety, bo te które bronią autorki mają
          około lat 20
          a te które ją atakują mają lat 30
          ile więc wartę są wasze opinie?
          każda z was broni "kategorii wiekowej" w której się znajduje, nie dlatego że ma
          takie a nie inne zdanie tylko dlatego że należy do tej a nie innej grupy
          wiekowej...
          a dzisiejsze 20-tki za 10 lat będą jechać po 20-tkach (dziś 10-letnich)
          howgh!
          • fidziaczek Re: Narażę się wszytskim 06.10.06, 07:03
            o kurde
            dopiero teraz doczytałem że jednak nie wszytkie
            przepraszam tą do której moja opinia się nie odnosi
    • ardnaa ardnaa 06.10.06, 13:59
      wiec pojawiam się , dlaczego tutaj wczesniej nie zajrzalam? jak mogłam
      przeoczyc tak ciekawy watek? stare dewoty atakują. Wasza zazdrość i zawiść jest
      zaskakująca, ale dawajcie kobitki dawajcie:) chyba tutaj sie rozgoszcze. G0sik
      jestes moim wzorem zawistnego babsztyla:) uwielbiam Cie czytac
      • magdusinska Re: ardnaa 06.10.06, 14:32
        ardnaa napisała:

> wiec pojawiam się

No tak ta to sie zawsze pojawia tylko zniknąć nie chce.
        Qrwa to nie zawód, to charakter...
    • hydrauliczka Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 14:41
      Dalej dalej dziewczynki....co taka cisza nastała?Piszcze te swoje beznadziejne
      komentarze.Zgadzam się z autorką postu.Uważam to samo co ona!A Wy świetnie
      pokazujecie w wypowiedziach jak bardzo macie nasrane w główkach...
      • ardnaa Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 15:36
        to jest tak niektórzy przychodza tu dla jaj i żeby się uśmiać, a niektórych
        panienek to forum jest drugim domem. Ale czasem miło czyta się zawistnych
        komentarzy. Bo ten komu jest lepiej lub lepiej sie powodzi jest Wrogiem numer
        jeden, a te kobitki sa tak rozkosznie zawistne, aż miło
        • hydrauliczka Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 16:09
          ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ....W DOMKU NIE MAJĄ PRAWA DO NICZEGO A TUTAJ POKAZUJĄ
          PAZURKI.... I PEWNIE WIEKSZA CZEŚĆ Z NICH NA PYT.JAK MASZ NA IMIE ROBIĄ SIĘ
          CZERWONIUTKIE I NIE SĄ ODWAŻNE W ŻYCIU CODZIENNYM.ALE DZIĘKUJMY,ŻE JEST
          FORUM,ŻE KOBIETY MOGĄ SIĘ DOWARTOŚCIOWYWAĆ I UZYWAĆ SŁÓW O KTORYCH NIE MAJĄ
          POJĘCIA JAKIE MAJĄ ZNACZENA.TAK DALEJ KOBIETKI DALEJ DALEJ...
          • snatcher Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 16:18
            hydrauliczka napisała:

> ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ....W DOMKU NIE MAJĄ PRAWA DO NICZEGO A TUTAJ POKAZUJĄ
            > PAZURKI.... I PEWNIE WIEKSZA CZEŚĆ Z NICH NA PYT.JAK MASZ NA IMIE ROBIĄ SIĘ
            > CZERWONIUTKIE I NIE SĄ ODWAŻNE W ŻYCIU CODZIENNYM.ALE DZIĘKUJMY,ŻE JEST
            > FORUM,ŻE KOBIETY MOGĄ SIĘ DOWARTOŚCIOWYWAĆ I UZYWAĆ SŁÓW O KTORYCH NIE MAJĄ
            > POJĘCIA JAKIE MAJĄ ZNACZENA.TAK DALEJ KOBIETKI DALEJ DALEJ...

Cos w tym jest ale czy potrzebujesz okularow ze piszesz takie woly?.
            • hydrauliczka Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 16:27
              hehe wiesz.....żeby zauważyć niedowartościowane kobiety nie potrzeba
              okularów..wystarczy poczytać te debilne komenarze..
              Kobietki,powiedzcie mi,czy Wy jesteście "TAKIE"inteligętne czy chcecie być???Bo
              jak jesteście to bez kitu serdecznie wyrazy współczucia.......
              • hydrauliczka Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 16:28
                Błąd oczywiście napisany świadomie...
    • zojda100 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 17:12
      Nie no co się dzieje to masakra!
      Buhahahaha ale mam z Was"inteligentne"kobietki polewkę na maksa
      Autorka napisałam wątek....
      Zaraz po tym poleciały obrażające kometarze na jej temat..i działo się tak
      dopuki nikt nie przyznał jej racji
      Znalazło się kilka osob które ją poparły a teraz????
      Teraz te gnidy siedzą cicho i nic nie piszą
      Hehe pewnie zaraz na mnie wsiądą i napiszą swoje"najinteligentniejsze"kometarze
      typu"szkoda mi czasu,szkoda klawiatury i jeszcze pewnie sto innych kometarzy
      którymi pokazują jak bardzo mają rozwinięte myślenie...
      • marti_ka82 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 17:26
        wychodzi na to, ze czasem lepiej sie nie odzywac, bo jak ktos ma odmienne
        zdanie na jakikolwiek temat to juz jest cała nagonka na niego, a w
        rzeczywistości okazuje się, ze nie jedna z nich ma podobna opinie, ale lepiej
        trzymac z tłumem niż walczyć w pojedynkę zeby nei zostac zlinczowana, a
        argumenty za czyms bedace aluzja do zawody, wyksztalcenia, stanu psychiki,
        kieszeni itp majace kogos obrazic sa dla mnie nad wyraz "dojrzałe"...
        • zojda100 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 00:45
          marti_ka82 napisała:

> wychodzi na to, ze czasem lepiej sie nie odzywac, bo jak ktos ma odmienne
          > zdanie na jakikolwiek temat to juz jest cała nagonka na niego, a w
          > rzeczywistości okazuje się, ze nie jedna z nich ma podobna opinie, ale lepiej
          > trzymac z tłumem niż walczyć w pojedynkę zeby nei zostac zlinczowana, a
          > argumenty za czyms bedace aluzja do zawody, wyksztalcenia, stanu psychiki,
          > kieszeni itp majace kogos obrazic sa dla mnie nad wyraz "dojrzałe"...

zgadzam się z Tobą w 100%
      • snatcher Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 19:28
        zojda100 napisała:

> Nie no co się dzieje to masakra!
        > Buhahahaha ale mam z Was"inteligentne"kobietki polewkę na maksa
        > Autorka napisałam wątek....
        > Zaraz po tym poleciały obrażające kometarze na jej temat..i działo się tak
        > dopuki nikt nie przyznał jej racji
        > Znalazło się kilka osob które ją poparły a teraz????
        > Teraz te gnidy siedzą cicho i nic nie piszą
        > Hehe pewnie zaraz na mnie wsiądą i napiszą
        swoje"najinteligentniejsze"kometarze
        >
        > typu"szkoda mi czasu,szkoda klawiatury i jeszcze pewnie sto innych kometarzy
        > którymi pokazują jak bardzo mają rozwinięte myślenie...

kup slownik jezyka polskiego i poczytaj go.
        • zojda100 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 00:48
          a wiesz rze mnie guwno obchodzom blendy ortograficzne i take kometaze jak twoje
          jerzeli chcesz porozmawiac na moim poziomnie to zapraszam
          • daria_nowak Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 12:54
            Oj, ale się popisujesz:) Pomogło Ci, czujesz się już wspaniała? No sorry,
            właśnie pzrez tak "ambitne" posty trudno jest rozmawiać...
          • snatcher Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 15:28
            zojda100 napisała:

> a wiesz rze mnie guwno obchodzom blendy ortograficzne i take kometaze jak
            twoje
            > jerzeli chcesz porozmawiac na moim poziomnie to zapraszam

iloma nickami piszesz na tym forum? beznajdziejne te twoje prowokacje.
        • zojda100 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 18:13
          Ooooo właśnie dzięki,że mi przypomniałaś
          "kup sobie słownik ortograficzny"
          zapomniałam dodać jeszcze tego komenta
          Pozdrowienia
    • dotka.sz Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 17:28
      gdy czytam posty autorki od razu przypomina mi się hasło reklamowej pewnej
      firmy, która również prowadzi akcję "podziel się posiłkiem". Spiker mówi: CO
      TRZECIE DZIECKO W POLSCE JEST NIEDOŻYWIONE.
      I nie wiem czemu nie myślę sobie "nie ważne, że dzieci nie mają co jeść, ważne
      że mamusia z tatusiem się kochają, swiadomie stanęli na ślubnym kobiercu mając
      kilkanaście lat, a teraz sobie żyją na garnuszku biednej babci na 1 m na osobę,
      ale przecież mamusia je kocha".
      No szlag mnie trafia na takie idiotki.

P.S. Dzisiaj dowiedziałam się,że mimo skończonych dobrych studiów, znajomości 3
      języków, pracy przy której trzeba non stop myśleć - jestem "tempakiem".

Tylko dziwne bo się w ogóle nie wstydzę, że kilka lat musiałam pracować za
      najniższą krajową, żeby skończyć studia. Przynajmniej mam satysfakcję, że znam
      ortografię. A paznokcie też potrafię zrobić
      • dotka.sz Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 17:32
        No kurcze, i jeszcze do tego jestem "dewotą" a mam dopiero 25 lat ...
        • nupik Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 18:19
          ton twojej wypowiedzi oraz twoja zapalczywosc wskazuja wlasnie na twoj młody
          wiek, każdy wiek ma swoje prawa. zapisz sobie ten post w komputerze i za te 8
          lat (czemuś się tak do 30tek przypięła?) go sobie przeczytaj będzie ci wstyd.
          uwierz-wiem co mówię. wywołałas miłe wspomnienia kiedy to w twoim wieku miałam
          podobne poglądy i w podobnej formie je wyrażałam. Także w sumie ci dziękuję.
          • triss_merigold6 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 19:18
            Hm... nie przypominam sobie abym mając lat 20 miała dziką agresywną paranoję na
            punkcie 30-latek. Inna rzecz, że mężuś i dzidzia nie były wówczas moim
            marzeniem, raczej jawiło się toto jako więzienie.
          • dotka.sz Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 08:46
            ja się do 30-tek nie przypiełam, żeby było jasne również do 20 - tek,40-tek, 50-
            tek itp.
        • zojda100 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 00:52
          dotka.sz napisała:

> No kurcze, i jeszcze do tego jestem "dewotą" a mam dopiero 25 lat ...
          Daruj sobie takie zgryzliwe kometarze...wiesz przecież,że one nie działają już
          I po tym co teraz napisałaś zaczełam się zastanawiać czy pisałaś prawdę....
          Mam nadzieje,że się przekonam po kilku innych Twoich kometarzach
          Pozdrawiam
          • dotka.sz Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 08:37
            a to było do mnie?
      • ardnaa Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 20:49
        no patrzcie ile tu "wykształciuchów", a na forum tak czesto zaglądają, czyżby
        sama elita tu bawiła i swoje smutki wylewała. Może troche się wyciszmy i
        posłuchajmy co takie inteligentki trapi, trzymajmy tez kciuki bo zgina od
        własnego jadu. Niestety tak to jest, ze jak komus sie lepiej powodzi mimo tego,
        że jest sie bardzo młodym to "starszym" zawiśc cały świat przysłania. " bo jak
        to możliwe, że jej gówniarze sie udało a nam nie???" skad Panie znnają to
        pyanie? no skad? nieraz to w glowce " siedzi"
        • triss_merigold6 Opowiem co inteligentkę trapi 06.10.06, 20:55
          Trapią mnie ceny książek i to, że nie mam tyle czasu na czytanie ile bym
          chciała. Dolegają mi aktualne rządy ale to minie, najwyżej historia powtórzy
          się jako farsa. Martwi mnie duży wybór spodni w Monnari ponieważ trochę głupio
          kupić 4 pary szarych nawet jeśli wszystkie są fajne.
          Jeszcze parę innych życiowych zagadnień mnie trapi ale to drobnostki.P
          • ardka Re: Opowiem co inteligentkę trapi 06.10.06, 21:02
            nie masz czasu na czytanie, a masz czas na śledzie glupich nic nie wnoszacych
            wątków. No hola hola prosze Pani, poplatała się Pani w zeznaniach.
            • zojda100 Re: Opowiem co inteligentkę trapi 07.10.06, 01:01
              ardka napisała:

> nie masz czasu na czytanie, a masz czas na śledzie glupich nic nie wnoszacych
              > wątków. No hola hola prosze Pani, poplatała się Pani w zeznaniach.

Pewnie do tej pory się czerwieni,że jej nie wyszedł popis inteligencji..
              buhahaha;)
              Pozdrawiam
            • sonia9912 Re: Opowiem co inteligentkę trapi 09.10.06, 09:47
              ardka napisała:

Tamta Pani prosze Pani zawsze ma cos do powiedzenia w czyimś temacie.Szkoda ze
              tak mało pisze o sobie a warto byłoby poczytac bo jest o czym .Masz racje siedzi
              całymi dniami dowalajac innym a nie ma czasu na czytnie,ba ona nie ma na nic czasu.
        • zojda100 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 00:53
          ardnaa napisała:

> no patrzcie ile tu "wykształciuchów", a na forum tak czesto zaglądają, czyżby
          > sama elita tu bawiła i swoje smutki wylewała. Może troche się wyciszmy i
          > posłuchajmy co takie inteligentki trapi, trzymajmy tez kciuki bo zgina od
          > własnego jadu. Niestety tak to jest, ze jak komus sie lepiej powodzi mimo
          tego,
          >
          > że jest sie bardzo młodym to "starszym" zawiśc cały świat przysłania. " bo
          jak
          > to możliwe, że jej gówniarze sie udało a nam nie???" skad Panie znnają to
          > pyanie? no skad? nieraz to w glowce " siedzi"

zgadzam się z Tobą....dobrze napisałaś
        • dotka.sz Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 17:08
          ardnaa napisała:

> no patrzcie ile tu "wykształciuchów", a na forum tak czesto zaglądają, czyżby
          > sama elita tu bawiła i swoje smutki wylewała.

Ktoś ma kompleks niższego wykształcenia?
          Licz się z tym, że jeśli kogoś obrażasz nazywając go "wykształciuchem" to sama
          możesz zostać nazwana np. "niedouczoną paznokciarką". Mam nadzieję, że
          przemyślisz sobie to na spokojnie.

Ja dzięki takim jak ty doceniłam to co już osiągnęłam ciężką pracą.

Teraz wracam do nauki bo mam ważne egzaminy, a dzięki temu wątkowi odpoczywam
          sobie od książek przynajmniej na kilka minut (za co autorce wątku bardzo
          dziękuję;)Pozdrawiam
      • zojda100 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 00:50
        dotka.sz napisała:

> gdy czytam posty autorki od razu przypomina mi się hasło reklamowej pewnej
        > firmy, która również prowadzi akcję "podziel się posiłkiem". Spiker mówi: CO
        > TRZECIE DZIECKO W POLSCE JEST NIEDOŻYWIONE.
        > I nie wiem czemu nie myślę sobie "nie ważne, że dzieci nie mają co jeść,
        ważne
        > że mamusia z tatusiem się kochają, swiadomie stanęli na ślubnym kobiercu
        mając
        > kilkanaście lat, a teraz sobie żyją na garnuszku biednej babci na 1 m na
        osobę,
        >
        > ale przecież mamusia je kocha".
        > No szlag mnie trafia na takie idiotki.
        >
        > P.S. Dzisiaj dowiedziałam się,że mimo skończonych dobrych studiów, znajomości
        3
        >
        > języków, pracy przy której trzeba non stop myśleć - jestem "tempakiem".
        >
        > Tylko dziwne bo się w ogóle nie wstydzę, że kilka lat musiałam pracować za
        > najniższą krajową, żeby skończyć studia. Przynajmniej mam satysfakcję, że
        znam
        > ortografię. A paznokcie też potrafię zrobić

A czy Ty też myślałaś,że "Właśnie,że to Ty wiesz najwięcej o życiu a nie jakaś
        18-stka"??O to chodzi
        Pozdrawiam
        • dotka.sz Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 08:57
          Nie, nie o to chodzi.
          Nie sadzę żebym wiedziała więcej o życiu niż "jakaś" 18 - tka ani jakaś 13, 14,
          60 - latka( dlaczego używasz określenia "jakaś"?). Denerwują mnie ataki na
          ludzi nie za ich poglądy tylko za to, ILE MAJĄ LAT.
          Jesli krytykuję kogoś kto ma przypadkiem 16 lat to nie dlatego, że jako starsza
          wiem więcej.
          Moje poglądy krytykujcie do woli, nigdy nie wiadomo co się zdarzy w życiu, może
          za kilka lat życie je zweryfikuje?
          Mam DOPIERO 25 lat, a wy czytacie to tak "jestem prawie 30-tką" i już
          przypisujecie mnie z góry do waszego dziwnego i niczym nie uzasadnionego
          wyobrażenia o zdewociałych, nieszczęśliwych i przemądrzałych kobietach po 30.
          Czy to nie dziwne? Chcecie zeby ktoś myślał o was poważnie a same juz z góry
          zakładacie że reszta nic nie wie i tylko się mądrzy
          • zojda100 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 16:46
            Jezeli jest tak jak piszesz to zgadzam się z Tobą i masz rację..
            pozdro
      • marti_ka82 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 09:18
        dotka.sz napisała:

> gdy czytam posty autorki od razu przypomina mi się hasło reklamowej pewnej
        > firmy, która również prowadzi akcję "podziel się posiłkiem". Spiker mówi: CO
        > TRZECIE DZIECKO W POLSCE JEST NIEDOŻYWIONE.
        > I nie wiem czemu nie myślę sobie "nie ważne, że dzieci nie mają co jeść,
        ważne
        > że mamusia z tatusiem się kochają, swiadomie stanęli na ślubnym kobiercu
        mając
        > kilkanaście lat, a teraz sobie żyją na garnuszku biednej babci na 1 m na
        osobę,
        >
        > ale przecież mamusia je kocha".
        > No szlag mnie trafia na takie idiotki.

przepraszam ze pytam ale zainteresowałas sie kiedys z jakich rodzin pochodzą te
        niedozywione dzieci czy z jakich rodzin dzieci trafiaja do domow dziecka? chyba
        nie, poniewaz autorka watku broni, mlodych mezatek, mlodych matek... a szczerze
        powiedziawszy pracujac w domu dziecka przez pewien czas nie zanotowalam by
        ktores dziecko bylo z mlodej rodziny, raczej starszych wiekiem, czesto nie
        dajacych sobie rady w zyciu, lub pijacych, znecajacych sie nad maluchami... to
        tak w drodze uscislenia zeby nie dawac znaku = miedzy glodnymi dziecmi,
        kochajacymi sie rodzicami i bieda...
        • dotka.sz Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 07.10.06, 16:56
          post wyżej masz odpowiedź na swoje pytanie - należy tępić głupotę bez względu
          na wiek jej właściciela. Ja dla odmiany mam do czynienia z sądownictwem
          (również rodzinnym) i widzę, że głupimi rodzicami są i młodzi i starzy. A w
          postach odnosiłam się do młodych bo to właśniech ich broni nasza autorka
    • trol45 Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 06.10.06, 20:25
      Choć zachowujesz się nieco agresywnie (oceniam tylko na podstawie tego wątku,
      innych Twoich wypowiedzi nie czytałam), muszę się z Tobą przynajmniej częściowo
      zgodzić.

Choć jestem od Ciebie starsza, to wyglądam podobno na dużo mniej lat, niż mam i
      chyba właśnie dlatego często bywam traktowana protekcjonalnie np. w sklepach -
      jak małolata. A że w ciąży, to pewnie ludziom się kojarzy od razu z wpadką itd.
      W salonach ślubnych też się pewnie zastanawiali, co ja tam robię - zapewne
      wpadka. Strasznie mnie to wkurza.

Teraz niestety jest moda na zakładanie rodziny po trzydziestce, to często
      przekłada się na kłopoty np. z zajściem w ciążę i kobiety może rzeczywiście są
      nieco sfrustrowane, czasem zazdrosne, że komuś np. ciąża łatwo przyszła. I się
      potem wyżywają na młodszych, nie zawsze słusznie i nie zawsze z sensem.

A że nastolatki często mają nie poukładane w głowie i wiele z nich nie wie, że
      seks to nie tylko fajna zabawa, ale źródło ciąż, to inna sprawa. Młode
      dziewczyny nie są świadome konsekwencji swojego postępowania i zbyt często
      zabawa w dorosłych kończy się na korzystaniu pełną parą z opieki socjalnej - a
      to drażni tych, którzy uczciwie i ciężko pracują.

Ja się jednak cieszę, zę są osoby takie jak Ty - umiejące radzić sobie dobrze w
      życiu, a nie tylko narzekać, narzekać, narzekać. Z całego serca życzę Ci
      dalszych sukcesów :).

Ale następnym razem staraj się bardziej hmm... wytonować swoje wypowiedzi, bo
      gdy używasz tylu wykrzykników i posługujesz się obraźliwymi zwrotami, to - nawet
      jeśli masz sporo racji - od razu większość osób nastawia się do Ciebie wrogo,
      nawet nie stara się zrozumieć tego, co napisałaś i ma wewnętrzne opory przed
      potraktowaniem Ciebie poważnie...
      • ardnaa trol45 kłaniam się 06.10.06, 20:52
        choc jedna normalana, bez jadu:)
        • zojda100 Re: trol45 kłaniam się 07.10.06, 00:58
          ardnaa napisała:

> choc jedna normalana, bez jadu:)

ja też się kłaniam nisko...mało normalnych forumowiczek mozna spotkać
          • marti_ka82 :) 07.10.06, 09:21
            no i tak wogole podobaja mi sie racjonalne komentarze typu=>zajrzyj do
            słownika :) ile one wnosza w ten wątek :)
            • daria_nowak Re: :) 07.10.06, 13:03
              Ale za to - jak bardzo mogą pomóc autorce:). Ja rozumiem pisanie w emocjach,
              sama często tak piszę, sama też popełniam błędy, mam tylko nadzieję, ze nie w
              takim nagromadzeniu:).
              A tak poważnie, moze ktoś nie zwraca uwagi na "kulturę" słowa pisanego... Nie
              tylko takie texty niewiele wnoszą, kilka innych ma podobną wartość:)
              I mówiąc bez grama złośliwości, pewien sposób pisania jest okazaniem szacunku
              lub jego braku do czytelnika. Ja na przykład zwracam na to uwagę. Bo nie tylko
              treść, ale i forma ma dla mnie znaczenie.
              • trol45 Re: :) 07.10.06, 13:39
                Popieram darię, też zwracam uwagę na "kulturę" słowa pisanego. Drażnią mnie
                błędy (również pisanie słowa teksty przez "x" ;). Ale powiem szczerze, że
                najbardziej drażni mnie np. zupełny brak interpunkcji albo pisanie całego tekstu
                kapitalikami - takiego bełkotu nie da się czytać. Zresztą jeśli jest za dużo
                błędów ortograficznych to też nie da się czytać...

Chyba więc nie ma co się oburzać, jeśli ktoś komuś zwróci uwagę na błędy. Gdyby
                mnie ktoś zwrócił uwagę i miał rację, to zrobiłoby mi się wstyd i poczułabym
                wdzięczność. Pisanie z błędami nie jest normą i należy z tym walczyć, moim zdaniem.

Ale najbardziej rozbrajają mnie osoby, które się chwalą, że np. znają biegle 3
                języki obce, a gołym okiem widać, że nawet ojczystym nie umieją poprawnie się
                posługiwać.

Drugą stroną medalu jest czepianie się wyłącznie (pojedynczych) błędów
                ortograficznych, gdy się nie ma absolutnie nic innego mądrego do powiedzenia.
                • marti_ka82 Re: :) 09.10.06, 09:34
                  tylko należałoby wziąść po uwagę fakt, że tu nie tylko pojawiają się osoby
                  mieszkające na stałe w Polsce, lecz także takie, które od lat mieszkają poza
                  jej granicami... a uwierz mi, że nie używając latami języka polskiego w pismie,
                  jest bardzo trudno pisać poprawnie ortgoraficznie i gramatycznie. Bo zwykle te
                  osoby, jeśli już to mówią po polsku, a nie piszą. Dlatego, nie należy oceniać
                  ludzi po błedach...
    • kawka74 a co to w ogóle za szajs?????? nt 07.10.06, 11:03

• mam_to_w_nosie Re: Dżizuskurwajapierdole... 07.10.06, 13:28
      Ludzie to mają nasrane w głowach
    • g0sik Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 09.10.06, 16:53
      ardnaa napisała:

>...stare dewoty atakują. Wasza zazdrość i zawiść jest zaskakująca, ale
      >dawajcie kobitki dawajcie:) chyba tutaj sie rozgoszcze. G0sik
      >jestes moim wzorem zawistnego babsztyla:) uwielbiam Cie czytac

buhahaha, założę się że onaaa22 to twój nowy nick:-)

A czego niby "stare dewoty" mają zazdrościć akurat tobie? Tego, że rozkładając
      nóżki nie pomyślałaś o antykoncepcji i w rezultacie jesteś panną z dzieckiem?
      Czy, że „bycie kosmetyczką” to szczyt twoich osiągnięć? Jedno i drugie to
      raczej marny powód do podziwu i zazdrości...Skoro jesteś taką zaje.bistą laską
      to dlaczego facet zamiast bycia z tobą wybrał rolę dawcy nasienia?

• ardnaa Re: A co was to obchodzi?????????????????//// 10.10.06, 14:58
        bardzo sie ciesze, ze tak interesujesz sie moja osoba i wszystko łykasz. Idz
        poogladaj TVN STYLE dobrze Ci to zrobi heheheheheheh Jak zwykle wygrywasz:):)
        uwilebiam cie a meza Twojego mi szkoda. Ciesze sie iz jestem mloda i moge sie
        posmiac ze starszych mezatek, ktore kochaja to fotum. bo przeciez one tak wile
        do ich zycia wnosi
    • shady27 jezuuu co za pustak - onaaa22 idz sie lecz 10.10.06, 22:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka