ardnaa 05.11.06, 21:14 może jakieś spotkanie?? chciałabym Was zobaczyc w realu, pewnie wiekszośc jest z Wawy?? To kiedy?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenchen Re: Spotkanie 05.11.06, 21:18 Daj mi czas, ja muszę z Poznania dojechać do naszej stolycy....:)))))) Odpowiedz Link
lenchen Re: lenchen 05.11.06, 21:26 Spoko. Ja się nikogo nie boję :-)) Nawet chłopa własnego :-)) Pewnie dlatego, że nie bije.... Odpowiedz Link
czarna.manka tak zaciekawiona musze spytac ... 05.11.06, 21:36 Jesli twierdzisz ze cie tu nie lubia to po co chcesz spotkania w realu? Odpowiedz Link
lenchen Re: tak zaciekawiona musze spytac ... 05.11.06, 21:40 Może ardnaa chce nam dać okazję, żeby w końcu ją polubić.... :))))) Odpowiedz Link
czarna.manka Re: tak zaciekawiona musze spytac ... 05.11.06, 21:47 Zweryfikowac bledne wyobrazenia mowisz ;D hehe Jakos nie bardzo moge sobie tego wyobrazic. Podczytuje to forum od czasu do czasu (jako ta czesc po w "i..." czyli stare babsko z zyjace na karte rowerowa) i niewybreden napasci i dogryzanie zauwazylam. Ale coz... moge sie mylic. Odpowiedz Link
lenchen Re: tak zaciekawiona musze spytac ... 05.11.06, 21:58 > i niewybreden napasci i dogryzanie zauwazylam Też je zauważyłam. I wiem jedno - nie ma sensu reagować na nie agresywnie, bo o to tu chodzi - włożyć kij w mrowisko i z radochą obserwować jak się laski plują, wyzywają i denerwują :))) Odpowiedz Link
ardnaa Re: Spotkanie 06.11.06, 08:00 niekoniecznie w warszawie, ale moge sie dostosowac. Dla mnie najlepszy jest wrocek. Ale do POznania i Wawy moge przyleciec. Chce was poznac madralinskie Odpowiedz Link
karolinka123 PCK :D 06.11.06, 23:19 ja bym baaaardzo chetnie sie z toba spotkala:D hehe... Odpowiedz Link