amor-film 16.02.07, 12:12 Wytwórnia filmów Amor Film ogłasza casting do filmu erotycznego chętne osoby prosimy o wysłanie swoich zdj. na adres mail:amor-film@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: Film 16.02.07, 20:49 ja bym zagrala ale chyba jestem za stara. chociaz tylek mam nie najgorszy:p A beda duze fiuty i pelne moszny:P Odpowiedz Link
caysee Re: Film 16.02.07, 22:13 A czy mozna przed podjeciem decyzji rzucic okiem na scenariusz? :D Jesli jakis jest...? Odpowiedz Link
amor-film Re: Film 17.02.07, 14:50 Witam Widze ze ludzie z tego postu robią sobie po prostu jaja ale cóż;/ wyjaśnie jeszcze raz: Jesteśmy wytwórnią filmów już od pięciu lat nakręciliśmy już 20 filmów i robimy to nadal . Do tego filmu potrzebujemy zwykłych ludzi którzy wiedzą czego chcą . Wiek do tego filmu to 40 lat pozdrawiam i proszę o kontakt na mail amor-film@gazeta.pl Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
golinda Re: Film 19.02.07, 15:15 ja bym chętnie zagrała, ale kiepsko by było, jakby mnie ktoś ze znajomych rozpoznał... Odpowiedz Link